Ca tratamente pentru motor eu am folosit Metabond (am mai scris pe undeva treaba asta). Marturisesc ca la inceput am facut asta cam cum inima stransa, ca am auzit toate parerile posibile despre asta. In uleiul de motor am pus prima oara, si am ~13000 facuti de atunci si se comporta foarte bine masina. Eu m-am facut colaborator, ca sa le iau mai ieftin. Insa mare atentie! Unii s-au fript pentru ca nu au stiut ce anume si unde sa puna in motor. Nu tot ce zboara se si mananca. E bine sa intrebati inainte de a face o prostie.
Post Merge: 18.Feb.2010, 03:30:28 p.m.
O mica "inventie", ca sa folosesc termenul topicului, este protejarea radiatorului de pietricele (si altele) ce sunt antrenate de masinile care merg inaintea ta pe sosea. De foarte multe ori ajung intre lamele radiatoarelor, strambandu-le sau infundandu-le. Eu am desfacut grila neagra de plastic din bara, si am prins cu pistolul de lipit cu plastic, o bucata de plasa de sarma zincata (ca aia pentru tantari). Treaba e facuta de mult timp, nu am poze cu munca depusa, dar pot sa fac una acum, ca sa vedeti cum arata. Mie nu mi se pare urat. Este si discret si util.