In Ct de exemplu e mai mult Rompetrol decat orice altceva. Eu pun de la ei in ambele masini pt ca desi benzina nu e geniala, calitatea ei este la fel la toate statiile. Pe cand la LUK si Petrom calitatea variaza salbatic.
Cristy, evident ca fiecare face ce crede ca e mai bine pt masina lui, ca doar de aia e a lui.Nu iti ceream eu justificari, ci eram curios daca ai vreun motiv specific (a aparut o problema), nu doar pt prevenire.
Si eu am folosit Metabond (megasel parca se chema exact sortimentul) tratament pt combustibil, si acum am unul de la Valvoline pe care l-am primit la promotie cu uleiul. Dar le torn cu precadere in cealalta masina, care a manifestat la un moment dat o problema si am crezut ca e de la benzina/injectoare. Nu era, dar le-am folosit oricum. In orice caz, nu am sesizat nici o ameliorare sau diferenta folosind produsele astea, in afara de un consum f putin mai mare.
Suza a vazut 90% Efix95 (pot spune ca sunt fan, doar ca nu sunt, e cam scumpa si cam neperformanta benzina, da sper sa fie ceva de capul aditivilor si detergentilor aia) si avem mai mare grija de ea in general, dar i-am mai bagat si ei cateva doze de Metabond asa sa nu fie geloasa pe aia mica

Cat despre performanta Suzuki, sunt multumit pt ca nu am avut pretentie de masina sportiva, ci de masina care sa se descurce cu borduri inalte, santuri si gropi. Si cand trebuie sa alerge, alearga saracutza oricum, inca nu sunt drumuri ca sa o folosesc la tot potentialul.