ntire2000 şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Aveam și noi un joc mortal ... programul de guvernare al PSD.
Măcar a avut învățătoare...
@... ai retinut esentialul.
Nu-ti convine programul de guvernare social PSD+ALDE? Taci si-nghite asa cum au inghitit si altii timp de 10 ani "programul" (de hotie a) guvernarii PDL.
Au fost alesi in mod democratic asa ca ar fi bine sa-i lasam sa-si puna in practica programul.
Stiu ca un program social creaza o criza de oftica celor cu o mentalitate diferita insa, asta a dorit poporul.
Asta e pe sistemul ...
Pai deocamdata numai la program nu lucreaza... deocamdata incearca pe toate partile sa se scape de procese, sa slabeasca DNA, si sa legalizeze hotia.
Laurentiu, chiar crezi ca exista bani la buget pentru toate maririle promise?
Hai sa vedem cand se face 1 an de guvernare care va fi bilantul...
Offf, iar incepem cu poporul? Adica 45% din cei care s-au prezentat la vot? Adica o minoritate in comparatie cu restul? Program social?
La urne s-au prezentat 7.323.368 alegatori. 18.263.875 de persoane aflate pe liste
Ca si asta de alfel: http://ro.blastingnews.com/economie/2016/04/dezvaluiri-incredibile-ale-fostului-ef-fmi-ne-au-taiat-salariile-i-au-min-it-00863011.html
Lucreaza la legea salarizarii unice. Va veni si in parlament pentru dezbateri atit ea cit si codurile penale. Ce vrei mai transaparent de atit?
De ce sa mergem pe "crezi"? Nu mai bine e sa vedem ce fac?
Pai asta spun si eu. Pina acum exista ceva de la care s-au abatut sau nu au reusit? Sa nu uitam ca validarea bugetului a fost aminat de "presedinte" cu o luna intirziiere.
Iar incepem cu poporul. Eu sint pentru un program SOCIAL.
Nu sint un tip egoist. Am fost educat ca atunci cind se poate, sa-i ajut si pe ceilalti ce nu au posibilitati.