Autor Subiect: Scut motor  (Citit de 7740 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Soimu

Re: Scut motor
« Răspuns #30 : 17.Mar.2019, 07:03:06 p.m. »
Eu am platit 50 lei pentru montaj scut motor si diferential... nu la reprezentanta. Deci 100 lei doar pentru montarea scutului motor mi se pare cam mult. E drept ca nu e o suma exorbitanta, totusi poate gasesti mai ieftin.

Deoarece imi venise scutul de la Odorhei si eram si programat la revizia formala de 1000 km, a fost montat la dealer, cu 100 lei. Nu am gasit in scurt, pe 50 lei cum ma asteptam...am constatat la montaj ca a fost destul de dificil accesul si fara elevator ar fi fost de durata operatiunea, deci am rezolvat-o convenabil si cu niste pasle cu adeziv puse pe saibe si piulite in scop, de amortizare, montajul e f. reusit, nu a aparut nici un zgomot sau troncanit.
Case closed!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline macold

« Răspuns #31 : 20.Mar.2019, 08:17:48 a.m. »
Case open...
@Soimu, ce pasle cu adeziv? Gen cele ce se pun la picioarele de scaune? Banuiesc ca ai dat gauri in ele?
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)

Offline Soimu

« Răspuns #32 : 20.Mar.2019, 12:18:46 p.m. »
Am cumparat intamplator mai demult de la supermarket un plic transparent care contine cateva folii; pe fiecare sunt niste rondele de diverse diametre(iar inaltimea intre 1 si 2 mm). Iar o folie este completa cat foaia si iti tai tu cat e nevoie; am de gand sa pun cateva rondele si sub nr.din spate...

Evident ca dupa ce le-am pus pe saibe si piesele paralelipipedice le-am gaurit in dreptul gaurilor in vederea montajului ca sa treaca filetul suruburilor!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline macold

« Răspuns #33 : 20.Mar.2019, 01:49:54 p.m. »
Multam fain. O zi buna!
  • Suzuki ignis GL+ ALLGRIP 2018
Bicolor: portocaliu-negru (prezent-viitor...)