Autor Subiect: Xenon HID  (Citit de 19126 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline roberto

Re: Xenon HID
« Răspuns #80 : 25.Ian.2012, 02:50:45 p.m. »
Pe Swift 2008 xenon-ul trebuie sa fie can-bus?
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #81 : 25.Ian.2012, 04:27:44 p.m. »
Nu.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline roberto

« Răspuns #82 : 25.Ian.2012, 04:38:48 p.m. »
Multam. Ma tot roade sa pun un kit H11 de 3000k in proiectoare.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #83 : 25.Ian.2012, 06:45:31 p.m. »
Sunt cele galbene? Daca da, banuiesc ca fac treaba buna pe timp de ceata.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline roberto

« Răspuns #84 : 25.Ian.2012, 07:35:24 p.m. »
Pe Skoda le am montate de ceva timp. Sunt de-a dreptul senzationale pe ceata si ninsoare.
Iata si doua poze cu masina unui amic, dotata cu 3000K:

In cazul masinii mele, proiectorul fiind cu lupa (in far), sunt parca mai eficiente.
« Ultima Modificare: 25.Ian.2012, 07:48:00 p.m. de roberto »
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline BXXENL

« Răspuns #85 : 25.Ian.2012, 09:00:00 p.m. »
Doamne pe ce viscol am venit acum 2 ore din buzau. Drum inchis pe urziceni, noroc cu politia care ne-a redirectionat pe ploiesti. Viscol de nu vedeai in fata, copaci cazuti pe sosea, bezmetici cu farurile stinse. EU proiectoare 3000K si faza scurta 4300, penetrare super, contrast, si foarte odihnitor pt ochi.

Sunt mana dumnezeiasca, de cand le am nu le-am putut folosi prea mult (cateva ore cap la cap) pt ca sunt ultra puternice, le pot folosi doar pe ploi torentiale, ceatza extra deasa sau viscol/ninsori puternce. Dar si cand le aprind, se face lumina in sat.

Recomand oricui, dar va rog folositi-le responsabil.  Xenonul in proiectoare orbeste de mori. Mai ceva ca faza lunga, pt ca bat foarte imprastiat, si bat si sus, si foarte mult in lateral.

Fara nici un misto, mi-am luat FLASHURI de la tren pe A2 in apropiere de Cernavoda mergand spre CT (dupa fetesti, trenul circula pe stanga f aproape de autostrada, dar cocotat pe un mal de pamant). Flasuri de la tirurile de pe contrasens daca le aprind, pt ca lumineaza peste biscuitii aia verzi de pe mijloc. Asa ca le aprind doar daca sunt doar conditii absolut infecte.

Ah si incing proiectoarele de mi-e frica sa nu le topeasca. Acum aveam 5cm de gheata pe botul masinii, blindata efectiv. Proiectoarele in schimb sunt uscate.  Pt ca proiectoarele sunt facute pt halogene de 35w, cand pui xenon de 35w pe langa faptul ca lumineaza enorm de tare, se si incing teribil de mult. Cine zice ca xenonul nu produce caldura, ori e vanzator ori nu are xenon. Produc multa caldura.

• SX4 1.5
Alex