Autor Subiect: Achizitionare Walkie-Talkie  (Citit de 28005 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Achizitionare Walkie-Talkie
« Răspuns #40 : 26.Aug.2009, 08:58:20 a.m. »
Sper sa fim mai rapizi aici decat pe topicul dedicat intalnirii :D
Go Terios!!!:)

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #41 : 26.Aug.2009, 09:42:12 a.m. »
pai vine cristy -> isi revine dupa concediu -> strange banii -> negociaza -> le cumpara nu ?:D

Offline Laurentiu

« Răspuns #42 : 26.Aug.2009, 06:24:46 p.m. »
In ultima oferta DEDEMAN, o statie TCB-660 (40 canale) costa numai 289 lei. Utilizata pe canal 22 poate tine loc de: detector radar, detector ARR, detector cintar, detector de evenimente pe orice ruta etc.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #43 : 26.Aug.2009, 06:26:20 p.m. »
mie unu nu prea imi plac lucrurile complexe :D

adica 1 lucra sa faca tooooooot 

Offline Laurentiu

« Răspuns #44 : 26.Aug.2009, 06:30:30 p.m. »
mie unu nu prea imi plac lucrurile complexe :D
Englezii au o zicala ce s-ar potrivi foarte bine si la noi: "sintem prea saraci ca sa ne permitem lucruri ieftine".

Daca voi vreti sa va auziti "doar dupa primul colt" sau sa jucati "telefonul fara fir" ;), e treaba voastra.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #45 : 26.Aug.2009, 07:19:05 p.m. »
Nu se merita sa dau atatia bani pe un lucru folosit prea rar ca sa-si scoata banii!Eu unul ma multumesc cu o statie gen Cobra.
Go Terios!!!:)

Offline xim

« Răspuns #46 : 26.Aug.2009, 08:47:37 p.m. »
Am utilizat asa ceva   http://www.falcon-shop.ro/index.php?pg=detalii&id_m=04006   de citeva ori afara din tara la ski....si sunt arhisuficiente...
Comunicarea intre masini a fost perfecta...pe pirtie mergeau la mai bine de 2 KM depindea mult si de relief , dar oricum foarte eficeinte...daca esi un grup mai mare reusesti sa te sincronizezi.
Daca nu sunt obstacole cred ca merg pina la 3-4 km.....
Se incarca foarte usor...ambele de la acelasi incarcator...si rezistau o zi de ski in conditii de temperatura si comunicare obisnuite.
Modelul de cobra mai scump...cel mai mare...avea in plus criptarea canalului...si era la dublu pret...era in aceeasi banda si nu am sesizat o calitate mai buna a receptiei.

Recomand modelul cu caldura...eu l-am achizionat pe al meu in urma cu citeva luni din Real ...cred ca era si ceva promotie...au iesit undeva in jur de 100 RON.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline miocrl

« Răspuns #47 : 26.Aug.2009, 10:27:31 p.m. »
si mie imi sunt ok cobrele

spune-mi te rog xim bateriile sunt de dimensiunea AA sau AAA, si incarcatorul este rapid sau peste noapte?

Offline rgb

• Full Member
  • Mesaje postate: 113
  • Swift 2007 1.3 GLX - B 68 ZOC
« Răspuns #48 : 27.Aug.2009, 12:47:33 a.m. »
nu sunteti sanatosi dar nici eu nu sunt pe treaba mea
subscriu si eu la achizitie :))))

pacat ca pretul e un impediment, exista statii de emisie-receptie cu care poti intra pe frecventa tiristilor, beneficii : nu mai ai nevoie de detector de radar , info trafic moca , la curent cu toate evenimentele de pe drumuri
impedimente : 1. au ditamai antena (ati vazut pe taxiuri) , statia propriu zisa e destul de voluminoasa , e cam cat un cd-mp3-player si trebuie sa-i faci loc prin masina.
acestea fiind spuse , cobra it is :D
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #49 : 27.Aug.2009, 04:25:50 a.m. »
In ultima oferta DEDEMAN, o statie TCB-660 (40 canale) costa numai 289 lei. Utilizata pe canal 22 poate tine loc de: detector radar, detector ARR, detector cintar, detector de evenimente pe orice ruta etc.
Asta e statie CB pentru cei care nu au inteles, adica de care au tiristii si eu zic ca e destul de buna. Oricum, cam toate sunt ok; diferenta o face antena.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/