0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Deci feeling personal...
Revenind la experiente cu service-urile, cele de anul asta pe parte de SX4 au fost cu Royal Motors
"te faci frate cu dracul pana treci lacul"
Mie nu mi-a functionat bine 1840-ul. De la Buc. la Valcea nu mi-a aparut AA pe ecran, apoi a aparut/disparut aleator...pana la 1850.Cand am ridicat masina si mi s-a facut instructajul mi s-a spus (fara sa intreb eu, nici nu stiam) ca se pot face update-uri gratuite de soft la dealeri. Si asta mi se pare procedura corecta in garantie. Daca se intampla ceva cu unitatea multimedia in timpul update-ului homemade cu siguranta vor fi probleme la garantie. Ca le facem noi acasa e pe barba noastra.Dar tineti cont si ca nu toata lumea se pricepe sa faca asa ceva.
La fiecare revizie nu am intalnit vreo restrictie cu privire la statul in apropierea masinii (pe tunelul dintre showroom si service)
In aproape 9 ani de zile sunt la a 7-a masina noua ...
Foarte-foarte bine studiata pe propria piele. In aproape 9 ani de zile sunt la a 7-a masina noua si tzepele cele mai mari mi le-am luat/era sa mi le iau tot de la dealerii locali. Ca sa reformulez un pic cu dealerii provinciali: cu cat mai mic si mai prapadit orasul cu atat mai zgarcit dealerul. In zona noastra Pitestiul e o exceptie si la toate marcile.
Citat din: shpeedy din 19.Dec.2017, 09:08:00 a.m.La fiecare revizie nu am intalnit vreo restrictie cu privire la statul in apropierea masinii (pe tunelul dintre showroom si service) Sa fim seriosi, ala nu e spatiu adecvat sa stea clientul ca sa-si vada masina. Chiar e un tunel de vreo 4-5 m lungime si 2 latime, intunecat, cu usi la capete, fara scaune si unde se mai depoziteaza cauciucuri si alte piese. E lipsa de bun simt din partea lor daca te-au lasat sa stai (numai) acolo.
.....De acord cu conditia ca dracu' sa fie meserias si sa stie ce face.....
Prin prisma afirmatiei de mai sus (pe care ai mai formulat-o si cu alta ocazie), o sa-ti marturisesc cu mana pe inima ca esti un paradox pentru mine - pana sa intri in posesia Ignis-ului, multe postari nu tradau aceasta experienta...
Dealer mic -> volume mici de masini comercializate -> posibilitati reduse de negociere cu importatorul/fabrica -> pretul de intrare a masinii in curtea lui este mai mare fata de pretul de la un dealer mare -> posibilitati reduse de discount la clientul final (=noi). Iar daca aduci in discutie Bucurestiul (unde PIB-ul per capita cica e superior Berlinului), cred ca discutia devina cu atat mai relevanta...
In alta ordine de idei, asa este, dealer mic=potential mic=discount mic. Uite ce face un dealer mai mare : https://www.olx.ro/auto-masini-moto-ambarcatiuni/autoturisme/suzuki/ignis/?search%5Bfilter_float_year%3Afrom%5D=2016 Daca observi parca acelasi GLX este mai scump la dealerul din Bacau fata de cel din Bucuresti.