Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 40425 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #30 : 20.Oct.2009, 10:53:46 a.m. »
Bine ai venit!
Sunt convins ca vei avea parte de multe bucurii la bordul acestui bolid si ca la orice masina vor exista si una alta care puteau fi mai bune!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

« Răspuns #31 : 20.Oct.2009, 01:34:36 p.m. »
adrian_r5
Ce intelegi prin "defect de fabricatie" ?

M-am exprimat la modul general : stalpul A e prost proiectat , iar suspensia a depins de alegerea amortizoarelor.

[/quote]

Chestia cu defectele de "fabricatie" sau "proiectare" e un pic fortata. Si si titlul topicului dedicat "... erori de proiectare ... " e un pic gresit.

Pentru defect de fabricatie nu cred ca mai e necesara explicatia.
Eroarea de proiectare iarasi, nu bate cu "neajunsurile" de care ne plangem noi.
Eroarea de proiectare e cand gandesti ceva si "calculezi" altceva. Ex: atunci cand la Zgarie-norul pe care-l faci in fundul curtii ii calculezi stalpii de sustinere si-ti da 10 cm grosime (al doilea zero uiti sa-l treci  :good: din cauza secretarei care tocmai s-a aplecat cam mult cand ti-a pus cafeaua pe masa). Dupa ridicare iti cade-n cap cocioaba la prima rafala de vant si constati ca ai calculat prost structura de rezistenta. Error  :prty:

Neajunsrile de care vorbim noi ar fi sa zicem ... erori de viziune sau stiu eu ... de diferenta de punct de vedere.

Poate japonezu' cand a proiectat a zis ... "nu-i bre nevoie de lumina pe butoanele de pe usa soferului. Ce, nu le simte la mana?" Si zis si facut.
Sau cand a pus montantii A ... "pai pana mea ii facem lu' gigel ecranu' mare, ca de monovolum, sa fie fericit si sa vada ceru' si de pe locu' din spate. Pentru asta suporta si el un montant acolo ... ca sa nu-i cada cocioaba in cap"
Sau cand a pus stropitoarea spate pe invers fata de normal ... "ia vezi bre nea Kobayashi ce stropitori mai avem prin magazie. Doar de Swift? Da? Pana mea pune-le p-alea ca nu mai am chef si nici bani sa fac altele acuma"

Si tot asa ... mai dau exemple?  :D Sunt sigur ca masina e exact ce-au proiectat inginerii si exact ce-a fabricat uzina din Ungaria. Ca nu bate cu gusturile, si viziunea tuturor ... asta e. Lumea e mare si modele e multe.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #32 : 20.Oct.2009, 01:47:02 p.m. »
excelent  :good:

Offline Laurentiu

« Răspuns #33 : 20.Oct.2009, 02:11:40 p.m. »
Sau cand a pus stropitoarea spate pe invers fata de normal ... "ia vezi bre nea Kobayashi ce stropitori mai avem prin magazie. Doar de Swift? Da? Pana mea pune-le p-alea ca nu mai am chef si nici bani sa fac altele acuma"
:) Problema asta se putea realiza mult mai usor prin actionarea stergatorului spate incepind din dreapta. Toata lumea ar fi fost multumita d.a(cest)p.d.v. ;)

O alta "hiba" de care mi-am adus acum aminte: lipsa unui bec martor in bord pt faza scurta (intilnire).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #34 : 20.Oct.2009, 02:36:11 p.m. »
@Leutz - esti priceless! :good:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #35 : 20.Oct.2009, 03:23:27 p.m. »
A grait ca un adevarat inginer! :D
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline fireburn

« Răspuns #36 : 20.Oct.2009, 04:01:44 p.m. »
Sa nu uitam in calcule si CM-ul (coeficient de manarie) la proiectare si iese fix pe specificatii.

Hai bre sa nu fim carcotasi, ca e o masina buna 
Mai buna decat masina personala este totdeauna masina de la munca.

Offline vidax

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 54
« Răspuns #37 : 20.Oct.2009, 04:07:11 p.m. »
Dupa ce am citit din dezamagirile posesorilor de SX4 am intrat din curiozitate pe forumul posesorilor de Kia. Inainte de a-mi lua Suzuki cochetam cu ideea de a-mi lua un Pro-Ceed ,dar pentru ca era mai scump si nu am mai avut rabdare Suzul a cistigat.Dupa ce am citit si acolo cite probleme sunt nu-mi pare rau...Cred ca orice masina ne-am lua, va avea plusuri si minusuri. As vrea ca ale noastre sa aiba mai multe plusuri! >:D<

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #38 : 20.Oct.2009, 05:36:07 p.m. »
As vrea ca ale noastre sa aiba mai multe plusuri! >:D<

Asta depinde de la om la om, cat de mult il deranjeaza sau nu anumite aspecte. Pe mine, de exemplu, nu ma deranjeaza deloc consumul (de care multi se plang) din simplul motiv ca inainte de Yoshi am avut un Matizel care ajunsese sa consume cam 12% in Bucuresti. Pai domne, daca Matizul cu motor de 0.8 si 51 CP consuma 12%, iar SX4 cu motor de 1.6 si 109 CP consuma undeva la 11% sa zic (n-am mai verificat recent, insa observasem ca a mai scazut dupa niste mii de km), hai si 13%, pai de ce sa ma plang? :D
Dar deh, asta este doar in cazul meu :) Plus ca e verificata treaba, SX poate sa consume si putin, dupa cum a constatat @cristyyy2003, caruia nu-i iesea afara consumul mai mic de.. parca 7-8% ;)

Targoviste (iesirea spre Bucuresti, benzinaria Rompetrol) - Bucuresti (intrarea din Chitila, benzinaria LukOil - Podul Constanta) 2 persoane, bagaj full (atat portbagaj cat si in interior), iAWD, A/C off, 60 km, CONSUM 5.8L/100KM!!!

Asa ca eu o voi spune in nou: imi iubesc la nebunie masinuta!! :x :x :x
Ca idee, in momentul asta nu pot spune ca ar fi vreo alta masina care mi-ar placea mai mult sau pe care mi-as dori sa o am (poate un Aston Martin, dar deja e altceva =)) ).
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
« Răspuns #39 : 20.Oct.2009, 05:56:31 p.m. »
sunt multumit de masina la banii astia nu cred ca este ceva mai bun pe piata (ca masina noua ma refer... :)), exista si unele mici nemultumiri legate de plasticul din interior, care se zgaraie usor si poate mici greierasi...., dar trecem peste asta ..., in concluzie, repet, sunt multumit de masina ...  :)