0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
eu am un comutator din asta, montat pe mine. e destul de vechi, vreo 3 decenii dar folosesc mai exact din '95. Este un dispozitiv complex, denumit in latina INDEX, si este format din celule osoase, care alcatuiesc un tesut osos dur, denumit in acest caz falanga , in cazul meu am toate cele 3 intregi si -s legate intre ele de articulatiile interfalangiene.Daca imping maneta de lumini se aprinde faza lunga, daca trag spre mine se stinge, si folosind in mod corect de 20 de ani, a devenit automatism.Neuronul este calea de transmitere. El isi are originea in creier, coboara prin maduva spinarii indreptandu-se spre zonele din care duce sau aduce informatiile.Stimulii sunt luminile masinilor din fatasi poate deosebi luminile ambientale.E foarte valoros, nu prea se poate schimba cu alta piesa
cand te gandesti ca am citit cele scrise mai sus crezand ca gasesc o informatie utila... se cam alege praful de forum. pacat ca lipseste un buton No Thanks ca as fi apelat fix la dispozitivul descris de tine
Ce ma intreb eu totusi: ce naiba faci daca ti se arde ceva sau se strica sistemul asta cand esti pe drum la mama naibii ?!