Autor Subiect: Probleme radio mp3  (Citit de 5296 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
Probleme radio mp3
« : 21.Iun.2009, 10:14:52 p.m. »
De cateva zile la trecerea peste niste hopuri mai mari (denivelari pe sosea sau gropi), se intampla ceva ciudat la mp3 masinii... adica trece de pe radio pe cd fara sa fie cd in locasul aparatului....

Nu stiu de ce se intampla asa ceva... (lucrul asta l-a facut de cateva ori... )... O sa revin cu informatii daca isi revine sau se mentine problema...

Offline anyd

• Hero Member
Re: Probleme radio mp3
« Răspuns #1 : 24.Iun.2009, 03:52:49 p.m. »
O varianta de rezolvare..., ar trebui sa fie in permanenta cd in unitate si acum nu mai trece pe cd la hopuri .... (cam asta e rezolvarea pe moment...)

Offline miocrl

« Răspuns #2 : 24.Iun.2009, 09:19:17 p.m. »
1. exista 2 butoane: unul pe volan + unul pe aparat.. poate fac contact din greseala, dar e putin probabil sa comute direct pe CD. cel de pe vonlan in principiu comuta pa alta banda de unda si apoi pe CD. deci ramane cel de pe aparat.

2. vezi sa nu fie un fir de praf sau altceva in lacasul unde introduci CD. presupun ca acolo e un led care simte prezenta CD si comuta.. trage CD inantru.

alte explicatii momentan nu am

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #3 : 25.Iun.2009, 06:14:13 p.m. »
Pentru moment cu cd-ul in unitate merge bine, dar daca scot cd-ul din unitate sare la hopuri direct pe cd chiar daca este pe radio, cand este cd-ul in unitate si este pe radio nu mai sare,....  :).  O sa vad poate este ceva praf sau scama prin unitatea cd =, o sa incerc sa o ventilez putin sa vad ce face dupa,....

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #4 : 10.Iul.2009, 05:34:03 p.m. »
Dupa cateva zile cat am tinut cd in unitate mereu s-a rezolvat problema la mp3 masinii, asa ca acum este ca nou, nu mai sare pe cd la hopuri deci merge bine,...  :)  cred ca a fost ceva praf in unitate sau o scama si acum s-a rezolvat problema... :), va mai tin la curent daca mai apare ceva...

Offline ASZ

« Răspuns #5 : 11.Iul.2009, 07:54:28 a.m. »
E ok sa tii permanent un CD in CD playerul masinii ?

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #6 : 11.Iul.2009, 08:51:35 a.m. »
Nu ii dauneaza cu nimic.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline ASZ

« Răspuns #7 : 11.Iul.2009, 08:57:49 a.m. »
Am uitat de CD-ul pus in unitate si de cateva luni circul asa cu el .. iar acum ma intrebam daca ii poate dauna playerului cu ceva sau nu.

Offline anyd

• Hero Member
« Răspuns #8 : 11.Iul.2009, 10:41:21 a.m. »
Nu are de ce sa dauneze cu nimic....  :)

Offline hugbear

« Răspuns #9 : 11.Iul.2009, 11:05:39 a.m. »
Cel mult poate dauna discului, de la vibratii, caldura (se incalzeste acolo teribil, mai ales daca masina sta in soare si dup-aia mergi pe radio) etc.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon