Autor Subiect: Dilema mare....  (Citit de 4732 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Soimu

Re: Dilema mare....
« Răspuns #10 : 28.Aug.2018, 10:15:20 p.m. »
Acum io nu stiu ce intelege dansul prin "naveta de oras"...eu inteleg cam un drum din Titan in Militari, de vreo 40 km...pe aglomeratie...daca o fi alceva, e alta chestiune!....iar despre celerio, chiar daca unii zic ca este o 'ascutitoare" mie mi s-a parut masina ideala de oras...bine sa nu uitamca pt. dl.Berbecali masina ideala de oras este Bentley...depinde de la om la om...pt.mine de exemplu un Celerio nou costa cat o motocicleta suzuki noua, si prefer sa am o masina extrem de mica de oras si pt. afara o masina mare de peste 2 L...altii folosesc aceiasi masina full-time..cum am zis depinde de la om la om...mie celerio mi-a facut o f buna impresie

• 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #11 : 28.Aug.2018, 10:18:44 p.m. »
Swiftul sport e ferrai fata de celerio , iar de confort nu mai discutam
Scuze daca am ofensat fanii
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Soimu

« Răspuns #12 : 28.Aug.2018, 10:25:22 p.m. »
Nu neg ca este asa.dar spre 200 k km si cu majoratul si bacul luat de vechimea masinii, parca am tendinta sa cred ca aia dinainte I-au mancat viata si a ramas doar un rest...de cand am trecut de 50 ani am devenit adeptul lucrurilor(si mai ales masinilor)noi...chiar nu mai am placerea sa mesteresc si sa frec sarguincios cu peria sa  scot unghiile negre la lumina. Nu-mi place nici macar sa merg in service sa ma uit ca nea'Gheorghe sa-mi stranga bine surubul la baia de ulei...

Oricum alegerea unei solutii cand ai de facut compromisuri multe este o dilemma mare si INDIVIDUALA...adica personalizata...umai eschizatorul topicului o sa stie sa imbine parerile noastre cu ce I se potriveste, poate si-i convine...oricum tot ce scriem noi o sa-i fie de ajutor sa judece mai bine si sa ia o decizie.
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline grazziano

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
  • Gen: Bărbat
    • munchen
« Răspuns #13 : 28.Aug.2018, 10:25:28 p.m. »
:)) partea buna e ca naveta e in oraș.partea proasta e ca ăștia in Munchen au mai multa autostrada decât avem noi in tara .oricum ideea nu e rea pt ca desi au autostrada e cu multe limitări de 60 si 80

Trimis de pe al meu VFD 600 folosind Tapatalk

• suzuki swift sport

« Răspuns #14 : 28.Aug.2018, 10:28:37 p.m. »
Atuci retrag rautatile scrise, la o viteza de 80 poti sa-ti iei orice, numai sa stai comod, banuiesc ca stai per total 2-3 ore in ea
Ce buget ai de avarie?
Daca e cel de la asigurari, poti gasi niste sh mici decente ( celerio 😂, opel corsa, chiar si mini mai vechi, fabia, clio)
Opel ar fi cel mai ieftin la intretinere

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #15 : 28.Aug.2018, 10:37:51 p.m. »
Pai și cum rămâne cu drumurile către România? Celerio nu e gândit pentru așa ceva.

Offline grazziano

• Newbie
  • *
    • munchen
« Răspuns #16 : 28.Aug.2018, 10:38:50 p.m. »
Sss  lam cumpărat de la o tipa stupida care nu a întreținut mașină cum trebuie ,de-aia atâtea probleme.dar nu e capăt de tara , am prieteni care au dat 20 k pe Mercedes si când au ajuns in tara au mai băgat 5-6 mii cu probleme la turbo si alte rahaturi.când lam luat aveam planuri de stage 1 si tuning si nebunii dar îmi mai trebuie o mașină de frecat zilnic.

• suzuki swift sport

Offline grazziano

• Newbie
  • *
    • munchen
« Răspuns #17 : 28.Aug.2018, 10:42:54 p.m. »
Ma gândisem la un c klasse din 2000+    cu automata de la vreun doctor orb si in scaun cu rotile  pt ca ar fi ok si la drum de romania si in oraș si găsești la dezmembrări piese la bani ok.undeva in 4-5 mii cred ca as putea găsi ceva decent

• suzuki swift sport

« Răspuns #18 : 28.Aug.2018, 10:53:15 p.m. »
Ieftin
I found this offer at mobile.de:

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=264950876&utm_source=com.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard&utm_medium=ios

Opel Corsa 1.2 16V, 59KW, 3TÜRIG, KLIMA, ZV, ALU, CD
First Registration: 01/2008
Mileage: 72,372 km
Fuel Type: Petrol

Price: 2.450 €

De tunat 😂,
I found this offer at mobile.de:

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=260824488&utm_source=com.apple.UIKit.activity.CopyToPasteboard&utm_medium=ios

Saab 9-3 2.0 t Salomon Edition
First Registration: 06/2005
Mileage: 177,000 km
Fuel Type: Petrol
Diesel n-am pus pt ca se interzic la voi, kitul bsr stage 1 e 500€ si o duci peste 230 cp
Price: 3.999 €

Offline grazziano

• Newbie
  • *
    • munchen
« Răspuns #19 : 28.Aug.2018, 10:53:54 p.m. »
Atuci retrag rautatile scrise, la o viteza de 80 poti sa-ti iei orice, numai sa stai comod, banuiesc ca stai per total 2-3 ore in ea
Ce buget ai de avarie?
Daca e cel de la asigurari, poti gasi niste sh mici decente ( celerio , opel corsa, chiar si mini mai vechi, fabia, clio)
Opel ar fi cel mai ieftin la intretinere
Mai e o chestie cu statul comod ....am 1m93 si 130 kg ....înainte sa am SSS am avut clio 2001 in 2 uși si după un drum de mare eram extenuat ....probabil cea mai buna alegere e ceva clasa mica si drumurile de romania le fac cu wizz .(sa conduc 1200 km in clio era mission impossible pt mine ).in suzaka am găsit o poziție comoda pt drum lung dar sa nu stea in spatele meu nici o sticlă de cola :))

• suzuki swift sport