Autor Subiect: Dimensiuni New Vitara  (Citit de 6145 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Solon

Dimensiuni New Vitara
« : 23.Apr.2016, 06:21:02 p.m. »
Imi poate spune cineva care este distanta masurata de la mijlocul rotii si pana la bara din fata? Astia care le tot testeaza zic ca din cauza botului lung unghiul de atac e prea mic. Intrucat nu cred toate balivernele, vroiam sa stiu daca a masurat cineva distanta asta. Pana la un raspuns o sa caut eu o Vitara sa masor. Ciudat e ca in zona mea sunt numai doua Grand Vitara si nicio Vitara noua. Era S-ul de la Autonet sapt trecuta parcat pe strada de langa mine dar nu mi-a dat prin cap sa masor. :) Dar macar am studiat-o in liniste ca la drivetest nu prea e timp de cautat si pe la exterior. Bine ca n-a venit proprietarul sa ma alerge... ;-)
Acu' umblu cu ruleta dupa mine.
  • Da
Vitara 1.4 BoosterJet 4x4 AT - All Turquoise

Offline aleksanders

Re: Dimensiuni New Vitara
« Răspuns #1 : 23.Apr.2016, 09:58:44 p.m. »
botul nu este lung, bara din fata este destul de dreapta si reduce mult unghiul de atac - borduri fentate de megane le-am trezit cu suza.... nu este un atuu al masinii
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline hugbear

« Răspuns #2 : 23.Apr.2016, 10:33:15 p.m. »
@Solon: vezi să nu măsori degeaba consola când pe tine te interesează unghiul de atac.

http://www.e-automobile.ro/categorie-dinamica/7-dimensiuni-automobil.html

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: zongor, Solon

Offline Solon

« Răspuns #3 : 24.Apr.2016, 01:03:49 p.m. »
Am incurcat merele cu perele. Vreau dimensiune consola. Nu e de borduri, e de garaj. Am o panta bestiala la garaj si n-as vrea sa aud fasait pe dedesubt.
  • Da

Offline triplex

« Răspuns #4 : 28.Apr.2016, 11:33:48 p.m. »
Salut, careva cu Vitara S rosu/negru dacă ma poate lamuri și pe mine, ce culoare are ornamentul de pe bord și conturul de la consola centrala cu schimbătorul?  Restul am înțeles că-s roșii (cusături, inele ventilație, etc). Și un alt dubiu, scutul din pachetul rugged e tot plastic?
Mulțumesc

Sent from my E5823 using Tapatalk

• Suzuki Vitara S

Offline aleksanders

« Răspuns #5 : 28.Apr.2016, 11:44:59 p.m. »
gri
negru
rugged nu are scut
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Solon

« Răspuns #6 : 29.Apr.2016, 07:48:45 p.m. »
Hai ca deja devine obsesie: masurati fratilor dimensiunea consolei fata si spuneti-mi si mie. Nu gasesc nicio vitara statica. Am gasit una in trafic, la stop. ce era sa fac, sa ii zic sa stea nitel, pana scot ruleta? Evident ca ala care era cu s-ul in zona mea, acu' nu mai e. Asa ca, help!
  • Da

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #7 : 29.Apr.2016, 08:15:35 p.m. »
Ia de aici masuratori fara ruleta si fara masina:
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Leutz

« Răspuns #8 : 30.Apr.2016, 10:39:59 a.m. »
Poti sa mergi si la un dealer si sa masori acolo la masina/masinile din showroom.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline enicky

« Răspuns #9 : 30.Apr.2016, 01:23:08 p.m. »
   O fi "panta bestiala" si constructorii garajului romani, dar din cate am vazut pe la niste amici, garajele facute la subsol au pante accesibile inclusiv  berlinelor normale. Chiar sa fie conceput garajul numai pt. suv-uri ?!!! Il vad tare impacientat pe colegul, si parca vad ca si cu dimensiunile in fata n-o sa stie daca intra masina in garaj  :D !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip