Autor Subiect: Mod AUTO si mod SPORT  (Citit de 4691 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cmd77

Mod AUTO si mod SPORT
« : 12.Mai.2016, 04:35:16 p.m. »
Prieteni,
imi poate spune cineva ce se modifica la selectarea modului Sport fata de modul Auto? Modificarea este de natura software sau si de modul in care este distribuita puterea la roti - 4x4? Cei cu Vitara 2WD au mod Sport?

Multumesc
  • suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline Lerua07

Re: Mod AUTO si mod SPORT
« Răspuns #2 : 12.Mai.2016, 07:29:33 p.m. »
Doar masinile cu 4WD aure mod sport !

scuze, dar nu m-am putut abtine...  ;)
« Ultima Modificare: 13.Mai.2016, 09:22:21 a.m. de shpeedy »
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline enicky

« Răspuns #3 : 13.Mai.2016, 09:33:15 a.m. »
    La adresa menionata de @rex gasesi un clip explicit despre toate pozitiile de tractiune. Nu-mi dau seama din semnatura, daca ai aceasta optiune la masina, dar, ca unul care o am iti pot spune ca masina capata un plus de putere/demaraj la o cursa f. scurta a pedalei de acceleratie, ajutandu-te astfel in depasiri si chiar in zone de rampa(daca esti "lansat") .
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #4 : 13.Mai.2016, 09:40:39 a.m. »
              Daca nu-l vedeai tu, precis il taxa dom' profesor ! :-)). Se mai intampla !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline AT

« Răspuns #5 : 13.Mai.2016, 09:56:40 a.m. »
Cred ca cel mai concret raspuns in privinta nivelului cuplului/puterii in cele doua moduri (Auto respectiv Sport)
ar fi dat de un test pe un stand Dyno.  Chiar ar fi foarte interesat de vazut un asemenea rezultat (grafic).

Comparativ, conducand in cele doua moduri am impresia ca in modul Sport cuplul este pozitionat mai jos 
adica concentrat mai mult in plaja de turatii joase iar motorul furnizeaza puterea maxima constructiv iar
in modul Auto cuplul este distribuit pe toata plaja de turatii, insa am impresia ca nu este disponibila toata
puterea maxima datorita maparii aferente obtinerii unui consum mic.
« Ultima Modificare: 13.Mai.2016, 09:58:39 a.m. de AT »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #6 : 13.Mai.2016, 10:28:31 a.m. »
................................

« Ultima Modificare: Azi la 09:22:21 de shpeedy »

@shpeedy

ai lasat topicul deschis dar se pare ca ia amploare, chiar daca normal era sa se continue discutia in topicul cel vechi ce are deja cateva postari cu informatie la obiect  :) ....  poti te rog sa le unesti pe cele doua?  nu vad de ca fie doua topicuri despre acelasi sistem de tractiune...    :dknw:

Offline shpeedy

« Răspuns #7 : 13.Mai.2016, 10:34:56 a.m. »
@Rex: scuze, nu-mi era la indemana modificarea nefiind la calculator (cea anterioara am facut-o pe mobil)...

@gabineg: poti uni - te rog - topicul de fata cu cel de ALLGRIP? Thx!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline AT

« Răspuns #8 : 13.Mai.2016, 10:46:41 a.m. »
Sa nu uitam si de topicul pe acelasi subiect:
"Setari Auto / Sport - puterea maxima ?"
http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/setari-auto-sport-puterea-maxima/#gsc.tab=0

Cred ca ar trebui si acesta comasat.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Lerua07

« Răspuns #9 : 13.Mai.2016, 11:20:10 a.m. »
Asta e, se mai intampla. Graba, bato' vina ! >:)  Nu toti suntem "dactilografe" de .... meserie !   =))
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !