@grazziano
Ai mentionat ca nu o sa-ti permiti o masina mai noua de 2008-2010 cu buget maxim 5-6000.
Nu sunt sigur daca va fi neaparat un upgrade. Cand o masina are aproape 10 ani si un numar considerabil de km trebuie sa te astepti sa mai pice una alta.. Plus ca neffind nici prea veche sansele sa aiba deja schimbate piese pe la articulatii sunt mici.
E si de noroc acum ...socrul meu si luat acum 2 ani din germania cu 5000€ seat altea cu de toate fara automata ca zice el ceva de consum ( eu personal prefer confortul de automata ) fara sa meargă cu ea in service fara sa vb vreo iota de germana si fara sa facă macar o proba cu ea ca nu avea numere.
Ce crezi in afara de schimb de ulei si cauciucuri iarna nu a investit vreun ban .
In 2017 fratemiu sia găsit un seria 1 ,1.6 benzina 3000 de euro de la un turc .(turcii aici is tepari si samsari si recunoscuți pt asta) .prețul era mult sub cel al pieței anul trecut. Pe 18 august a facut un an si singura investiție a fost sa curețe clima ca mirosea a nașpa si sa bage freon.
Eu am verificat suzuka la 2 serviceuri, am fost cu mecanic si era impecabila si in 3 luni cade mașină pe mine .
Trimis de pe al meu VFD 600 folosind Tapatalk