Autor Subiect: Achizitionare Walkie-Talkie  (Citit de 28006 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

Achizitionare Walkie-Talkie
« : 13.Aug.2009, 09:51:18 a.m. »
- Am deschis acest topic, pentru ca devine evidenta nevoia de achizitionare a unei jucarii de genul asta ( pentru mine cel putin ) nu cred ca are rost sa mai motivez, excursii pe munte, in strainatate, mersul in coloana la intalnirile nationale  ;) , as dorii niste sfaturi si recomandari, stiu se pot obtine si pe net dar.... parca e mai clar de la niste posesori.  :dream:
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Achizitionare Walkie-Talkie
« Răspuns #1 : 13.Aug.2009, 09:59:25 a.m. »
Intro plecare in gasca si nu numai ,cred ca nu trebuie sa lipseasca.Te scuteste si de statul pe telefoane...Plus ca , daca are toata lumea aparatul nu v-or mai aparea divergente din cauza ca unul nu a stiut...As vrea sa va reamintesc de excursia la Vulcani ,cand 5 masini au facut dreapta spre Berca , iar restul , care erau mai in spate nu au vazut si au mers inainte!
Go Terios!!!:)

Offline andrei_a9

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 264
« Răspuns #2 : 13.Aug.2009, 10:03:08 a.m. »
eu am vazut in carrefour unele marca cobra... aceeasi care face si detectoarele. erau 2 modele, unele la 259 lei si unele la 109. nu stiu care e diferenta dintre ele, in afara ca cele mai ieftine sunt mai mici si evident au afisajul mai mic. ca si raza de actiune, pe amandoua scria "up to 5 km", desi ma indoiesc sa bata asa mult... poate intre 2 varfuri de munte

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #3 : 13.Aug.2009, 10:03:34 a.m. »
vreau si eu sa-mi iau dar comod fiind din fire astept sa se propuna un model ok .. (nu am chef nici eu sa caut pe net sa ma interesez sa bla bla)  ;-)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #4 : 13.Aug.2009, 10:04:12 a.m. »
Comodule! :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline danker

« Răspuns #5 : 13.Aug.2009, 10:07:04 a.m. »
- Banuiesc ca frecventele sunt compatibile, ca sa nu avem surprize in functie de marca, sa nu ne asortam unii cu altii din club.  :inteligent:
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #6 : 13.Aug.2009, 10:11:27 a.m. »
nu am nici cea mai mica idee, de asta am zis ca astept o propunere  :">

Offline miocrl

« Răspuns #7 : 13.Aug.2009, 10:20:40 a.m. »
ce se cumpara din Europa sunt compatibile. eu am luat teapa ca le-am luat din china si desi arata la fel.. sunt acordate pa alte frecvente :(

Offline dragon

« Răspuns #8 : 13.Aug.2009, 10:25:23 a.m. »
Eu cred ca aproape toate modelele sint facute la fratii chinezi.... :)
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #9 : 13.Aug.2009, 10:27:31 a.m. »
Statiile pe care le gasiti prin magazine (si cele mai uzuale statii de amatori) sunt in banda PMR (446 MHz). Ar trebui sa se auda de la distante destul de mari in vizibilitate directa, dar frecventa asta se propaga prost prin obstacole (cladiri, munti). Nu va asteptati la mai mult de 500 de metri daca sunt vreo 2 pereti intre voi si cel cu care vorbiti.

Nu cred ca sunt diferente semnificative intre diversele modele de statii PMR, insa o antena de calitate conteaza mult mai mult decat puterea cu care emite statia.

Tiristii si unii taximetristi folosesc statii CB (27 MHz). Astea au antene mult mai mari, bat pe distante mai mari, dar sunt si mai scumpe si cele portabile sunt destul de incomode. Statiile CB sunt foarte utile in trafic (aflati pe unde sta politia, radare etc).
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/