Autor Subiect: Actualizare harta navigație eșuată  (Citit de 5339 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bisti

Re: Actualizare harta navigație eșuată
« Răspuns #10 : 15.Apr.2024, 12:55:26 p.m. »
Aia se refera la garantie. La retur in termenul legal (15 zile minim) esti obligat sa il returnezi in ambalajul original.

Offline FJBNX

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Brașov
« Răspuns #11 : 15.Apr.2024, 01:00:39 p.m. »
@FJBNX ca o paranteza, cf legii nu esti obligat sa returnezi usb ul si cu abalaj. mai ales ca ai luat de la emag..care nu sunt scarbosi.

legea are ceva ani.....si suna cam asa...

Legea nr. 249/2015 stabilește că ”se interzice condiționarea, sub orice formă, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la garanția produsului cumpărat de păstrarea ambalajului”

https://eccromania.ro/cumparatorii-online-din-romania-nu-mai-sunt-obliga-i-sa-returneze-produsul-in-ambalajul-original/

Bine de știut. Mulțumesc pentru informație.
  • s-Cross 2022

Offline wolfin

« Răspuns #12 : 15.Apr.2024, 01:02:22 p.m. »
@bisti inteleg ca e defect...nu ca nu ii place culoarea.

oricum ar fi...se rezolva cu emagul.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #13 : 16.Apr.2024, 04:19:35 p.m. »
Daca legea e una, in Suedia nu ești obligat sa prezinți ambalajul nici măcar la retur (majoritatea au 30 zile retur liber) ...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline bisti

« Răspuns #14 : 16.Apr.2024, 05:18:42 p.m. »
Da, numai ca la noi, magazinele isi cam fac de cap. De ex. la pcg, daca esti PJ nu ai drept de retur.
La fel, daca esti PJ, garantia acordata este cea minima, chiar daca producatorul iti da 3-5 ani pe produs.
Este facuta cu picioarele (sau cu capul comerciantilor).

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #15 : 16.Apr.2024, 07:15:09 p.m. »
Asta înseamnă ca de fapt nu avem nici antreprenori reali si nici concurenta reala. Pentru ca antreprenorii reali in concurenta nu își bat joc de cel care plătește (ei sunt in servicii, nu produc nimic).
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Săndel

« Răspuns #16 : 01.Iun.2024, 09:43:04 a.m. »
Din ce am citit pe aici, am înțeles că este un navigator incorporat în infotainment.
Dacă este așa ... de ce dl de la reprezentanță mi-a recomandat să folosesc maps-ul de la telefon?
Telefonul cuplat la mufa USB.
Modalitatea mi se pare incomodă. Mai bine prind de parbriz Garminul din dotare.

• Suzuki SCross

Offline VME

« Răspuns #17 : 01.Iun.2024, 02:55:14 p.m. »
Varianta de 9'' a sistemului multimedia are inclusa si modulul de navigatie (+ GPS).
Eu personal nu am folosit niciodata pana acum sistemul de navigatie incorporat ci doar Google Maps prin Android Auto.
  • Suzuki S-Cross Luxus AllGrip 6MT - Martie 2024

Offline Săndel

« Răspuns #18 : 01.Iun.2024, 06:47:57 p.m. »
Ok VME!
Cum spui tu ... eu am SCross Passion, cred că am acea variantă de 9”, în care este inclus modulul de navigație 9+GPS).
Nu am verificat încă, voi studia biblia Infotainment System.
Întrebarea care mă frământă: Navigatorul de pe Infotainment este mai performant decât Garminul cu care am bătut până acum drumurile patriei?
Garmin DriveSmart 65.
Problema este că dacă la drumuri mai lungi tai muzica și cuplez navigatorul de pe infotainment, consoarta îmi sare în cap.
  • Suzuki SCross

Offline VME

« Răspuns #19 : 02.Iun.2024, 02:38:15 p.m. »
Sistemul de navigatie vine doar pe varianta de 9'' si se gaseste doar pe echiparile Spirit si Luxus.

Stiu ca in imprejurimile Iasului stie semnele de circulatie de tot ma beep-uia inaintea oricarui stop.

Dar ca "performanta" acum depinde la ce te referi - la precizia tracker-ului sau/si la frecventa update-urilor primite la harti?!

Update-urile la harti sunt limitate - pe modelul meu nu sunt update-uri mai noi fata de cu ce a venit masina din stoc si precizia e buna atat timp cat masina este stationara cat si in mers.

Oricum nu are cum sa bata Google Maps / Waze la capitlolul harti, unde ambele sunt actualizate aproape zilnic; cat despre precizia tracker-ului GPS aici iarasi tine de modelul telefonului, modulul GPS integrat, vremea de afara, bruiaje si multi alti factori.
Intre noi fie vorba, telefoanele mobile in ziua de azi sunt mult mai mult decat capabile sa te duca de la A la B pe orice drum pe teritoriul romanesc.
  • Suzuki S-Cross Luxus AllGrip 6MT - Martie 2024