Autor Subiect: Multumiti de performanta Suzuki?  (Citit de 18575 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Multumiti de performanta Suzuki?
« Răspuns #40 : 03.Sep.2009, 02:23:40 p.m. »
Sunt foarte multe momentele in care pot spune ca o conduc cu placere. (consumul si portbagajul mic sunt cele care nu ma prea incanta)

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #41 : 03.Sep.2009, 02:40:27 p.m. »
Sunt multumit extrem de mult ....  ;), am aproape 20.000 km cu ea...  :)

Offline bogdanb

« Răspuns #42 : 03.Sep.2009, 03:47:48 p.m. »
Vad ca majoritatea suntem foarte multumiti de masinile noastre, pentru ca efectiv SX4 este o masina paradoxala, la granita intre toate celelalte genuri.
In ce ma priveste, ii descopar de la o zi la alta noi paradoxuri:
- e destul de sportiva pentru oras si autostrada, fara a fi neaparat turtita, cu doua locuri si n'spe sute de cai :D
- este destul de agila pe drumuri accidentate, dar fara a avea aspectul greoi de SUV (vezi SantaFe)
- pare SUV, dar pare si masina de oras; totusi e doar un hatch back inteligent desenat si cu garda mai inalta
- este suficient de mica sa nu ai probleme cu parcarea prin oras, dar la interior e foarte spatioasa.
- are dotari care la alte marci m-ar fi costat poate cu 50% in plus.

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline xim

« Răspuns #43 : 03.Sep.2009, 06:39:21 p.m. »
Am apropae 4000 de Km pina acum totul este cit se poate de OK. Desi nu m-a fermecat de la inceput cu designul ei, acum il gasesc cit se poate de interesant...masina este inconfundabila. Ma incinta comportamentul pe sosea mai ales de la 3500 rpm in sus, de asemena si stabilitatea surprinzatoare pentru centrul de greutate destul de ridicat. Nelamurirea mea este legata de volumul portbagajului...cum au obtinut un volum sub 300 l, in timp ce masina are dimensiunile unei toyota aurius sau a unui golf 5, masini cu portbagaje apropiate de granita celor 400 l. Legat de consum, am luat la rind forumurile pentru modele de la vw, toyota si renault cu motoare de capacitate similara si putere apropiata si am constata cam aceleasi consumuri si la concurenta...in conditiile in care au tractiune doar pe fata. In rest, astept cu mai multa nerabdare ca de obicei (ador skiul  :x) sezonul rece, sa vedem ce poate pe zapada, din ce am citit pina acum despre ea, cred ca voi avea parte de surprize placute.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline pentium3d

• Full Member
  • Mesaje postate: 193
  • SX4 4WD GS / SX4 S-Cross 1.4 AllGrip Passion
« Răspuns #44 : 14.Nov.2009, 04:17:01 p.m. »
Eu zic ca exista o explicatie cat se poate de logica: spatiu portbagaj mai mare in detrimentul celui pentru pasageri. La SX4 este exact invers...
Oameni suntem toti. OAMENI sunt putini.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #45 : 05.Dec.2009, 11:02:05 a.m. »
Este, daca acceptati comparatia, ca un pantof de lux: mic pe dinafara si mare pe dinauntru.
In plus, e ca o femeie frumoasa: lumea intoarce capul dupa ea pe strada :x.
Foarte manevrabila, usor de parcat, chiar pentru incepatori, gaseste spatiile inghesuite din oras. Pe autostrada este foarte stabila, suporta usor jeturile de aer din siajul TIR-urilor si camioanelor. Ofera o pozitie inalta pe sosea, cu vizibilitate mai buna privind ceea ce se intampla in fata in momentul urmator. 
Ca puncte slabe:
-vizibilitate redusa la curbele spre stanga din cauza stalpului caroseriei si chiar spre axul central, din cauza oglinzii interioare pozitionata prea jos. (aici e cazul unui sofer peste 1,85 m, care trage scaunul mai spre spate, pentru a-si putea intinde picioarele pe comenzi).
-consumul de combustibil, care cel putin in oras este maricel.

Pe total, ma felicit ca am ales-o si sper sa-mi dea cat mai multe satisfactii pe viitor (are doar 1700 km la bord)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #46 : 05.Dec.2009, 11:25:40 a.m. »
Sunt excelente Pret-Calitate.

Puncte tari Swift
- Anduranta in timp
- Manevrabilitate in oras
- Stabilitate in afara orasului
- Sportivitate cand este necesata
- Consum mic de benzina cand nu este sportivitate
- Calitate motor-cutie
- Rigiditate suspensii

Puncte slabe Swift
- Calitatea materialelor interioare
- Problema cu vizibilitatea in stanga redusa din cauza stalpului ca si la SX4
- Spatiu picioare pasageri din spate (care daca sunt mai mult de 2 iar e problema)
- Gama de culori restrnsa
- Portbagaj infim (care pe mine nu ma deranjeaza)
- Capacitate rezervor (ar fi mers elegant macar un 55 de litri)
- Sistem audio mediocru
« Ultima Modificare: 05.Dec.2009, 11:27:32 a.m. de Alex-Swift 1.3 GLX »

Offline roberto

« Răspuns #47 : 05.Dec.2009, 01:21:28 p.m. »
Asupra calitatii cutiei permiteti-mi sa am oarecare rezerve. In cazul buburuzei mele cam agata, fapt ce ma face sa iau in plan folosirea unui tratament de cutie Metabond GT care, din cate am inteles de la cei care l-au folosit, face minuni. Voi reveni cu impresii dupa efectuarea operatiunii.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #48 : 05.Dec.2009, 02:58:10 p.m. »
Asupra calitatii cutiei permiteti-mi sa am oarecare rezerve. In cazul buburuzei mele cam agata, fapt ce ma face sa iau in plan folosirea unui tratament de cutie Metabond GT care, din cate am inteles de la cei care l-au folosit, face minuni. Voi reveni cu impresii dupa efectuarea operatiunii.

Si eu ma gandeam la chestia asta.. Dar nu inseamna ca e de proasta calitate.. Ci doar ca nu are toate piesele necesare culisarii normale.. Din cate stiu, cutiile aste de viteze nu se prea strica.

Offline bogdanb

« Răspuns #49 : 05.Dec.2009, 08:57:34 p.m. »
Si la SX4 pare ca agata uneori, mai multi au sesizat acest lucru. Nu intotdeauna evident, nu intotdeauna deranjant, dar totusi se simte. O fi o chestie din proiectare...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)