Mai dragilor, citesc acest topic si nu imi vine sa cred....parca este discutia intre o gasca de pustii prescolarii ce desbat problema universala: cine este mai ''tare'' dintre Arnold si Stallone? Chiar vreti sa spulberati visele unor adolescenti tarzii, daca omul sustine ca atinge o suta si coispe km/h in treapta a II-a, cu ce va deranjeaza afirmatia? Daca stii ca performanta nu este plauzibila, bravo tie; daca este plauzibila bucura-te ca nu s-a facut pe ''fierul'' tau! Consumati atata energie si timp in reply-uri,pomenitii de GPS-uri, ca o sa veniti cu unchiu' care are un var cu o masina ''bengoasa'', bla, bla.....Este sezonul vacantelor, viata este scurta, ca numar fetele sunt mai multe decat baietii, Grecia este aproape si accesibila si voi pierdeti timpul in vendete auto. Cred ca daca il prindeti pe domnul in cauza pe strada sunteti in stare sa blocati jumatate din oras ptr. a face o liniuta si sa-i demonstrati ca se insala. Hai inchideti topicul si sa ne canalizam energia pe impartasirea de informatii benefice pentru toata comunitatea: preturi la revizii, discounturi la piese & accesorii, bandourii laterale..etc.
Toate bune,
Mihai