Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857041 ori)

ntire2000 şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

În limba română există, de fapt, o serie de expresii pleonastice/tautologice, dar care nu pot fi considerate greşeli de exprimare.   ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline shpeedy

Acuma - la cate se baga pe langa costul respectivului clopot - 425k Euro e chiar un mizilic...

Anul trecut, un popa si-a ridicat in cateva luni o casa in Cernica, toate facturile de materiale si manopera fiind facute pe Catedrala Vietii...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Laurentiu

Aveam și noi un joc mortal ... programul de guvernare al PSD.
 :-))
O "mare" inteligenta si previziune emana aceste cuvinte.  :dknw:  Mama Omida ti-a fost invatatoare?  :-))
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanzarnescu

Măcar a avut învățătoare și n-a ajuns din CAP direct la școala de partid.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Laurentiu

Măcar a avut învățătoare...
Aproape orice se invata prin intermediul cuiva.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline shpeedy

@Laurentiu: chiar ma bucur ca - din toata fraza - ai retinut esentialul. :good:
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Laurentiu

@... ai retinut esentialul.
Nu este decit imaginea "inteligenta" pe care ai dorit s-o scoti in evidenta. Ce rost avea sa faci o paralela intre un joc periculospentru noua generatie si un program de guvernare? Este un mesaj tipic ce te caracterizeaza - ce nu-ti convine, nu face bine INTREGII societati.  ;)
Nu-ti convine programul de guvernare social PSD+ALDE? Taci si-nghite asa cum au inghitit si altii timp de 10 ani "programul" (de hotie a) guvernarii PDL. Au fost alesi in mod democratic asa ca ar fi bine sa-i lasam sa-si puna in practica programul. Stiu ca un program social creaza o criza de oftica celor cu o mentalitate diferita insa, asta a dorit poporul.  :good:
  • Suzuki SX4

The following users thanked this post: BrSx4

Offline toma

Nu-ti convine programul de guvernare social PSD+ALDE? Taci si-nghite asa cum au inghitit si altii timp de 10 ani "programul" (de hotie a) guvernarii PDL.

Asta e pe sistemul   =)) =)) =))

Au fost alesi in mod democratic asa ca ar fi bine sa-i lasam sa-si puna in practica programul.

Pai deocamdata numai la program nu lucreaza... deocamdata incearca pe toate partile sa se scape de procese, sa slabeasca DNA si sa legalizeze hotia. Asta pare focusul principal.
Restul sunt vorbe de prostit lumea care crede ce le iese pe gura.

Laurentiu, chiar crezi ca exista bani la buget pentru toate maririle promise?

Hai sa vedem cand se face 1 an de guvernare care va fi bilantul...

Stiu ca un program social creaza o criza de oftica celor cu o mentalitate diferita insa, asta a dorit poporul.  :good:

Offf, iar incepem cu poporul? Adica 45% din cei care s-au prezentat la vot? Adica o minoritate in comparatie cu restul?

Program social? Serios?

LE:

Deci cu cifre:
La urne  s-au prezentat  7.323.368 alegatori.
La Senat PSD a obtinut 3.221.786 de voturi

18.263.875 de persoane aflate pe liste

Problema de matematica: ce procent din populatia cu drept de vot reprezinta cei care au votat PSD la ultimele alegeri Parlamentare?

Laurentiu, propaganda asta ieftina tine in alta parte, aici trebuie sa vii cu altfel de argumente daca vrei sa fii luat in serios.

« Ultima Modificare: 06.Apr.2017, 11:04:54 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Laurentiu

Asta e pe sistemul ...
Ca si asta de alfel: http://ro.blastingnews.com/economie/2016/04/dezvaluiri-incredibile-ale-fostului-ef-fmi-ne-au-taiat-salariile-i-au-min-it-00863011.html

Pai deocamdata numai la program nu lucreaza... deocamdata incearca pe toate partile sa se scape de procese, sa slabeasca DNA, si sa legalizeze hotia.
Lucreaza la legea salarizarii unice. Va veni si in parlament pentru dezbateri atit ea cit si codurile penale. Ce vrei mai transaparent de atit?

Laurentiu, chiar crezi ca exista bani la buget pentru toate maririle promise?
De ce sa mergem pe "crezi"? Nu mai bine e sa vedem ce fac?

Hai sa vedem cand se face 1 an de guvernare care va fi bilantul...
Pai asta spun si eu. Pina acum exista ceva de la care s-au abatut sau nu au reusit? Sa nu uitam ca validarea bugetului a fost facuta de "presedinte" cu o luna intirziiere.

Offf, iar incepem cu poporul? Adica 45% din cei care s-au prezentat la vot? Adica o minoritate in comparatie cu restul?
Program social?
Iar incepem cu poporul. Eu sint pentru un program SOCIAL. Nu sint un tip egoist. Am fost educat ca atunci cind se poate, sa-i ajut si pe ceilalti ce nu au posibilitati.

P.S. https://statenews.ro/razbunarea-psd-impotriva-protestelor-de-strada-lista-neagra-cu-ong-uri/

P.S. 2

La urne  s-au prezentat  7.323.368 alegatori.

18.263.875 de persoane aflate pe liste
Din pacate, conteaza votantii prezenti la urne si nu cei de pe lista. Nu confunda cu REFERENDUM-ul. ;)
  • Suzuki SX4

Offline toma

Ca si asta de alfel: http://ro.blastingnews.com/economie/2016/04/dezvaluiri-incredibile-ale-fostului-ef-fmi-ne-au-taiat-salariile-i-au-min-it-00863011.html
Nu vad legatura... n-am timp sa verific cine e blastingnews, acum aud prima data de ei.

Lucreaza la legea salarizarii unice. Va veni si in parlament pentru dezbateri atit ea cit si codurile penale. Ce vrei mai transaparent de atit?
Cum spuneam astea sunt declaratiile pentru creduli. Sa vedem ce se voteaza si dupa aia mai vorbim. E amuzant ca marea marire salariala se va face in anul in care e posibil ca ei sa nu mai fie la guvernare. Legi din astea sa tot dai  ;)

De ce sa mergem pe "crezi"? Nu mai bine e sa vedem ce fac?

Sigur. Deocamdata vedem ca au taiat tot ce se poate de la investitii si tot le da cu rest bugetul. Mai vad ca toata lumea ii trage de maneca dar ei sunt increzatori ca economia duduie. Mai vad ca Dragnea il trage de maneca pe ministrul de finante cand zice ca e cam groasa cu bugetul si ca posibil sa mai faca niste taieri. Mai vad ca Dragnea (si altii) il trag de maneca pe ministrul de justitie in legatura cu procurorii...

Pai asta spun si eu. Pina acum exista ceva de la care s-au abatut sau nu au reusit? Sa nu uitam ca validarea bugetului a fost aminat de "presedinte" cu o luna intirziiere.
Da: OUG 13 nu le-a iesit  >:) 

Iar incepem cu poporul. Eu sint pentru un program SOCIAL.

Laurentiu, programul social e una, afirmatia ca "poporul a vrut programul PSD" e alta.  PSD a fost votat de 18% din populatia cu drept de vot. Nu stiu cati din votanti au citit macar o pagina din programul de guvernare. Sunt destui care voteaza PSD cu ochii inchisi.
Deci asta cu "poporul" vrea PSD e propaganda pentru prosti. Marea majoritate nu s-au prezentat la vot sau au votat altceva decat PSD.

Legat de programul social: nu am vazut sa fi facut testul ala ... dupa cum ai observat majoritatea astora care te contrazicem pe aici am iesit spre stanga...

Nu sint un tip egoist. Am fost educat ca atunci cind se poate, sa-i ajut si pe ceilalti ce nu au posibilitati.

>:D< Pentru asta faci acte de caritate din banii tai. Cand votezi PSD dai "pomeni" din banii tuturor celor care isi platesc impozitele.
Cand dai tu cu mana ta esti destul de sigur ca banii ajung la cine chiar are nevoie. Cand da statul de pomana banii de multe ori ajung aiurea.

Te las sa te gandesti la asta  ;)

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy, Lerua07, Cosmin09, IoanCC