Autor Subiect: DEALERI & SERVICE SUZUKI  (Citit de 114766 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: DEALERI & SERVICE SUZUKI
« Răspuns #380 : 04.Sep.2024, 10:58:46 a.m. »
 Luati aminte!
Nu este vorba despre SUZUKI dar poate este ceva de invatat pentru multi.

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

The following users thanked this post: ntire2000, remarque, Dromihete

Offline alina alina

« Răspuns #381 : 11.Feb.2025, 02:02:06 p.m. »
Buna ziua,
Firma Upventa se ocupa cu proiecte de tip client misterios, iar in prezent avem un proiect dedicat marcii Suzuki unde decontam in limita a 700 lei o interventie in service-urile Suzuki  (diagnoza, verificare, revizie, schimb filtre, ulei, placute frana, diagnoza, verificare aer conditionat, bec ars, etc)-nu se deconteaza vopsitorie si tinichigerie.
Pot participa la proiect doar masini Suzuki intre anii 2015-2024 ce au nevoie de una dintre aceste interventii. Orasele unde avem nevoie sunt: Baia Mare, Bistrita, Brasov, Pitesti, Rm. Valcea, Sibiu, Tg. Mures.
In cazul in care sunteti interesat va rog sa ma contactati pentru mai multe detalii pe adresa de mail alina.ruse@upventa.ro .
Multumesc!
  • Suzuki

The following users thanked this post: ASZ, wolfin

Offline ntire2000

« Răspuns #382 : 23.Mar.2025, 12:15:55 a.m. »
am cerut sa imi faca ei (reprezentanta) legatura la tabloul de sigurante a cablurilor ca stiu cum sa demonteze si sa traga firele fara sa strice nimic. Raspunsul primit de la reprezentanta a fost "nu este politica firmei sa facem modificari la masina"...

Da........si eu am patit,  mi-am cumparat de vreo 2-3 ani bandouri laterale, de la alt model, ce am crezut eu ca mi s-ar potrivi, cat-de-cat.
Inca stau cu ele in ambalajul nedesfacut , asa cum l-a trimis firma de unde l-am comandat, am zis ca nu mi le pun singur, sa nu le pun strambe.
Insa niciun tinichigiu nu s-a legat la cap sa ma rezolve, am  fost refuzat in mai multe locuri (service-uri multimarca), iar la reprezentanta au spus ca ei nu fac asa ceva, dar daca totusi  doresc, s-au uitat in tabelul cu preturi lucrari, manopere, etc si mi-a iesit  peste 1.000  lei, adica de 4 ori mai mult decat am dat eu pe bandouri. Pret  la care am zis "pas".
Credeam ca am  inteleg cu tinichigiul lor la 100-200 lei, sa faca un ciubuc, dar nu.

Asta din cauza că pe lângă faptul ca sunt proști (stiu, e un cuvânt dur, dar cam asta e realitatea) - adică stiu doar sa schimbe ulei si să facă niste operatii de bază (si la alea mai dau fail cam 50%) mai sunt și răuvoitori.
Când ai de schimbat un ambreiaj sau ceva mai complex la motor, te duci înainte la biserica si dai o slujbă ca sa iasă totul ok....si să nu-ți fărâme mașina.....

E blestemul nației ăsteia plafonate intelectual - fiecare zice că a învățat destul si mai multă cunoaștere si curiozitate strică.
Așteptăm să vină pensia si sa ne hodinim, de ce să facem mai mult decât e trecut în fișa postului si să ne perfecționam continuu ?
Clientul? Dă-în morții mă-sii, dacă nu-i convine să facă scandal la șefu .... că oricum degeaba face gargară ...

Am ajuns să-mi fac "reviziile" la niste moși trecuti de 60 de ani care au crescut în/cu Dacia 1300 - mașina aia pe care o demontau si o puneau la loc cu ochii închiși ....
Oameni cu bun simt si super respectuoși care dacă n-au habar de ceva, stau si se uită 5 minute la masină si se scărpină la creier cam cum ar trebui procedat la ce au de făcut.
Ca sa nu cumva să strice ceva, că n-au visat ei la bătrânețe să facă mentenanță pe mașini d-astea șmechere.... iar pentru ei asta e cumva o onoare ... pe lânga bani....

« Ultima Modificare: 23.Mar.2025, 12:31:38 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Don Napoleon

Offline enicky

« Răspuns #383 : 23.Mar.2025, 01:19:58 p.m. »
  Inca din 2015, de cand am luat Vitara, am observat ca service-urile reprezentantelor nu vor sa faca lucrari de completari/imbunatatiri cu repere cu care masina n-a venit din fabrica. Este politica lor, nu vor sa-si asume riscul unei lucrari prost facute de un mecanic/electrician chiar din service-ul lor fiind si trebuie inteles, chiar daca nu ne convine.
  In Bucuresti sunt o gramada de centre de montari alarme, xenon, unitati media, care fac si lucrari de genul dorit de colegul.
  Eu am camera, oglinzi incalzite, lampa in portbagaj, unitate media, scaune incalzit si altele, toate montate in alte centre decat Suzuki, trebuie doar sa le cauti.
   Asa ca degeaba ii balacariti, daca asa e politica fabricantului, ei o respecta. Si de clienti nu duc lipsa.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg, gabi males

Offline gicafilaj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Sector 4
« Răspuns #384 : Ieri la 12:07:19 p.m. »
 Salut , stie cineva un service auto unde sa fi tratat OMENESTE atat pe linie de de service cat si pe linie de facturare ( fara jabca la buzunar ).In 2024 la revizie am zis ca e din greseala , acum 2025 alta revizie am ramas fara aer in plamani .
Mulutumesc
  • Vitara Passion 2020/2021

Offline wolfin

« Răspuns #385 : Ieri la 12:53:46 p.m. »
radacini pipera...sau ....royal pitesti...sau iti bagi picioarele  in garantie si faci in alta parte...nu in retea suzuki.

eu fac reviziile la reprezentanta dacia ca e aproape de casa...si e mai simplu pentru 90 lei (ulei si filtru ulei)nu ma chinui eu sa dau scutul jos.

de ex lichidul frana l am facut la radacini...acum ceva timp.

la dab doar pe partea de caroserie..la mecanica sa fugi....

au trecut vremurile cand o revizie simpla era 500 lei.....

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970