Buna ziua tuturor!
Imi cer scuze daca nu am postat la locatia corecta, dar nu ma pricep la socializarea digitala!
Va rog sa imi spuneti care ar fi cauzele variatiei zilnice a nivelului lichidului de frana in vas.
Este masina sotiei. Dimineata cand motorul este rece nivelul este mai jos cu circa 3-4 cm pe gatul vasului, iar cand ajunge acasa seara (cu motorul cald) nivelul creste la loc.
Am facut revizia de 2 ani saptamana trecuta, si mi s-a recomandat sa schimb si lichidul de frana (inainte sa mentionez problema).
I-am explicat mecanicului ca am completat cu lichid - pentru ca incepuse sa se apropie de nivelul minim.
Mi-a spus ca placutele sunt la jumate - asta inteleg (ca un comentariu, masina de noua a fost zgomotoasa la franare, fiind si extrem de silentioasa. La Logan nu se aude asa ceva.) - si sa nu mai completez ca am senzori care ma anunta cand nu mai am lichid.
Deci placutele sunt ok si nu am nici o pierdere de lichid.
In afara de faptul ca ar fi lichidul de frana prost (ma indoiesc de asta, fiind inlocuit de la TRW) ce fenomen poate cauza aceasta variatie?
Ca doar nu mi se umfla si dezumfla placutele?!
La masina mea (alta marca, tractor diesel!) imi fac singur reparatiile uzuale - frane, ulei, filtre, suspensie, rulmenti, bucsaraie - si in 11 ani de cand o am nu am mai intalnit asa ceva (nici mecanicul de la service).
Va multumesc pentru ajutor si … numai bine: autostrazi fara numar!!
Sorin Dan