0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Parca era o lege data prin 08-09, prin care sunt obligati sa-ti permita accesul sau macar vizionarea pe toata durata reparatiei. Cand ajung la birou o caut in programul legislativ.
Referitor la experientele proprii si referinte : Ce service Suzuki (din zona Bucuresti + 150 km) ati putea recomanda pentru reviziile periodice?Sunt consitent ca la orice service se pot face reviziile periodice, cam in acceasi zona de pret, dar micile detalii fac diferenta (verificarile pe sub masina, gresari, curatare, echipamete si solutii tehnice profesionale (de exemplu am vazut cum se inlocuieste lichidul de frana intr-un service de cartier si cum intr-un service de marca... ).Ma intereseaza in primul rand sa pot sta langa masina pe toata durata reviziei.La revizia de 1000km am fost la Dageco, am stat langa masina, dar nu am fost impresionat de service/echipamente.
evident urmarindu-i de la distanta.
@bekxy: Radacini B-dul Timisoara este Opel?Radacini Iuliu Maniu este Suzuki?Aici vorbeam despre service Suzuki. Imi scapa ceva?
România e țara europeană cu cei mai puțini de acord cu afirmația "în cei mai mulți oameni se poate avea încredere".