Autor Subiect: Crestere performante Swift  (Citit de 19224 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

razak

• Vizitator
Re: Crestere performante Swift
« Răspuns #90 : 17.Dec.2009, 11:37:26 p.m. »
si care este owneru de SSS care si-a facut chip?

Offline gabin

« Răspuns #91 : 18.Dec.2009, 01:26:47 a.m. »
Eu inclin sa cred ca deocamdata nu exista vreun swift sport in Ro care sa-si fi facut soft. Oricum cifrele de acolo arata bine..

Care parte din evacuare trebuie schimbata? banuiesc ca nu doar finala ci si intermediara, astfel incat sa fie o evacuare cat-back.
« Ultima Modificare: 18.Dec.2009, 01:28:59 a.m. de gabin »
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline Doc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #92 : 18.Dec.2009, 01:41:45 a.m. »
Nu a existat un SSS resoftat in Ro pentru ca pana la inceputul lunii Decembrie nu aveam posibilitatea sa modificam astfel de masini decat cu costuri foarte mari pentru clientul din RO, insa cu ultima vizita de lucru a colegului meu la unul din dealeri Dimsport din Singapore, am adus in Romania si varianta de tuning pentru motorizarile benzina aspirat la Suzuki si Mazda la un pret rezonabil.
Graficul este rezultatul resoftarii pe care am facut-o la un SSS in Singapore. Valorile din grafic se pot imbunatatii subtantial  cu un catback sau o evacuare completa (serpisori + catback) pentru ca evacuarea stoc este destul de restrictiva.

Offline Bong

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #93 : 28.Ian.2010, 07:43:05 p.m. »
ok...si care ar fi costul pentru un asemenea cip tuning?
Driftu pe soseaua lata...ce "reisar" eram odata...

Offline M@n

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #94 : 28.Ian.2010, 08:52:22 p.m. »
Unde se poate face un cip tuning pt motor de 1.3?
« Ultima Modificare: 28.Ian.2010, 09:49:56 p.m. de Andrei Suzuki »

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #95 : 28.Ian.2010, 09:52:16 p.m. »
Pai ai putea in primul rand sa iei legatura cu Doc,sa te lamureasca ce si cum.E cel mai convenabil in momentul de fata.
In afara de el (adica Dimsport) stiu sigur ca cei de la SKN fac Swift,dar la niste costuri destul de mari (in jur de 500eur).
Ai putea sa faci o intrebare si la MasterTuner sa vezi daca fac.E bine ca ei au si Dyno si iti pot masura masina inainte/dupa remapare pt niste rezultate "pe masuratelea",nu din carti.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Doc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #96 : 29.Ian.2010, 09:26:47 a.m. »
@bong: Pretul unei modificari la aceasta motorizare este de 350 euro. In discutiile pe care le-am purtat cu administratorul forumului am discutat si de o reducere pentru membri acestui club care va fi cuprinsa intre 10-15%.

Unde se poate face un cip tuning pt motor de 1.3?

Evident in Bucuresti se poate face aceasta modificare. Pentru a stabilii cateva date de contact da-mi un PM. Acest topic se refera la discutii despre cresterea performantelor si nu este permis sa postez date de contact.

Testare Dyno putem oferii si noi la unul din colaboratori, printre care si MasterTuner.

Offline adrian_r5

« Răspuns #97 : 05.Mar.2010, 11:55:32 p.m. »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cluputiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #98 : 01.Mar.2012, 01:08:59 p.m. »
Inca nu am apucat sa citesc prea mult din forum, insa am sa va dau o veste buna. Putem face resoftare la modelele Suzuki benzina aspirat, inclusiv Swift Sport. Am sa revin cu un topic dedicat dupa ce primesc aprobarea lui cristi.
Buna, ai facut pana la urma resoftarea la SS 1.3, 92cp?
Merita dpdv al cuplului?
Cam nasoale plecarile de pe loc, daca nu turezi motorul gospodareste.