Autor Subiect: Multumiti de performanta Suzuki?  (Citit de 18573 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
Re: Multumiti de performanta Suzuki?
« Răspuns #10 : 16.Iul.2009, 06:44:34 p.m. »
Treapta intai pana la 120, a doua pana la 187, a treia deja am 250 si cand m-am trezit ploua. :D

fa un test drive si incearca :P
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #11 : 16.Iul.2009, 09:18:34 p.m. »
el are Ignis , si nu are cum sa stie senzatia  B-)
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

razak

• Vizitator
« Răspuns #12 : 16.Iul.2009, 09:20:58 p.m. »
asa e ... treapta intai pana te plictisesti de ea si te gandesti ca merge a 2-a dar ai deja 200 la ora si n-are rost ...

Mai mult de 90 in a 2-a nu cred ca ia. Nu am omorat Sx4-ul avut de la Autonet, dar nu are rapoarte diferite fata de SS!

Daca voi spuneti ca prinde peste 100 in a 2-a va astept cu o filmare, plecare de pe loc, accelerare si va vedem acolo!

Offline BXXENL

« Răspuns #13 : 16.Iul.2009, 11:19:44 p.m. »
Intra limitarea intr-a 2-a inainte de 100. 0-100 in 9 secunde e pura fantezie. Vitezele astea trebuie probate pe gps.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #14 : 17.Iul.2009, 12:49:45 a.m. »
Intra limitarea intr-a 2-a inainte de 100. 0-100 in 9 secunde e pura fantezie. Vitezele astea trebuie probate pe gps.

asta asa e...kilometraju nu arata viteza perfect corecta...datele prezentate sunt masurate pe kilometraj nu pe gps...si curand o sa vin cu un filmulet cu demonstratia 100 in a2a :P:D
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #15 : 17.Iul.2009, 09:45:03 a.m. »
Mai dragilor, citesc acest topic si nu imi vine sa cred....parca este discutia intre o gasca de pustii prescolarii ce desbat problema universala: cine este mai ''tare'' dintre Arnold si Stallone? Chiar vreti sa spulberati visele unor adolescenti tarzii, daca omul sustine ca atinge o suta si coispe km/h in treapta a II-a, cu ce va deranjeaza afirmatia? Daca stii ca performanta nu este plauzibila, bravo tie; daca este plauzibila bucura-te ca nu s-a facut pe ''fierul'' tau! Consumati atata energie si timp in reply-uri,pomenitii de GPS-uri, ca o sa veniti cu unchiu' care are un var cu o masina ''bengoasa'', bla, bla.....Este sezonul vacantelor, viata este scurta, ca numar fetele sunt mai multe decat baietii, Grecia este aproape si accesibila si voi pierdeti timpul in vendete auto. Cred ca daca il prindeti pe domnul in cauza pe strada sunteti in stare sa blocati jumatate din oras ptr. a face o liniuta si sa-i demonstrati ca se insala. Hai inchideti topicul si sa ne canalizam energia pe impartasirea de informatii benefice pentru toata comunitatea: preturi la revizii, discounturi la piese & accesorii, bandourii laterale..etc.
Toate bune,
Mihai

Offline adrian_r5

« Răspuns #16 : 17.Iul.2009, 10:21:26 a.m. »
Hai inchideti topicul

... da' de ce sa-l inchidem  :-/ :-/ :-/   ... s-a incalcat ceva din regulament  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miocrl

« Răspuns #17 : 17.Iul.2009, 04:17:54 p.m. »
eu i-am dat pana la capat dar nu am ajuns la 100 in a 2-a. 90 da.
si eu am motor de 1.5

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #18 : 17.Iul.2009, 06:51:41 p.m. »
Si la motorul de 1.2 cu a doua tot pana la 90 se duce, chiar un pic mai sus (2-3 km/h)  ;)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #19 : 17.Iul.2009, 08:22:29 p.m. »
Nu tine de motor,tine de cutie. La SS a 2-a merge pana la 100,dar e deja la rosu si n-are rost sa schimbi asa sus ca pierde din putere.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI