Autor Subiect: Rădăcini Suzuki  (Citit de 136869 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline robertissimo

Re: Rădăcini Suzuki
« Răspuns #150 : 16.Oct.2015, 09:43:41 p.m. »
Multumesc mult! Am incercat initial sa obtin o programare la Autonet, insa timp de doua zile nimeni nu a raspuns la niciunul din cele 4 (patru) numere de telefon afisate pe site. Am resunat la ore diferite...nimic. Pacat!
  • Suzuki Swift Sport

Offline bisti

« Răspuns #151 : 16.Oct.2015, 10:12:15 p.m. »
Erau ocupati cu masina lui Barry :p

Offline enicky

« Răspuns #152 : 09.Nov.2015, 10:15:28 p.m. »
      robertissimo fugi cat mai ai timp ! sau daca tot te duci, pazaste-i ! la propriu ,nu la figurat ! "impecabil" n-are nicio legatura cu ei ! vezi postarea mea dela "mici probleme si solutii" suzuki new vitara. Au oameni buni la vanzari, dar la service....... Fii cu ochii pe ei sa "stranga" totul bine, sa nu confunde "cutia" cu motorul, si altele  :baston:. O sa-ti dea o vesta reflectorizanta si te lasa langa mecanic. Bafta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Cosmin09

« Răspuns #153 : 10.Nov.2015, 09:12:34 a.m. »
"oameni buni la vanzari"?

Eu nu am intalnit la Radacini acesti "oameni". Poate am fost eu ghinionist. Dar nu regret ...
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: cydul79

Offline enicky

« Răspuns #154 : 10.Nov.2015, 10:26:39 a.m. »
   Sau poate am avut eu noroc  :) ! cert e ca dintre toti dealer-ii din Buc. ei au fost ok, si chiar au vrut sa-si vanda masinile. Si ei aveau si multe pe stoc, iar ceilalti dupa ce ca  aveau putine si nici culoarea care iti placea, mai se tineau si batosi.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline corneliu.babiuc

« Răspuns #155 : 09.Ian.2016, 05:28:19 p.m. »
Am fost si eu la dealer-ul de pe Maniu. L-am deranjat pe vanzator de la masa de pranz. Nu m-a intrebat nimic, eu am pus intrebari, el doar mi-a dat o carte de vizita, asa ca sa plec din showroom.

Ca si principiu de vanzari, intra unul la tine in magazin si tu nici macar nu stii cine este? Am sa ma duc la cei de pe Giulesti!
  • Citroen Xsara

Offline shpeedy

« Răspuns #156 : 09.Ian.2016, 05:34:41 p.m. »
Salut si bine ai venit pe forum, Corneliu!

Nasoala experienta... Exista vanzatori si vanzatori, asa cum exista oameni si oameni.

Daca nu sunt prea indiscret, ce model de la Suzuki te intereseaza?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline corneliu.babiuc

« Răspuns #157 : 09.Ian.2016, 05:38:55 p.m. »
Ma intereseaza Vitara 1.6 benzina, AllGrip, echiparea Luxus
  • Citroen Xsara

Offline enicky

« Răspuns #158 : 10.Ian.2016, 12:03:11 a.m. »
     Discuta cu Liliana Lazar(Radacini-Militari), cu mine s-a purtat ok, a fost amabila. Putini suporta sa-i deranjezi dela masa !!

Offline hugbear

« Răspuns #159 : 10.Ian.2016, 12:38:49 a.m. »
Am fost si eu la dealer-ul de pe Maniu. L-am deranjat pe vanzator de la masa de pranz. Nu m-a intrebat nimic, eu am pus intrebari, el doar mi-a dat o carte de vizita, asa ca sa plec din showroom.

Ca si principiu de vanzari, intra unul la tine in magazin si tu nici macar nu stii cine este? Am sa ma duc la cei de pe Giulesti!
Experienta aproape identica cu a mea, in 2008, in Galati - tot la Radacini. Am luat din Braila, de la Irmex. Mai grav e ca m-a sunat dupa cateva zile omul de la Irmex (care se comportase exemplar) sa-si ceara scuze de incurcatura produsa cu Radacini Galati. L-am asigurat ca nu-i nici o problema, si daca Suzuki Romania vrea sa afle de ce n-am cumparat de la Radacini, poate sa ma sune sa-i explic pe-ndelete...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon