0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Mai jos o analogie între nr. de cazuri si harta demografica, se observa ca în zonele foarte aglomerate numarul de cazuri este mare.[...]
Am tot mai mult impresia ca traim într-o uriasa manipulare "nevinovata", datorata exclusiv incompetentei.Care se va rasfrânge negativ asupra unora care oricum sunt sceptici.
*E o situaţie inedită şi interesantă. Mi-e foarte greu să spun exact, pentru că, teoretic, se poate ca testele pozitive sau cele negative să fie fals pozitive sau fals negative din mai multe motive. Poate fi tehnica care s-a folosit sau poate inadecvenţe în martorul care s-a luat în considerare când s-au făcut testele. Probabil, deficienţe în procedura efectuării testelor. Pot exista şi alte cauze pe care aş prefera să nu le comentez. *Am avut şi noi o situaţie în Timişoara, la Spitalul Odobescu, când s-au născut în aceeaşi perioadă nouă copii. Aceştia au fost testaţi pozitiv la COVID-19. Deoarece se ştie că nu se transmite virusul de la mamă la făt am fost contrariat, am repetat testul şi am contestat că tehnica folosită n-a fost cea corespunzătoare şi au ieşit fals pozitive. *Din punct de vedere medical există riscul ca testele să nu aibă sensibilitate 100%, dar asta nu se întâmplă la 10 persoane în acelaşi timp. Cel mai probabil, a fost o greşeală în efectuarea testului.
„Bombă în cazul <>! Manipulare şi minciună dovedite. De unde avalanşa de peste 20 de cazuri cu care au fost diagnosticaţi la Bucureşti clujenii, de către privaţii de la <>?? Mai mult, vorbind cu cei de la club zilele trecute, aflasem că niciunul dintre cei depistaţi pozitiv n-au niciun fel de simptome şi se simt bine. Azi (n.r. - duminică) a venit explicaţia, după ce clujenii au efectuat două teste consecutive, la unităţi spitaliceşti prestigioase, de stat: testele au ieşit negative. Toţi <> erau, de fapt, sănătoşi, aşa cum se simţeau, de altfel. Este limpede, oricum, că cei care manipulează şi mint aveau nevoie de Marcel Paveli şi Andreea Esca şi-n sport, şi ce <> mai bună să găsească, decât chiar echipa campioană a României?! Păţania echipei CFR Cluj depăşeşte mult ca magnitudine <>, de care scriam azi-dimineaţă, şi ne arată o dată în plus cât de coordonată şi extinsă este operaţiunea <>, coordonată de către echipa <>, KlauSILĂ-LuCOVID!“,
În Hotărâre nu se precizează termenul de 1 august pentru intrarea în vigoareDistanţarea la plajă a fost eliminată