Autor Subiect: Accident la Praid  (Citit de 13128 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Accident la Praid
« Răspuns #50 : 26.Mar.2010, 02:20:24 p.m. »
Am dus masina miercuri dimineata la Suzuki Cluj, iar pe la ora 15:00 claxonul era functional, iar scaunul soferului nu mai scartaie. Remedierile au fost facute pe garantie.

Am fost in aceasta dimineata si la Premium Car (Volvo), pentru a se poza elementele de care nu am fost multumit dupa reparatie, se vor trimite la Generali si dupa aprobare voi fi programat pentru remedierea lor.

Modul in care am fost tratat si modalitatea in care au fost rezolvate sesizarile mele, ma determina sa ma declar multumit.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #51 : 26.Mar.2010, 02:29:45 p.m. »
Una peste alta Generali sunt ok din cate citesc aici. E bine de stiut :P
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ASZ

« Răspuns #52 : 27.Mar.2010, 11:10:21 a.m. »
Polita CASCO de la generali a fost cea mai buna investitie a mea din ultima vreme :)
Iar atitudinea inspectorilor de daune Generali a fost foarte profesionista.

In consecinta vineri am facut si RCA-ul la ei, desi a costa cu cca 140 lei mai mult decat cea mai ieftina de pe piata (insa astfel am asigurare CASCO si in afara tarii).

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #53 : 27.Mar.2010, 01:30:07 p.m. »
ma uitam acum la preturi RCA. E adevarat ca Generali sunt profesionisti si se comporta exemplar. Dar la mine cea mai ieftina polita e 320 RON/an iar la ei ar fi cam 850 RON pe an. Se justifica peste 500 RON/an in plus? Mie sincer nu prea imi vine sa cred. Mai ales ca am si casco pana in vara. Apoi nu o sa imi mai fac ca e mai greut financiar.

In legatura cu accidentul: ai fost norocos ca nu te-ai rasturnat.. exact cum ai spus..
Tablele se indreapta, oamenii mai greu..

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #54 : 31.Mar.2010, 12:08:16 a.m. »
...In 27 decembrie am avut un accident cu cineva din sibiu care circula cu peste 100km/h in localitate si tocmai ninsese.Mi-a luat fata  adica: bara, faruri si radiator... Am uitat sa precizez parbriz intact dupa accident schimbat in service. Totul a costat 160000( 160 milioane lei vechi). Serviceul este Trakia Sibiu. :-((

Stiu ca suna offtopic..insa nu pot sa nu fiu uimit de pretul mentionat de AlexM: 16.000ron pentru bara fata, 2 faruri, 1 radiator, 1parbriz si manopera aferenta? 

Intrebare pt @ASZ si @AlexM: ce s-a intamplat cu piesele schimbate ? (adica cele care au suferit avarii in urma accidentului)
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline ASZ

« Răspuns #55 : 31.Mar.2010, 11:46:17 a.m. »
Habar n-am  :(
Nu am intrebat, pentru ca erau destul de sifonate (capota + aripa + bara + masca + alte plasticuri), farul nu mai exista ... iar proiectorul recuperat de mine la accident ... nu stiu unde a disparut .. sper sa nu-l fi remontat si inclus unul nou pe factura ... care sa le fi ramas (verific starea celuia montat imediat ce vremea o permite).

Offline AlexM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #56 : 31.Mar.2010, 08:12:51 p.m. »
Salutare tuturor. La mine masca facuta praf tzandari  :), proiectoare de ceata sparte ambele fiind atasate de bara, farurile cu sticla zgariata, radiatorul rupt. Dar cand am dus masina in service parbrizul intact , stalpi anteriori intacti, mai apoi m+au anuntat ca parbrizul era spart si stalpii loviti.Accidentul nu a fost prea grav adica mia luat bara din lonjeroane , in rest caroserie intacta, nimic indoit.    Si masina facuta de mantuala dupa 3 saptamani.senyor de impact frontal schimbat u unul cu , carcasa indoita. Explicatie ca au fost mai multe suyi avariate si probabil au pus de pe un pe alta si ca daca nu da eroare in bord nu mil schimba, plus balamale capota zgariate, cleme lipsa, nu aveau pe stoc, sa vad daca mi le schimba la revizia de 1 an, asa au promis, bara vopsita iar sub vopea se simt firele de praf,  :(.  Asta este romania smecherii in service, .

Post Merge: 31.Mar.2010, 08:16:58 p.m.
Atasez si imagini

« Ultima Modificare: 01.Apr.2010, 09:17:52 a.m. de Andrei Suzuki »

Offline hugbear

« Răspuns #57 : 03.Apr.2010, 09:11:27 p.m. »
Cred ca toti au o problema cu lipirea skidplate-ului. Eu am cerut lipirea acestuia de 2 ori...rezultatul este inca ...nesatisfacator.
Eu mi l-am lipit singur cu silicon negru (din Practiker) si sunt mai mult decat satsfacut...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ASZ

« Răspuns #58 : 24.Apr.2010, 09:18:11 p.m. »
Saptamana trecuta am primit acceptul de la Generali pt. toate remedierile solictate. M-au sunat de la service sa-mi spuna ca in momentul in care va sosi ornamentul pentru aripa fata dreapta, voii fi anuntat sa duc masina pt. a se efectua toate remedierile solicitate.

Offline ASZ

« Răspuns #59 : 26.Iul.2010, 10:47:02 p.m. »
Azi am dus masina la service pt. a remedia toate "reclamatiile" mele, ramase de la accident:
- lipire ornament argintiu fata
- lipire ornament argintiu spate
- mutare claxon la locul lui (l-au montat linga motor si de abia se auzea)
- inlocuirea ornament negru aripa fata dreapta (cel care era zgariat)
- polishat 2 locatii, in care erau ceva zgarieturi mici
- remediat 2 locuri in care gazul de la vopsit a afectat vopseaua
Toate aceste operatiuni au fost aprobate de Generali, imediat dupa iesirrea masinii din service, dar nu am fost nici eu prea grabit sa blochez masina 2-3 zile la service, asa ca am amanat aceste operatiuni pana acum.
Cei de la Generali au fost super ok, am primit pana si banii dati pe becul Philips Vision Plus, cu care dotasem eu masina (il cumparasem pe banii mei de la Carrefour si am lasat factura la Generali, daca vor sa imi plateeasca becul sau diferenta de la becul Philips la bec obisnuit).
Sincer regret ca nu voi putea reinoi polita CASCO la ei (se pare ca au refuzat solicitarea brokerului meu) .. insa pot intelege si faptul ca paguba produsa de mine le-a cauzat o pierdere serioasa ...

Astept sa ridic pe joi masina .. sa vad cum s-au remediat cele solicitate de mine.