Eu am avut probleme cu ambreiajul lui SUVI cand avea vreo 84.000 km. "Prajit"din cauza mea. Deci fara a fi acoperit de garantie.
Am mers la reprezentanta si am cerut sa mi sa inlocuiasca ambreiajul (placa si discul).
Atunci, (prin 2015 sau 2016), am primit oferta de inlocuire de 1200 lei kit de origine si vreo 700 lei manopera.
Mi s-a parut foarte mult, asa ca am cerut sa imi inlocuiasca cu piesa OEM (adica Exedy). Daca nu au, le-am spus ca le aduc eu piesa noua (era vreo 400 lei, disponibil la magazine online).
Surprinzator, cei de la service reprezentanta mi-au replicat ca pot lua si ei piese de la magazine online, doar sa le spun ce marca vreu.
Le-am spus ca vcreau Exedy, ca asta primeste si la prima echipare.
Zis si facut, mi-au oferit un kit Exedy cu 450 lei. Iar costul total, cu manopera, a fost 1100 lei.
Acel ambreiaj a fost folosit de mine inca vreo 90000 km, functionand perfect si cand am vandut masina. (ODO 175.000 km. aprox., la vanzare)
Deci, incearca sa discuti la service reprezentanta vrei tu, sa afli ce optiuni ofera ei la kitul OE. Si in ce conditii de pret si garantie.