subscriu...si eu la aceasta problema...parca acest subansamblu (stergatoare) a fost proiectat de o alta echipa ... caci face nota discordanta cu restul masini, de altfel foarte ergonomic gindita...
... la mine in mers au facut o pojghita urita de gheata, care a curbat lama, iar stergerea a devenit destul de precara, nu am mai intilnit aceasta problema la masinile anterior detinute. (cred totusi ca aici s-ar putea regla putin pozitia sa prinda mai mult din ventilatia de pe parbriz)
... de asemenea "sprituitorul" lunetei este prost amplasat...unii am vazut ca ati remediat oarecum problema..
... surpriza neplacuta a venit de asemenea si de la dispersarea murdariei pe geamul soferului, datorita stergatorului mai mare si a cursei ample a acestuia, in conditii de autostrada a fost foarte neplacut...am vazut ca si aici se cauta solutii...

...nu stiu exact care este capacitatea rezervorului cu lichid de curatare, dar am facut plinul si dupa aproximativ 400 km in mijlocul autostrazii am ramas fara ... noroc cu o mica rezerva in porbagaj si cu o parcare apropiata... este adevarat ca drumul a fost murdar si am folosit intens dar parca prea devreme (am fost singurul dintr-un grup de 4 masini)....am impresia ca se consuma destul de mult pentru stergerea lunetei.