0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
IeftinI found this offer at mobile.de:https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=264950876&utm_source=com.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard&utm_medium=iosOpel Corsa 1.2 16V, 59KW, 3TÜRIG, KLIMA, ZV, ALU, CDFirst Registration: 01/2008Mileage: 72,372 kmFuel Type: PetrolPrice: 2.450 €De tunat , I found this offer at mobile.de:https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=260824488&utm_source=com.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard&utm_medium=iosSaab 9-3 2.0 t Salomon EditionFirst Registration: 06/2005Mileage: 177,000 kmFuel Type: PetrolDiesel n-am pus pt ca se interzic la voi, kitul bsr stage 1 e 500€ si o duci peste 230 cpPrice: 3.999 €
Sa ma scuze colegii, dar atunci iti recomand saabDe cand am luat baba pot sa zic ca are scaunele mult mai confortabile fata de oricare din cele 3 suzukiuri pe care le-am avutIar piesele sunt mai ieftine Sunt 2 siteuri unul suedez si unul britanic unde gasesti orice, inclusiv pt a mea care are 23 de aniIar ca exemplu de intretinere, placutele pt fostul sx4 erau 250 lei la epiesa iar la saab, acelasi brand 150Mecanica e similara cu cea de opel, asa ca o poate repara si cel mai retardat mecanicUn alt exemplu, trebuie sa schimb garnitura de la capacul motor, am comandat-o, la noi, la e piesa, e 84 lei, filtru de ulei bosch 33 leiIi fac revizia, am atasat comanda de azi de la epiesa, ca sa-ti faci o idee
@grazziano: inteleg ca te-ai hotarat pe o noua masina (nu masina noua). Tinand cont de km si de varsta, e probabil cea mai potrivita decizie - chiar daca motorul duce km fara probleme, la respectiva generatie rulmentii din cutie (nu stiu daca cutia de pe 1.3/1.5 e aceeasi cu cea de pe 1.6) au cam prostul obicei sa se uzeze (eu am bagat o suma consistenta asta-iarna in reparatie si sunt la jumatatea km tai). Nu-mi dau inca seama de bugetul disponibil, dar - daca tot te-ai obisnuit cu brand-ul - poate ramai cu noi; daca zici ca vrei automata, o alternativa ar fi Swift-ul urmatoarea generatie cu motor 1.2 si Auto (colegul @rexkrokiDAU are unul si poti vedea la el in Jurnal ce feedback ofera) sau poate Splash in aceeasi configuratie (ca inaltime in interior nu cred sa fie probleme, dar nu-mi dau seama la latime) sau chiar un SX4 Classic cu acelasi M16A cu care esti obisnuit, dar cu Auto (vezi ca doar 2wd); eu as recomanda aceasta ultima alternativa, dar facelift (post-2010) - 120cp in loc de 107cp, Euro5 vs Euro4, frane spate pe disc, totul intr-un format mai mare fata de Swift/Splash, dar suficient de compact fata de alte masini.Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk