Autor Subiect: Actualizare harta navigație eșuată  (Citit de 5338 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FJBNX

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Brașov
Actualizare harta navigație eșuată
« : 13.Apr.2024, 10:25:24 a.m. »
Salutare.
Am un S-Cross 2022 și m-a mâncat undeva sa ii actualizez softul de la consola multimedia și hărțile de la navigație. Cu prima operațiune totul a mers ok insa hărțile n-am mai reușit să le actualizez. Ajunge la diverse stadii bara de progres după care da eroare. Am făcut tot ce mi-a trecut prin cap însă maxim până la 3 sferturi am ajuns cu progresul după care a murit. Singura problema este că acum nu mai are nicio harta, aparent in procesul de actualizare a scos versiunea de 2021 ce era băgată însă pe cea de 2024 nu a mai ajuns sa o bage.
Singura chestie pe care n-am făcut-o a fost sa incerc alt stick usb(momentan n-am altul, și pe asta l-am luat special pt operațiunea de mai sus :D ).
A mai plătit cineva chestia asta? Aveți vreo idee cum as putea sa o rezolv?
Mulțumesc.
  • s-Cross 2022

Offline Hms

Re: Actualizare harta navigație eșuată
« Răspuns #1 : 13.Apr.2024, 10:39:10 a.m. »
Nu merge sa faci actualizarea pe cardul original. Vezi aici cum se face: (Daca ai Bosch)  https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5798.2290
  • Suzuki Baleno 1.2 HYBRID B-TOP

The following users thanked this post: Wotan

Offline FJBNX

• Newbie
  • *
    • Brașov
« Răspuns #2 : 13.Apr.2024, 10:57:00 a.m. »
Nu merge sa faci actualizarea pe cardul original. Vezi aici cum se face: (Daca ai Bosch)  https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5798.2290

Uitându-ma in topicul asta am devenit și mai confuz. N-am văzut la a mea niciun slot de card sau vreun fel de intrare înafara de mufa usb.
Eu am urmat procedura de aici ( https://www.infotainment-system.com/en/device/summary). Initial s-a încărcat foarte puțin din bara până la eroare, azi dimineață chiar am crezut că merge dar n-a fost sa fie.
  • s-Cross 2022

Offline Hms

« Răspuns #3 : 13.Apr.2024, 11:09:05 a.m. »
Daca este ca asta inseamna ca ai Bosch. Slotul de card il indica sageata
  • Suzuki Baleno 1.2 HYBRID B-TOP

Offline FJBNX

• Newbie
  • *
    • Brașov
« Răspuns #4 : 13.Apr.2024, 11:15:52 a.m. »
Daca este ca asta inseamna ca ai Bosch. Slotul de card il indica sageata

Asa arată. Nu are slot acolo.
  • s-Cross 2022

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #5 : 13.Apr.2024, 05:11:14 p.m. »
Nu ai asa, cauta in cartea mașinii cum se face.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline FJBNX

• Newbie
  • *
    • Brașov
« Răspuns #6 : 13.Apr.2024, 09:08:07 p.m. »
Nu ai asa, cauta in cartea mașinii cum se face.
O sa iau manualul infotainment-ului la răsfoit, poate vad ceva. Văd că la versiunea mea și la cele ulterioare arata altfel și nu are slot de card, cel puțin nu vizibil. Poate ii de la stick-ul usb ...metoda folosita nu pare greșită, fiind cea de pe site-ul oficial și mergând pentru actualizarea de soft a unității(1-2GB), dar pentru hărți nu ajunge la final, la un moment dat da eroare. Poate are stick-ul ceva problema și la un fișier de dimensiune așa mare(20GB) da rateu.
  • s-Cross 2022

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #7 : 13.Apr.2024, 09:44:12 p.m. »
Modelul tău e preluat de la Toyota. Încearcă și pe forumurile dedicate, poate găsești acolo cum se face.

Offline FJBNX

• Newbie
  • *
    • Brașov
« Răspuns #8 : 14.Apr.2024, 09:05:17 p.m. »
Mulțumesc tuturor celor ce și-au răpit din timp în încercarea de a mă ajuta sa rezolv problema. Am rezolvat-o astăzi. Metoda de actualizare de pe site-ul oficial a fost buna, problema a fost la stick. Am luat azi un alt stick usb de la Media Galaxy și a mers că uns.
L-aș fi returnat pe cel luat acum câteva zile de pe eMag, clar ceva nu-i ok la el, insa am aruncat ambalajul - învățătura de minte.
  • s-Cross 2022

Offline wolfin

« Răspuns #9 : 15.Apr.2024, 12:46:48 p.m. »
@FJBNX ca o paranteza, cf legii nu esti obligat sa returnezi usb ul si cu abalaj. mai ales ca ai luat de la emag..care nu sunt scarbosi.

legea are ceva ani.....si suna cam asa...

Legea nr. 249/2015 stabilește că ”se interzice condiționarea, sub orice formă, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la garanția produsului cumpărat de păstrarea ambalajului”

https://eccromania.ro/cumparatorii-online-din-romania-nu-mai-sunt-obliga-i-sa-returneze-produsul-in-ambalajul-original/
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970