0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Citat din: rexkrokiDAU din 02.Ian.2017, 08:41:20 a.m.Citat din: lungu bogdan din 01.Ian.2017, 10:11:10 p.m.salut. ma bate si pe mine gandul la un sx-4 scross. inca nu sunt hotarat benzina/diesel. eu sunt fan benzina dar diferenta de pret e destul de mica. ca variante am : SX4 1.4 LUXUS AT ALLGRIP/ SX4 1.6 DDIS LUXUS TCSS ALGRIP.Pai daca esti fan benzina si aceasta motorizare e mai ieftina (benzina 23.106 euro vs. diesel 24.246 euro) nu stiu de unde vine nehotararea. la cca 21000 km/an dieselul se amortizeaza in mai putin de 4 ani. de aici vine nehotararea. si de asemenea cutia de viteze care este mai performanta si mai economica la diesel. (mai ales ca acum folosesc dsg)
Citat din: lungu bogdan din 01.Ian.2017, 10:11:10 p.m.salut. ma bate si pe mine gandul la un sx-4 scross. inca nu sunt hotarat benzina/diesel. eu sunt fan benzina dar diferenta de pret e destul de mica. ca variante am : SX4 1.4 LUXUS AT ALLGRIP/ SX4 1.6 DDIS LUXUS TCSS ALGRIP.Pai daca esti fan benzina si aceasta motorizare e mai ieftina (benzina 23.106 euro vs. diesel 24.246 euro) nu stiu de unde vine nehotararea.
salut. ma bate si pe mine gandul la un sx-4 scross. inca nu sunt hotarat benzina/diesel. eu sunt fan benzina dar diferenta de pret e destul de mica. ca variante am : SX4 1.4 LUXUS AT ALLGRIP/ SX4 1.6 DDIS LUXUS TCSS ALGRIP.
Este recomandat sa efectuati un drive test cu cele doua modele pentru a le compara comportamentul si decide care se potriveste mai mult asteptarilor dumneavoastra. De comparat dinamica celor doua motorizari (atat urban cat si pe autostrada la 130 km/h), urmarind zgomotul motorului perceput la interior respectiv comportamentul celor doua motoare si al cutiilor de viteze in diverse situatii inclusiv la sprint (demaraj brusc la diverse viteze).