Jucaria este super si imi place mult de tot!

De incalzit nu se incalzeste prea tare si imi place mult ca are gura de ventilatie in lateral (comparativ cu alte laptopuri care o au dedesubt) astfel ca nu il deranjez cu nimic daca il tin pe picioare sau pe pat sau pe orice suprafata care nu e tip birou. El se ventileaza linistit.
Pana acum am avut pe el XP si mai nou Win 7, cu Vista nu am incercat. A mers bine cu ambele, dar parca un plus cu Win 7, desi, ce-i drept, de cand am pus Win 7, acu vreo cateva saptamani, nu l-am mai butonatat atat de mult

Nasol pentru Win 7 e ca trebuie sa caut drivere si inca nu am avut rabdare sa fac asta

Am pus doar la repezeala unul pentru mousepad, ca sa mearga scroll-ul.
Pe vremea cand avea XP am observat ca mergea un pic mai lent Internet Explorerul (aveam IE 7 cred

) mai ales daca deschideam multe taburi/ferestre. De asta am folosit mai mult Google Chrome, cu care nu am observat aceeasi "problema".
De unitate optica pana acum nu am simtit nevoia chiar deloc, imi fac treaba cu memory stickurile

Oricum, daca as avea nevoie, am vazut unele slim si nice pe la vreo 200-250 lei.
Ce nu mi-a placut la el este ca nu prea merge sa ruleze filme HD - am incercat doar pe XP si tin minte ca a mers cam sacadat. O sa mai incerc si pe Win 7.
Cam atat... cred

Atat imi vine in minte acum. Daca mai ai ceva intrebari, iti raspund cu placere.