0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Ce nu mi-a placut la el este ca nu prea merge sa ruleze filme HD - am incercat doar pe XP si tin minte ca a mers cam sacadat. O sa mai incerc si pe Win 7.
@SX4alex: daca vrei un netbook care sa se descurce cu continut HD (chiar si FullHD), iti recomand unul pe arhitectura Nvidia ION (chipset dedicat), care au si iesire HDMI. Din pacate, in Romania nu se gasesc deocamdata decat Point of View Mobii ION, HP Mini 311 si Asus EEEPC 1201N. Recomand Asus-ul pentru procesorul Atom Dual-Core.
Citat din: shpeedy din 15.Apr.2010, 09:46:19 a.m.@SX4alex: daca vrei un netbook care sa se descurce cu continut HD (chiar si FullHD), iti recomand unul pe arhitectura Nvidia ION (chipset dedicat), care au si iesire HDMI. Din pacate, in Romania nu se gasesc deocamdata decat Point of View Mobii ION, HP Mini 311 si Asus EEEPC 1201N. Recomand Asus-ul pentru procesorul Atom Dual-Core.Cred pentru HD e suficient orice laptop de pe piata cu procesor de putere similara cu dual-core cel vechi, respectiv oricare placa video nVidia/ATI (cu memorie dedicata sua nu). Cu procesoarele mai sus mentionate si cu suficient RAM ar trebui sa mearga decent chiar si cu placile video integrate de la INTEL. N-am testat niciodata, dar ar trebui sa mearga inclusiv cu Centrino (Pentium M) cele vechi.Avand in vedere ca tot ce e de nivel mediu/mediocru pe piata acum e deja peste ce-am enumerat mai sus, nu cred ca o sa fie o problema alegerea unui laptop care sa tina filme HD.Atom-ul e alta poveste. Nu stiu daca are cu ce, oricat de fabuloas l-ai gestiona. Dar nu ma pronunt, ca nu le-am vazut mergand.
Intrucat se apropie ziua ei, i-am achizitionat jumatatii mele un sub-notebook - acest Acer Aspire AS1410-8373.Initial vroiam un netbook pe platforma Nvidia ION, dar - tot citind pe net despre fiecare model in parte - m-am hotarat la un sub-notebook in defavoarea unui netbook. Puterea de calcul a unui procesor Atom este destul de limitata in raport cu cea a procesoarelor Celeron/CULV prezente pe sub-notebook-uri. Paradoxal, sub-notebook-urile sunt mai ieftine decat netbook-urile (cel putin pe piata din Romania). Din pacate, acest model de Acer este End-Of-Life si nu se mai gaseste decat pe stocurile catorva magazine.Nu va pot da mai multe detalii deocamdata, deoarece de cum l-am luat, l-am si depozitat (a se citi "ascuns") pina la aniversare... ))O sa revin cu informatii catre sfarsitul lunii.