0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
@ speedy- La naiba, uitati-va la 'procesul' Ceausestilor - un simulacru de proces fara rost. Daca traiai acele vremuri,daca participai la evenimente nu mai spuneai asta, dar ce sa spui si tu ca sa nu taci,nu?Sa spuna ceva si nea Ion ca si el e om!Daca nu era impuscat cuplu Ceausescu, erau mii de morti,intelegi?
... Ciolos ce doreste fonduri de oriunde (cersetorul - https://doneaza.ro100.ro/)
Atat mie cat si altor zeci de milioane de oameni mi s-a parut cei mai ai dracului cei de la PDL,dar poate a-ti uitat prea repede...Din cauza lor am fost nevoit sa votez pentru prima data cu ALDE si la prezidentiale cu Ponta.Nu ma gandeam niciodata ca voi fi nevoit sa votez Psd.Si eu am fost contra lor,asa cum sunteti voi acum,chiar mai rau decat voi,nu l-am inghitit pe Ilici.Da-mi un exemplu pe cine sa votam,cu cine sa mergem mai departe??@ariciu-daca tu consideri ca nu-i nici unul cinstit,vreau sa vad critici si la ceilalti,la toti necinstitii nu doar psd si atat,ok?sa fim corecti,nu?Daca vrem sa schimbam ceva in tara asta, sa iesim sa-i dam jos pe toti cei care au condus din 1989 si pana azi,nu?
...Chichirau, Gotiu...
La USR nu vad pe nimeni sa ma convinga, din contra, cand o vad pe Cacarau cu telefonul in mana imi vine rau.De ce sa o votez, ce sa faca in parlament, sa filmeze si atat? Fondatorul partidului de ce s-a retras? Stie el de ce,nu?
Il poti combate pe Nastase in cele relatate pe blogul lui? Daca poti, fa-o dar cu argumente solide.
Vreau un raspuns argumentat si ma retrag cu capul plecat.
Ies in strada ca asa au porunca de la stapanul Soros!
Dar i-mi pun o intrebare: De unde au acesti oameni acele testicule colorate in maini?Cine a platit pentru ele?Am vazut si eu prin macelarii ca sunt considerate o delicatesa, deci sunt scumpe! Oare cine a dat banu pe ele,si pe boltari noi,stalpi noi, etc,...?Cam dubios...