Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 171421 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1170 : 02.Sep.2020, 07:50:52 p.m. »
„Da, am discutat cu ministrul Tătaru. Situația este îngrijorătoare”

Dar sa nu ne panicam.
Putem merge la restaurant ca sa ne mai înveselim nitel ca suntem pe primul loc în UE - la morti.
Iar peste o saptamâna si ceva ne scapam si de copii - ca sa avem un pic de liniste si timp liber dupa 6 luni.
Ii zburatacim la scoala ca acolo e sigur, dar nimeni nu stie sa explice de ce.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

« Răspuns #1172 : 14.Sep.2020, 10:29:00 p.m. »
Un caz interesant, poate crea un precedent.

Un părinte din Iaşi nu-și lasă fiica să poarte mască şi să se dezinfecteze la şcoală

Citat
„Copilul nostru are dreptul de a respira liber, fără nicio constrângere, de a se exprima liber şi fără afectarea biologică, psihologică şi emotional afectivă a acestuia”, a scris el în notificare.
El susține că purtarea măştii de catre copii „permanent, timp de mai multe ore consecutiv reprezintă un act de tortură şi rele tratamente aplicate minorului”.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline cristidav

« Răspuns #1173 : 14.Sep.2020, 11:40:47 p.m. »
„Da, am discutat cu ministrul Tătaru. Situația este îngrijorătoare”
Dar sa nu ne panicam.
Iar peste o saptamâna si ceva ne scapam si de copii - ca sa avem un pic de liniste si timp liber dupa 6 luni.

Tu esti printre cei care vor sa inchidem lumea cu totul ?  :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Online ntire2000

« Răspuns #1174 : 14.Sep.2020, 11:56:16 p.m. »
Din contra, mie mi se pare ca toata treaba asta a ajuns o imensa manipulare, acuma profita unii de situatie ca sa dirijeze turma asa cum vor ei.
Si mai cred ca a încurcat careva fiolele cu tulpina de gripa 2019 care trebuia lasata la liber - ca sa se vânda ceva antigripale.
Chinezoiul a desfacut borcanul gresit, era zacusca, nu bulion.

Vorba moldoveanului ala cinic pe care l-au dat afara, a zis ceva de genul ca doar aia care sunt o povara crapa.
O gasesti daca cauti pe net.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1175 : 15.Sep.2020, 01:35:16 p.m. »
Știu ca chinezii aveau pe unii care si-au susținut teza de doctorat cu "Cum sa distruge sistemul energetic american". Așa ca ma îndoiesc ca nu au știut ce fac când au închis China dar lăsat  sa plece toți ăilalți. Faptul ca si-au pus peste tot (instituții internaționale) numai oameni care ii slujesc arata ca e un plan lung. Si Occidentul abia a început sa plătească. Ma apuca rasul cum UE încă spera sa tina China sub control...
Virusul e mai rău decât credeți dar niciodată in istoria omenirii nu s-a știut așa de multe si repede ca acum. Se fac glume pe seama lui, pana te prinde.
In SUA e celebru un caz, la începutul pandemiei unui șofer i-a strănutat in fata o pasageră. Interviuri, chestii, socoteli cu omul si șefii sai, ce mai,  discuții, nu gluma. Ca si in alte locuri, destui miștocari si acolo.  Șoferul a protestat, totul degeaba. Si face omul Covidul si moare. N-a apucat sfârșitul săptămânii in care i-a strănutat femeia in fata...
Nu va recomand sa riscați, habar nu aveți de care parte a ruletei genetice sunteți!
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: hugbear, toma

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1615
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #1176 : 18.Sep.2020, 04:21:43 p.m. »

Fox news este un post fidel lui Trump dar poate fi adevărat în ce spune chinezoaica???
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline toma

« Răspuns #1177 : 24.Sep.2020, 09:35:14 a.m. »
Am incredere in Fox cam la fel ca in Aneta3  :D

Dar si daca e adevarat, ce relevanta mai are acum? China, Rusia, USA... oricine l-ar fi lasat in libertate, intentionat sau accidental, raul e deja facut. Si pare ca va sta cu noi mult timp de acum inainte.

Sa urmam normele de igiena, sa ne protejam si sa incercam sa ducem o viata cat mai normala fara sa avem pe constiinta pe cineva.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

« Răspuns #1178 : 24.Sep.2020, 09:40:07 a.m. »
Cel mai probabil gripa sezoniera n-a rezolvat unele probleme demografice si n-a rotunjit destul conturile unor colosi farmaceutici.
S-or fi gândit ca o forma de "gripa" care tine tot anul e mai profitabila, te vaccinezi de 4 ori pe an, nu o singura data....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

« Răspuns #1179 : 24.Sep.2020, 09:41:35 a.m. »
Asa este... sa distrugem economia lumii ca sa castige big farma  :ochiu:

Desi castigurile astea par cam firave daca te gandesti ca: oamenii destepti nu poarta "botnita" si nici nu se vaccineaza, oamenii si mai inteligenti nici macar nu cred ca exista iar o parte din clienti o mierlesc. Cred ca trebuie sa mai ajusteze putin programul de "fidelizare".

Babaiatule, de unde scoateti toate teoriile astea?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain