Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 855721 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online enicky

" ALDE? Pai PDL a platit distrugerile lui Tariceanu! Si asta ti-o spune unul care a fost membru PNL din aprilie 1990 si l-a votat pana in 2010"
  Daca tu chiar crezi asta, e grav ! Si l-ai votat si pe bashe ! :good: :good:

"... dar dintre toti banditii astia, cei de la PSD sunt cei mai ai dracu!"
Corect ! Si-n care justitie sa mai ai in credere, cand le deschide dosarul dupa sapte ani si acum tocmai ce i-a gasit nevinovati?! Ma-ntreb si eu...

"Dar imi pun o intrebare: De unde au acesti oameni acele testicule colorate in maini?Cine a platit pentru ele?"
  Daca e cineva tare in "acele testicule", poate ne lumineaza si pe noi ! Cred ca toti am dori sa cunoastem "sponsorul" !

"...dar m-am enervat pe acesti oameni care sustin acesti politicieni..."
  "...Strig "Demisia!"... cu convingere"
   Sper sa ramaneti in "priza" pana la alegeri... daca am fi mers toti la vot, acum altul era subiectul aici ! Parerea mea...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline valmar67

Deci dupa toata discutia de aici , eu zic , ca la urmatoarele alegeri sa nu ne ducem la vot, iar dupa ce o sa iasa iar PSD-ul, sau PDL-ul(pardon PNL-ul), sa iesim in strada ca au fost votati cu 5 % de pensionari, de decretei, de morti si raniti, s.a.m.d.
Nu a avut aia din parlament dreptate cu "Ciocul mic , ca acum suntem noi la putere" ?
Fiindca schimbarea parlamentului, a presedintelui, a celor votati pe "prostime" se face prin vot. Altfel este lovitura de stat( aka revolutie). Ceea ce tot incearca Iohanis ajutat de servicii sa faca de cand a devenit "jupan" , cum ii placea lui Base sa i se spuna la vapor.
Ce tot o dati cu antena 3 ? , in partea cealalta sunt Realitatea, B1, digi... Sau alea sunt pentru cei superinteligenti, dotati, si frumosi ? :)
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline ariciul

Serios? Da cine dintre noi a afirmat ca sta geana pe posturile alea de care zici? Da ma rog, cand nu-ti convine ce zice interlocutorul gasesti pe ce sa dai vina! A fabula pe povesti din astea cu serviciile si lovituri de stat e o practica a antenelor, va invata bine n-am ce sa zic. Dar ceva din realitatea curenta percepeti? Adica aia care s-au revoltat ca le-au scazut salariile au iesit ca vor sa-l ajute pe Iohannis? (cu doi de n by the way)
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline valmar67

Adica protocoalele SRI-ului cu toata justitia , ilegale si anticonstitutionale, dovedite cu acte, la fel ca si inregistrarile cu Portocala nu sunt reale, sunt pixelul albastru ?
Au mai iesit in strada oamenii cand le-au scazut salariile cu 25% si nu s-a intamplat nimic....
Si scuza-ma ca nu am scris numele "regelui" ,corect, dar nu stiu germana :)
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline toma

@valmar67, @chriss  hai sa facem un exercitiu de imaginatie. De maine nu mai exista DNA, presedinte e Dragnea sau Tariceanu, SRI nu mai poate intercepta politicieni, Justitia nu mai judeca fapte de coruptie, nu mai iese nimeni la protest, Basescu a murit, multinationalele au parasit tara etc. Practic tot ce spune Aneta3 ca e stramb s-a indreptat. Sunteti toti foarte bucurosi ca ati invins.

Sincer, credeti ca din acel moment lucrurile vor merge in Romania spre prosperitate economica? Va creste nivelul de trai spre nivelul celor din Vest sau vom semana mai degraba Ungariei, Rusiei? Sau va ramane acelasi progres urias pe hartie dar super lent in realitate? Care va sunt argumentele?

Adica bun, am scapat de astia dar ce urmeaza? Nu cumva vor aparea noi dusmani care sa justifice ca factor extern faptul ca nu progresam?

Si inca o intrebare: sistemul actual nu-i bun. Care e sistemul la care va ganditi ca trebuie implementat? E vreo tara care vi se pare ca face lucrurile bine pentru cetatenii ei si de la care ne-am putea inspira? Care?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline valmar67

Deci DNA=Kodruta si numai ea... si Iohannis.... Cine a zis ca se vrea desfiintarea DNA ? Numai sa-si faca treaba corect, nu pur politic... Iar ce facem cu procurorii si judecatorii corupti, lenesi (ca este mai usor sa iti vina mura-in-gura de la SRI anumite interceptari care vezi doamne sunt de siguranta nationala-gen caltabosu') ? Normal ca nu vor nicio raspundere, adica ei distrug vieti, si nu vorbesc doar de politicieni, asa ca un "fetis" si noi astia prosti , dar multi sa stam in banca noastra.
Da, vreau sa dispara incompetenta Kovesii, vreau rasa toata conducerea DNA Ploiesti, care sunt niste interlopi, ai vazut limbajul... Ce naiba a patit Portocala in afara ca nu mai este in magistratura ?, Ce a patit Coldea, Basescu pentru cate mizerii a facut. Este clar ca sunt doua tabere: unii care au puterea politica dobandita prin vot, iar ceilalti o submineaza prin mijloacele pe care le au la indemana :Kovesii, SRI, procuratura.
A echivala DNA cu Kovesi , asta este manipulare....

Offline toma

Incearca putin sa te desprinzi de discursul asta, am inteles parerea ta despre asta. E clara. Sa trecem peste. Sa discutam cum vezi tu lucrurile dupa.

Nu sunt oare mai multe vieti distruse de incompetenta politicienilor si de coruptie decat de catre DNA? Ce zici? Toti care mor cu zile prin spitale, toti care mor cu zile din cauza lipsei de infrastructura, toate familiile destramate din cauza lipsei de alternative viabile in tara... toate astea sunt vina lui Kovesi? Nu pot pricepe si pace de ce te deranjeaza asta mai tare decat ce ni se intampla noua ca cetateni "simpli" ai acestei tari. Murim de mila hotilor dar de noi si de copiii nostri care vor creste in tara asta nu ne e mila...  :dknw:

PS Despre Codruta: sunt convins ca a facut si greseli, sunt convins ca sunt multe lucruri in activitatea DNA care trebuie imbunatatite. Totusi cred ca la bilant iese pe plus: a facut mai multe lucruri bine decat a gresit. In plus, semnalul pentru mine ca trebuie sa ramana este faptul ca atacul asupra ei vine de la hoti... cand hotii vor sa schimbe ceva eu zic ca nu e bine sa-i lasi.
« Ultima Modificare: 14.Mai.2018, 04:12:08 p.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy, rexkrokiDAU

Offline shpeedy

@ speedy- La naiba, uitati-va la 'procesul' Ceausestilor - un simulacru de proces fara rost.
Daca traiai acele vremuri,daca participai la evenimente nu mai spuneai asta, dar ce sa spui si tu ca sa nu taci,nu?Sa spuna ceva si nea Ion ca si el e om!
Daca nu era impuscat cuplu Ceausescu, erau mii de morti,intelegi?

In primul rand ca nu ai inteles absolut nimic din ce am spus - am spus doar sa te uiti la 'proces', care nu a avut nimic nimic de-a face cu un proces - asta ca sa ai posibilitatea de a-ti forma un etalon intre justitie arbitrara/politica si o justitie corecta (in fine, asta ar implica si o doza mai mica sau mai mare de gandire critica, ceea ce cam lipseste); puteau foarte bine sa-l execute pe Ceausescu (ca asta era planul) si fara simulacrul ala de proces.

In al doilea rand ce te face sa consideri ca, desi aveam numai 10 ani, nu am dreptul la o opinie pe respectivul subiect, opinie egala ca valoare cu a ta? Bucurestean fiind, in respectivele zile am stat impreuna cu toata familia in locuinta amplasata la 10 minute de Marele Stat Major al Armatei (zona Dr. Taberei); in capatul strazii aveam o UM - am beneficiat de cateva vizite ale unor militari sa verifice daca nu avem 'teroristi' in podul casei si am avut cateva tancuri pe strazile din jurul locuintei. La nivel de experiente personale, nu pot uita expresia tatalui meu cand a ajuns in casa dupa un drum pe jos de la Metrou Apaca pana acasa (pe ceas  12 minute pe jos) facut in aproximativ 3.5 ore, ascunzandu-se ba intr-o ghena, ba in niste scari de bloc, cu gloantele trase de lunetistii suierandu-i pe la urechi. Sau cand a iesit sa cumpere niste paine in zilele respective si, in dreptul Marelui Stat Major, a vazut ARO blindat - ciuruit, rasturnat si incendiat - inconjurat de cadavrele 'teroristilor' si un cap de 'terorist' infipt intr-una dintre osii (mai tarziu, s-a dovedit ca respectivul cap de 'terorist' apartinea sefului USLA Gh. Trosca, itele povestii dintre Trosca si Militaru fiind foarte complicate, dar avand alte coordonate decat 'teroristi si forte loiale lui Ceausescu').

Trebuie doar sa accepti faptele (cu datele aferente) ca sa intelegi ca 'Revolutia' din 1989 a fost primul tun / prima teapa mare data de cei care au pus ulterior mana pe putere (cum se face, de exemplu, ca printre primele aparitii la TVR 'libera' dupa fuga Ceausestilor este apelul facut de un Amiral militar care il introduce in peisaj pe 'binecunoscutul' - pentru populatie - director al Editurii Tehnice - Ion Iliescu).

Ce a urmat imediat - se cam stie: pe fondul dezinformarilor si confuziilor generate, numar de victime mult mai mare ulterior fugii cuplului Ceausescu...

Statisticile victimelor revoluției din deceiimbrie 1989 potrivit Ministerului Sănătății:

În total: 1104 morți și 3321 răniți (221 civili și 663 militari). Pe 22 decembrie, la ora când fug cei doi Ceaușești, erau 126 morți și 1107 răniți.
...
La București:

până în 22 decembrie, ora 12:08 (ora la care cuplul Ceaușescu fuge), s-au înregistrat 49 morți și 599 răniți
după ora 12:08, din 22 decembrie s-au înregistrat 515 morți și 1162 răniți

... Ciolos ce doreste fonduri de oriunde (cersetorul - https://doneaza.ro100.ro/)

Adica nu va ridica nici un semn de intrebare sursele de finantare ascunse/ne-transparente ale majoritatii celor implicati in politica, si va oripilati ca cineva face apel la donatii pentru a-si finanta activitatea in slujba tarii?! Pe bune?!

Atat mie cat si altor zeci de milioane de oameni mi s-a parut cei mai ai dracului cei de la PDL,dar poate a-ti uitat prea repede...Din cauza lor am fost nevoit sa votez pentru prima data cu ALDE si la prezidentiale cu Ponta.Nu ma gandeam niciodata ca voi fi nevoit sa votez Psd.Si eu am fost contra lor,asa cum sunteti voi acum,chiar mai rau decat voi,nu l-am inghitit pe Ilici.
Da-mi un exemplu pe cine sa votam,cu cine sa mergem mai departe??
@ariciu-daca tu consideri ca nu-i nici unul cinstit,vreau sa vad critici si la ceilalti,la toti necinstitii nu doar psd si atat,ok?sa fim corecti,nu?
Daca vrem sa schimbam ceva in tara asta, sa iesim sa-i dam jos pe toti cei care au condus  din 1989 si pana azi,nu?

...Chichirau, Gotiu...

La USR nu vad pe nimeni sa ma convinga, din contra, cand o vad pe Cacarau cu telefonul in mana imi vine rau.De ce sa o votez, ce sa faca in parlament, sa filmeze si atat? Fondatorul partidului de ce s-a retras? Stie el de ce,nu?

Cateva precizari aici: nu toata lumea s-a bagat in politica pentru a face bani / pentru a fura - asta este ideea inoculata de mass-media de o urmariti / careia ii ridicati zilnic osanale.

De ce nu i-ai lua in considerare pe cei de la USR? Pentru ca nu te-au furat/nu ti-au tras vreo teapa - asta este etalonul pentru care unii ar fi potriviti sa faca legi si sa guverneze in tara asta?! Si nu stiu cat de etic/corect/moral este sa te iei de numele cuiva - cu asta te cam nasti; nu este un motiv de stigmatizare.

Si cu riscul de a ma repeta - nu mai sunteti capabili sa faceti distinctii intre oameni, sa recunoasteti oamenii de calitate de scursurile societatii. Par example, spre deosebire de altii, Chichirau are pe de-o parte niste studii care o califica la un nivel superior multora dintre 'colegii' de Parlament (masterat si doctorat luate de la o facultate plasata pe locul 249 intr-un clasament de unitati de invatamant in care cele din RO incep de pe la pozitia 750) si o experienta practica ce poate aduce o plus-valoare guvernarii unei tari...

Aaa, si inca ceva pe tema asta: vad ca o tot dati inainte cu 'liberalismul' vostru, de parca PNL-ul ar fi fost o virgina neprihanita pana la aparitia PD/PLD/PDL... Cu exceptia PNTcd-ului (pana la moartea Seniorului Coposu ca dup'aia s-a ales praful si de partidul ala), cam toate partidele ce au avut un cuvant de spus pe scena politica romaneasca dupa 1990 au avut in cadrul lor fosti nomenclaturisti sau progeniturile acestora, fosti securisti sau progeniturile acestora, colaboratori ai Securitati ori diversi profitori. Daca in FSN (si urmasii) baza era constituita mai mult din seniorii nomenclaturisti si securisti, in PNL situatia fiind putin diferita - au mers cei mai tineri, mai axati pe activitatile economice ale fostei Securitati (Viorel Catarama) ori 'capitalisti' in sistem comunist (Dinu Patriciu avea 'fabrica' privata de meditatii in casa sa din zona Aviatorilor/Primaverii - infractiune, potrivit legilor in vigoare in perioada comunista). Deci, mai incet cu pianul pe scari. Personal, cred ca - raportat la numarul de membri - ALDE are mai multi penali in partid fata de PSD.

Il poti combate pe Nastase in cele relatate pe blogul lui? Daca poti, fa-o dar cu argumente solide.

Vreau un raspuns argumentat si ma retrag cu capul plecat.

Ce intelegeti voi prin argumente solide?! Cam orice am spus p'acilea consider ca am spus argumentat pentru orice gandire logica si un sistem de valori cat-de-cat corect. Daca etalonul vostru de argumentatie este dat de prezenta in mass-media Aneta3/RomaniaTV/Jurnalul/DCnews/Luju/Sputnik... imi pare rau, dar nu cred ca este posibil asa ceva...

Ies in strada ca asa au porunca de la stapanul Soros!

Parerea mea ca aici ai sfeclit-o grav...
De ce spun asta? Pentru ca ai coborat discutia la un nivel minim si pentru ca orice urma de argumentatie logica din partea ta se cam duce de rapa (din perspectiva-mi era deja, dar acum o cam vede mai multa lume).

Sa ma explic:
- suntem pe un forum de posesori de masini in general noi, posesori ce avem un anumit nivel de venituri;
- desi exista dovezi (vezi filmulet mai jos) ca PSD face propaganda si cumpara voturi pe-un mic si o bere, tinand cont de nvelul de venituri mentionat anterior, eu nu mi-am permis sa va aduc aceasta argumentatie in discutie la nivelul vostru, al sustinatorilor PSD+ALDE de pe acest forum (chiar am incercat sa aflu ce va motiveaza de aveti aceasta pozitie - nefireasca, consider eu);
- drept urmare, cam cum te-ai gandit tu ca as putea iesi la protest la porunca cuiva si nu as putea iesi indemnat fiind de propria gandire/propriile crezuri?! chiar crezi ca eu sau altii ca mine (lucratori in companii mai mici sau mari private, manageri, antreprenori - astia sunt cunoscutii mei alaturi de care ies) am putea fi sensibili la un nivel de compensare financiara pentru a iesi la protest zile de-a randul la -10gr.C, facand cu schimbul cu statul copiilor acasa?! gandeste putin inainte sa scoti ceva pe gura...

Dar i-mi pun o intrebare: De unde au acesti oameni acele testicule colorate in maini?Cine a platit pentru ele?Am vazut si eu prin macelarii ca sunt considerate o delicatesa, deci sunt scumpe! Oare cine a dat banu pe ele,si pe boltari noi,stalpi noi, etc,...?
Cam dubios...

Atunci cand crezi in ceva si intelegi ca ce se intampla in jurul tau necesita un grad sau mai mare de implicare civica, exista posibilitatea de a efectua DONATII. Poti dona catre ONG-uri civice, poti dona pentru ridicarea unui spital sau pentru finantarea unei publicatii jurnalistice care sa-ti ofere plus-valoare in domeniul informarii. Astea sunt diferitele dimensiuni ale implicarii in societate, nu totul se reduce la nenorocitul ala de vot, cu care considerati voi ca se termina responsabilitatea democratica a fiecaruia (si inainte de '89 se vota si n-am ajuns prea departe). Voi aveti impresia ca daca mass-media e gratuita inseamna ca si e de calitate. Gresit! Pentru continut/informatii de calitate trebuie sa platesti. Uitati-va la marile publicatii economice din lume - HBR, Newsweek, Financial Times - in ciuda publicitatii din paginile/de pe website-urile lor, isi permit sa conditioneze consultarea informatiilor de plata unor abonamente de acces; si se accepta - sunt oameni care au ajuns la nivelul in care inteleg importanta unor informatii corecte/de calitate si sunt dispusi sa plateasca pentru asta.

@valmar67 - de curiozitate intreb: cam ce pretentii de respect ai tu din partea unora pentru o grupare ce are in spate 3.6 milioane de voturi in conditiile in care nu puteti arata respect unei persoane ce are in spate 6.3 milioane de voturi?! Nu-i nevoie sa raspunzi...
« Ultima Modificare: 13.Mai.2018, 12:14:54 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: edy70, toma, ariciul

Offline Catalln

Oameni buni, va certați degeaba, adevarul e undeva la mijloc.
Daca ati sti cum gandesc acesti "politicieni" autohtoni, indiferent de la ce partid, formațiune, ramură politică provine ați ramane muți.
Cei care erau oameni de calitate au facut pasul înapoi, au ramas doar oportuniști, parveniți, avizi de putere dar si naivi care sunt scosi in fata pe post de marionetă.
Intreaga societate este cangrenata, in metastaza.
Acele initiative sanatoase din randul poporului sunt deturnate imediat si manipulate in folosul lor (PSD, PNL, ALDE, UDMR, PMP, USR si toata sleahta de oportunisti, manipulatori).
Nu se va regăsi calea bună decat dupa o dictatura îndreptată spre binele real al poporului.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Ma tem ca ai dreptate, @Catalln, nu ne mai facem bine nici cu medicamente straine...  ;) Pana si un observator neutru vede asta.
Problema e ca si tineretul din politica pare sa urmeze exemplul inaintasilor, ba chiar calca in strachini fara rusine. Taticutii au cotizat la partide, care au pus odraslele pe locuri eligibile in Parlament sau le-au facut ministri. Iar ele isi dovedesc incompetenta, la fel ca si fetele lu' tata.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice