Autor Subiect: Dimensiuni New Vitara  (Citit de 6147 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Dimensiuni New Vitara
« Răspuns #10 : 30.Apr.2016, 01:32:30 p.m. »
... parca vad ca si cu dimensiunile in fata n-o sa stie daca intra masina in garaj  :D !
Sînt de aceași părere, dar i-am oferit ce a cerut. :)
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Solon

« Răspuns #11 : 30.Apr.2016, 05:06:06 p.m. »
1 cm dif intre masina actuala si Vitara. Suficient.
Nu mai faceti misto de mine ca stiu ce zic. Actuala masina a sotiei atinge continuu cand intra in garaj, din cauza "gulerului" de cauciuc. Si mai e si iesirea din panta. De ex: Passatul intra fara probleme, A4 nu a trecut de muchie.
La cat de bine au lucrat la casa si la tot, au dat-o in bara la panta garajului. A fost refacuta inca o data. De aia zic. Si nu cred ca era frumos sa-i zic dealerului 'hai pana la mine acasa' sa vad daca intra masina in garaj. Zicea ala ca sunt sonat.
Oricum, multumesc mult de ajutor.
  • Da
Vitara 1.4 BoosterJet 4x4 AT - All Turquoise

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #12 : 30.Apr.2016, 05:43:18 p.m. »
Nu face nimeni mișto de tine dar pe lângă dimemsiunea de mai sus mai ai nevoie si de garda la sol. Nu e tot una dacă intre asfalt și botul mașinii sunt 14 cm sau 19 cm.

Offline aleksanders

« Răspuns #13 : 30.Apr.2016, 06:06:48 p.m. »
mai solon - noi ne facem casa dupa masina, nu luam masina dupa casa  :D - pune si scut la masina si fa proba si apoi sa ne zici - eu cu scutul raschetez bordurile - daca vrei vin sa facem o proba.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Solon

« Răspuns #14 : 30.Apr.2016, 06:30:42 p.m. »
Stati fratilor ca sa intelegeti problema mea:  masina sotiei e un Peugeot 207. Consola fata 80 cm si garda la sol 14 cm. Vitara cu consola la 81 aprox si 18.5 garda la sol nu sunt probleme. Plus ca si ampatamentul e cam tot pe acolo, masinile fiind comparabile ca dimensiuni, deci nu ar trebui sa o indoi. La faza cu scuturile sunt in ceata. Aici am o discutie cu scuturile aftermarket vs pachetele oferite de suzuki care mi se par inutile, dar o sa caut pe topicurile dedicate. Aleksanders, te tin minte cu oferta.
Am un prieten care vroia sa-si ia motor si a venit sa se suie pe al meu sa vada ce si cum, daca i se potriveste si apoi a plecat la tocmeala.
  • Da

Offline shpeedy

« Răspuns #15 : 30.Apr.2016, 08:28:46 p.m. »
Am 'rupt' topicul pentru ca nu mai avea legatura cu poze&filmulete.

@solon: daca spuneai din start care este masina-etalon (207-le), ti-am fi spus ca - pe considerente geometrice - nu prea ai motive de ingrijorare cu New Vitara...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Solon

« Răspuns #16 : 30.Apr.2016, 08:41:33 p.m. »
Intrebam doar din simplul motiv ca am vazut ca astia care-si dau cu parerea cand le testeaza spuneau ca e consola fata prea lunga. Si atunci mi-am pus semne de intrebare. Daca nu-i vedeam ca se agita, probabil nu ma durea capul ca sigur nu aveam probleme cu panta garajului. Acu' pe bune: era culmea sa-mi iau masina in functie de panta.
  • Da

Offline shpeedy

« Răspuns #17 : 30.Apr.2016, 08:50:18 p.m. »
Se poate ajunge la considerente d'astea... In fond, o casa este (sau ar trebui sa fie) mai scumpa decat o masina ;-)

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline enicky

« Răspuns #18 : 30.Apr.2016, 09:34:48 p.m. »
1 cm dif intre masina actuala si Vitara. Suficient.
 De ex: Passatul intra fara probleme,

...... garajele facute la subsol au pante accesibile inclusiv  berlinelor normale. 
             Daca intra passatul,  normal ca va trece si Vitara.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline xhr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Dimensiuni portbagaj
« Răspuns #19 : 25.Iul.2016, 07:49:58 a.m. »
Salutare,

Mă bate gândul să cumpăr un frate mai mare pentru Suzuki-ul SX4 pe care deja îl am și mă uitam la noul Vitara S, care are aparent tot ce-mi doresc (ceva putere pe șosea, nițel offroad, preț decent). Singurul posibil deal breaker ar fi portbagajul. Știu că e are un volum de 375L, însă mă interesează care ar fi adâncimea portbagajului cu scaunele în poziția normală. Întreb pentru că aș dori să achiziționez mașina ca un fel de "family car", adică să mă pot plimba cu nevasta, potențialul copil și cei doi labradori din dotare, care probabil vor sta în portbagaj, împreună cu bagajele aferente.

Mulțam mult!