0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Dragi colegi,Soarta ma pune la incercare grea in aceste momente. De curand sotia mea a fost diagnosticata cu o problema grava de sanatate: tumoare cerebrala. Resursele financiare ale familiei sunt limitate si avem nevoie de mare ajutor pentru completarea lor.Puteti citi mai multe accesand linkul: https://www.gofundme.com/aurora-brain-surgery Orice donatie, cat de mica de la cat mai multe persoane, conteaza!Currency: EURAccount holder: EDUARD NEGRESCUBank name: Raiffeisen BankIBAN: RO09 RZBR 0000 0600 0776 7506SWIFT: RZBRROBUXXXPentru donatii in RON:Titular cont: AURORA NEGRESCU Banca TransilvaniaIBAN: RO66 BTRL RONC RT03 2028 8201Multumesc!
Este cea mai sfasietoare postare pe care-am citit-o de cand sunt pe acest forum. Pe langa imensa incarcatura a situatiei care-a declansat-o, problemele forumului par floare la ureche. Personal, si eu m-am gandit de multe ori ce-as face daca soarta m-ar pune intr-o situatie similara, in care eu sau cineva apropiat mie sa fie diagnosticat cu o afectiune care sa puna supravietuirea in pericol. Si nu am gasit raspuns. Logica de tipul "nu mi se poate intampla chiar mie" nu functioneaza aici.