Oameni buni, lasati spray-urile si alte "accesorii" d-astea de dezghetat. Ati uitat ce-i aia folie de nylon? O folie de ~1.80..2m x latimea maxima a parbrizului: salti stergatoarele, deschizi usile din fata, pui folia pe parbriz, lasi stergatoarele si inchizi usile (adica marginile foliei le prinzi in usi). Rezultatul: stergatoare si parbriz functionale dimineata. Pe mine m-a mancat undeva sa sumpar folie expres pentru asa ceva dintr-un peco. Teapa mea! ca am dat 12 lei, cand puteam sa iau folie la mp (dar asta e argintie, nu transparenta). Nu e o pierdere (veti zice ca sunt vreun Hagi Tudose), dar ma gandeam ca ala prostu, ca de atata evolutie in tehnologie nu mai stim sa folosim lucruri simple. Si alta idee care mi-a venit cu zapezile astea: aveam o folie in portbagaj, peste roata de rezerva, d-aia de acoperi mobila cand faci curatenie. O foloseam pentru bagaje "mai murdare". Am folosit-o in loc de husa de masina... mai cu prinderi la usi, mai de clante. S-au uitat unii vecini "ca curca'n lemne" la mine. Dar s-a vazut efectul dupa; max 1 minut sa dau zapada cu folia de pe ea si sa strang folia.