Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 854943 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Catalln

@gabineg la noi s-a "adaptat" termenul de autostrada la "realitatile" noastre astfel avem ce avem.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline shpeedy

Dupa doua zile de guvernare "pentru romani" - mai saraci, mai umiliti si (cu mult) mai pesimisti pentru ziua de maine...

Bashca mai violenti in limbaj:

“Taxa pe lăcomie”! O premieră în limbajul legislativ al ultimelor decenii, cu rezonanțe ce păreau pierdute după revoluția bolșevică și anii comunismului, când și legile conțineau formulări acuzatoare din acest registru.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: gabineg, rexkrokiDAU, toma, Relisis

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Ultima Modificare: 20.Dec.2018, 02:49:55 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Dragnea a devenit clar noul jupan al Romaniei. Cum scriau unii azi, si noul presedinte. Firea sare pe tusa:

http://www.ziare.com/social/capitala/prefectul-capitalei-speranta-cliseru-a-fost-schimbat-din-functie-1542967

La Basescu faceau misto cu "sa traiti bine", la asta ce sa ne uram?"Sa apucam si anul viitor"?

De asta SPERANTA e mama curvelor, toata lumea traieste cu ea...

Inca o mostra de dictatura:

http://www.ziare.com/stiri/magistrati/instanta-sesizeaza-ccr-in-cazul-ordonantei-date-cu-dedicatie-pentru-sefii-inspectiei-judiciare-bratul-armat-al-lui-tudorel-toader-1542900

Daca Boc facea ceva din ce fac astia, eram in razboi civil.
 Asta este cand smecherii isi pun pompos numele de "SOCIAL" si antameaza naimiti pe forumuri si in media...2 milioane de tembeli distrug o tara...Eu zic sa spuneti adio la pensie daca aveti pana in 40 de ani...ca nu vad cine s-o plateasca...
« Ultima Modificare: 20.Dec.2018, 07:52:32 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline toma

[...]
Eu zic sa spuneti adio la pensie daca aveti pana in 40 de ani...ca nu vad cine s-o plateasca...

Mare dreptate ai  :-((
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline jante.otel

E o nota fina de optimism aici (daca poate exista notiunea asta deja ironica in subiectul de mai sus)? ... pana in 40 ani?
Mie mi-e teama ca nici cei foarte aproape de 50 ani n-or sa aiba de unde sa ia pensia...
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline NicNic

Nu va faceti griji. Vom fi platiti in Bitcoin.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline shpeedy

Ce sa zicem... Recunosc ca nu ma asteptam sa re-traiesc "provocarile" anilor '90 - inflatie, devalorizare, incertitudine, hazard...

Acuma intreb si eu de curiozitate: cu toti condamnatii astia care tot ies din inchisoare, cam ce se mai considera <infractiune> in Romania / Teleormania ?!

O sa las asta aici:

« Ultima Modificare: 21.Dec.2018, 11:07:58 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, toma

Offline toma

Off-topic:  Urmaresc cu interes show-ul lui John Oliver, interesant sa constati ca de multe ori problemele cu care ne confruntam aici nu-s straine deloc nici pentru americani...

On-topic: Nu prea am gasit tara in care cetatenii sa nu se planga (preponderent pe buna dreptate) de politicienii si guvernul lor.

Pare ca aproape peste tot clasa politica s-a departat atat de mult de "popor" incat oamenii nu mai simt ca le sunt promovate interesele si nici "proiecte de tara" viabile nu prea am mai vazut. Sunt curios cat o sa mai dureze pana la falimentul actualului sistem de conducere si ce o sa-i urmeze.

Totusi, trebuie subliniat ca ce percep unii ca esec pentru noi ar fi progres, la fel cum exista si altii care considera Romania o tinta foarte buna penru emigrat.
« Ultima Modificare: 22.Dec.2018, 02:45:52 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline hugbear

de multe ori problemele cu care ne confruntam aici nu-s straine deloc nici pentru americani
Rusia a diagnosticat corect și explatat câteva dintre vulnerabilitățile Americii: rasismul, fascinația pentru armele de foc, ciudățeniile sistemului electoral. De asemenea, a speculat probleme existente, în primul rând cea fundamentală a clivajului social. Exact ca la noi, ca la britanici, francezi, italieni, nemți etc. Vestul s-a culcat pe laurii dărâmării zidului Berlinului (incluzând seriile de evenimente ulterioare), ceea ce a permis Rusiei să-și refacă în liniște rețelele de influență. Acum vedem rezultatele, peste tot în lume.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy, toma