Autor Subiect: Becuri H4  (Citit de 11260 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Becuri H4
« Răspuns #40 : 19.Dec.2011, 02:07:38 p.m. »
Am fost in pauza de masa, au magazinul pe strada Zeletin (sector 1), se intra de pe Biharia, erau aproape de munca. Aici e depozitul, munti de becuri. MUNTI! :D

Am luat pana la urma Narva Range 50+ simple, mi-era teama sa  nu fie prea albastrui alea Blue si sa o dau in altele.

Am montat unul dintre ele acum pe farul din dreapta, dar masina e cocotata cu 2 roti pe o bordura, e lumina afara, ploua...deci nu am putut sa-mi fac o impresie clara. Adica nu vad acum o diferenta clara intre ele, nici macar cat te-ai astepta cand inlocuiesti un bec vechi de 3 ani jumate cu unul nou. Sper la noapte cand ies de la munca sa ma edific.  Oricum la 15 lei bucata nu ma astept sa faca noaptea zi, dar sper macar sa fie o diferenta sesizabila intre astea noi si cele vechi de tot.

Despre magazin nota 10, oamenii foarte amabili chiar daca inotau printre marfuri in depozit.

Fac si resoftari (si suzuki dar nu SX4) si aveau si filtre sport Pipercross, si alte becuri nu numai narva.
  • SX4 1.5
Alex

Offline roberto

« Răspuns #41 : 19.Dec.2011, 02:24:46 p.m. »
E adevarat, cei de la ASPAD sunt chiar OK. Si la capitolul resoftari au un renume bun, folosind softurile tunerului austriac Upsolute (http://www.upsolute.com/index.php?option=com_upsolute&task=models&id=22).
« Ultima Modificare: 19.Dec.2011, 02:28:03 p.m. de roberto »
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8040
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #42 : 19.Dec.2011, 04:09:33 p.m. »
Am fost in pauza de masa, au magazinul pe strada Zeletin (sector 1), se intra de pe Biharia, erau aproape de munca. Aici e depozitul, munti de becuri. MUNTI! :D

Am luat pana la urma Narva Range 50+ simple, mi-era teama sa  nu fie prea albastrui alea Blue si sa o dau in altele.

Am montat unul dintre ele acum pe farul din dreapta, dar masina e cocotata cu 2 roti pe o bordura, e lumina afara, ploua...deci nu am putut sa-mi fac o impresie clara. Adica nu vad acum o diferenta clara intre ele, nici macar cat te-ai astepta cand inlocuiesti un bec vechi de 3 ani jumate cu unul nou. Sper la noapte cand ies de la munca sa ma edific.  Oricum la 15 lei bucata nu ma astept sa faca noaptea zi, dar sper macar sa fie o diferenta sesizabila intre astea noi si cele vechi de tot.

Despre magazin nota 10, oamenii foarte amabili chiar daca inotau printre marfuri in depozit.

Fac si resoftari (si suzuki dar nu SX4) si aveau si filtre sport Pipercross, si alte becuri nu numai narva.

...Si nu mi-ai vazut masina parcata acolo , la intrarea pe straduta?  :D
Go Terios!!!:)

Offline BXXENL

« Răspuns #43 : 19.Dec.2011, 04:57:56 p.m. »
 =(( Eram cu ochii pe pereti, dupa numele strazii si firma.

Update: am coborat din nou, si becul nou pare mai alb decat cel vechi. Despre intensitate inca nu pot sa ma pronunt, pare mai puternic dar e totusi diferenta nou-vechi..vedem la ora 9 sau 10 cand o fi bezna.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Dragos-gs

• Full Member
  • Mesaje postate: 105
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #44 : 20.Dec.2011, 09:01:03 a.m. »
La masina avuta inainte de SS, am pus Philips X-Treme Power pe scurta si pe pozitie Philips BlueVision
Dupa Philips, am pus Narva si tot asa
E un efect placebo, stiu ca ma veti injura multi  :D, dar fata de becurile stock nu merita investitia sa zic de 150 lei, lumina e la fel
Dupa un timp, am trecut la leduri pe pozitii si xenon pe scurta; e altceva  ;-), dar la xenon e de discutat :
-pus normal, fara lupa, nu te face decat un alt ,,taran'' printre altii, tu vezi bine, dar celor de pe contrasens le scoti creierii  (scz pt acest limbaj si eu am fost taran  :"> si recunosc faptul ca nu e ok montat asa)
-luat kit cu lupa (lupa va putea sa afecteze reglajul farurilor, daca pastrati farul original, deoarece nu va permite ridicarea la maxim), eventual spalator faruri, duce mai mult la pret si implica modificari mai importante la masina
Pt cei care nu sunt multumiti de luminile stock sfatul meu si precizez ca am experimentat tot ce am scris mai sus, e ori lasati masina asa, ori puneti xenon (inclusiv leduri pe pozitii, orice alte becuri de pozitie vor fi galbene in comparatie cu xenonul)
Suzuki Ignis 2008 1.3 benzina