Autor Subiect: Suzuki SX4 S-Cross....vine oare la Geneva 2016?  (Citit de 28372 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Suzuki SX4 S-Cross....vine oare la Geneva 2016?
« Răspuns #170 : 02.Ian.2017, 05:42:48 p.m. »
@bekxy Te contrazic  :D
Lasand la o parte functionalitatea de siguranta (avertizarea sonora la detectia unui posibil impact si franarea in cazul in care soferul nu reactioneaza) cea mai utila functionalitate care are nevoie de radar este adaptive cruise control - face condusul pe autostrada extrem de putin solicitant, cu conditia sa nu fii genul isteric pe sosea.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #171 : 02.Ian.2017, 06:17:31 p.m. »
De prea multe ori a ţiuit la mine când aveam deja piciorul pe frână şi făceam o frânare progresivă.
Îmi dă senzaţia unui pasager isteric care vrea să frânezi fix atunci când detectează el ceva, chiar dacă tu eşti foarte conştient asupra situaţiei şi ştii că nu e necesar să opreşti maşina de tot fix în secunda aia. În fine, e şi bun din când în când, dar în majoritatea timpului e cam enervant. Pentru cruise, da, e o chestie, dar nu de netrăit fără. :D
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline toma

« Răspuns #172 : 02.Ian.2017, 08:09:20 p.m. »
Nimic din dotarile astea gadget nu e de netrait fara dar ne fac viata mai usoar si placuta :-))

Poate nu e masina exagerat de isterica ci tu conduci prea agresiv  ;) ii poti opri din buton
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Cosmin09

« Răspuns #173 : 02.Ian.2017, 08:15:44 p.m. »
Acum cateva ore am ajuns acasa dupa un drum de 4 ore si jumatate de la Sibiu (in mod normal, distanta nu e parcursa in mai mult de 3 ore). Aprox 90% din tot acest drum l-am condus avand sistemul ACC activat (si pe Valea Oltului dar si pe autostrada). Doar pe serpentinele de la Dealul Negru nu l-am folosit. Pot spune ca am ajuns acasa mai putin obosit decat imi aduc aminte ca eram dupa ce faceam aceeasi distanta in 3 ore dar fara acest sistem, cu masina anterioara.

ACC-ul face condusul mult mai relaxant si mai calm. :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline lungu bogdan

« Răspuns #174 : 02.Ian.2017, 10:58:57 p.m. »
"Faruri HID cu tehnologie LED
Farurile puternice au un contur tridimensional care
exudă dinamism. Lămpile de poziție au LED-uri
economice și funcționează și ca lumini de zi.
Lampile cu led
Designul liniar și subțire al noilor lămpi cu LED conferă
o estetică aparte părții din spate a autovehiculului. "

nu am gasit informatia asta nicaieri. da-mi si mie link-ul. multumesc.

"Pai daca esti fan benzina si aceasta motorizare e mai ieftina (benzina 23.106 euro vs. diesel  24.246 euro) nu stiu de unde vine nehotararea."

la cca 21000 km/an dieselul se amortizeaza in mai putin de 4 ani. de aici vine nehotararea. si de asemenea cutia de viteze care este mai performanta si mai economica la diesel. (mai ales ca acum folosesc dsg)

in alt ordine de idei am cerut informatii la suzuki romania referitor la faruri. uitati ce raspuns am primit:

"Va multumim pentru mailul trimis, in urma caruia va trimitem urmatoarele:
In legatura cu intrebarea lui Dumneavoastra, va rugam sa luati legatura cu un dealer autorizat."

oamenii acestia sunt incompetenti? ei nu stiu ce vand in Romania? stie mai bine un dealer? sau nu au chef sa dea informatii?
  • seat leon 1.2 tsi dsg7

Offline aleksanders

« Răspuns #175 : 02.Ian.2017, 11:02:17 p.m. »
nu stiu ce vand - eu am sunat si pentru anumite informatii ce tin de garantie am fost indrumat catre un dealer autorizat  =)) - era o duduie cu viu grai neaos hunguresc  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline enicky

« Răspuns #176 : 03.Ian.2017, 12:06:19 a.m. »
    Deci, acest model are un site dedicat . Sa le luam pe rand :
 - http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/sx4-benzina/sx4-1-4-passion-allgrip/ ; daca nu-l vezi pe pagina asta, ti-l dau eu :
 - http://www.noulsx4.ro/ ; aici folosesti scrol-ul pana ajungi la Passion unde dai click pe catalog. Daca nu te descurci, uite site-ul
 - http://www.noulsx4.ro/assets/downloads/Suzuki_SX4_S-Cross_data_sheet.pdf ; si acum, folosesti iar scrol-ul.
   Aici vei gasi absolut tot ce te intereseaza despre SX4, ca si client, mai putin scheme tehnice.
   Cand vei vedea cat de clar si detaliat este totul, poate le vei intelege si raspunsul.
   Succes ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #177 : 03.Ian.2017, 08:38:42 a.m. »
salut. ma bate si pe mine gandul la un sx-4 scross. inca nu sunt hotarat benzina/diesel. eu sunt fan benzina dar diferenta de pret e destul de mica. ca variante am : SX4 1.4 LUXUS AT ALLGRIP/   SX4 1.6 DDIS LUXUS TCSS ALGRIP.
Pai daca esti fan benzina si aceasta motorizare e mai ieftina (benzina 23.106 euro vs. diesel  24.246 euro) nu stiu de unde vine nehotararea.  :)

la cca 21000 km/an dieselul se amortizeaza in mai putin de 4 ani. de aici vine nehotararea. si de asemenea cutia de viteze care este mai performanta si mai economica la diesel. (mai ales ca acum folosesc dsg)

atunci diesel sa fie   :D

Diesel, diesel, am
Diesel, diesel a-ra-a-am
Diesel, diesel, am
Diesel, diesel a-ra-a-am

Toata lumea ştie că mi-am luat maşină
Motorină, da, pă motorină
Eu n-am nicio vină, nu,
Când consumă aşa puţină

Motorină, foarte puţină
Vai, pe la Peco trec razant
Doar să-mi iau odorizant

Offline AT

« Răspuns #178 : 03.Ian.2017, 10:02:44 a.m. »
salut. ma bate si pe mine gandul la un sx-4 scross. inca nu sunt hotarat benzina/diesel. eu sunt fan benzina dar diferenta de pret e destul de mica. ca variante am : SX4 1.4 LUXUS AT ALLGRIP/   SX4 1.6 DDIS LUXUS TCSS ALGRIP.

Este recomandat sa efectuati un drive test cu cele doua modele pentru a le compara comportamentul si decide care se potriveste mai mult asteptarilor dumneavoastra. De comparat dinamica celor doua motorizari (atat urban cat si pe autostrada la 130 km/h), urmarind zgomotul motorului perceput la interior respectiv comportamentul celor doua motoare si al cutiilor de viteze in diverse situatii inclusiv la sprint (demaraj brusc la diverse viteze).
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline toma

« Răspuns #179 : 03.Ian.2017, 10:45:58 a.m. »
Este recomandat sa efectuati un drive test cu cele doua modele pentru a le compara comportamentul si decide care se potriveste mai mult asteptarilor dumneavoastra. De comparat dinamica celor doua motorizari (atat urban cat si pe autostrada la 130 km/h), urmarind zgomotul motorului perceput la interior respectiv comportamentul celor doua motoare si al cutiilor de viteze in diverse situatii inclusiv la sprint (demaraj brusc la diverse viteze).

asta e mai mult teorie si whishfull thinking ;)

Eu cand am vrut sa fac drive test cu Vitara nu aveau diesel disponibil nicaieri in Bucuresti. In plus un drive test de cateva minute e doar asa sa-ti faci un minim de impresie. Pentru ce spui tu ar trebui sa ai masina un weekend intreg in care sa te joci cu ea