Autor Subiect: Dileme la alegerea New Vitara - 4x4/4x2, benzina/diesel, manuala/automata...  (Citit de 100845 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
@petrikz , bine-ai venit.
Ti-am mutat postarea in acest topic, pe care ti-l recomand spre lecturare. Mai ai topicuri despre dezamagiri si satisfacții, precum și despre consum. După care, daca ai întrebări punctuale, pune-le si probabil vei primi răspunsuri.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

Sunt niste masini low cost care traiesc din gloria de odinioara

Poate că niște argumente în susținerea celor de mai sus nu ar strica.

Offline marius_gxg

Sunt niste masini low cost care traiesc din gloria de odinioara

Poate că niște argumente în susținerea celor de mai sus nu ar strica.
hippo cred ca inca e nervos pe suspensia punte in H de pe spate la S-Cross :)

Dar la modul serios chiar e o masina low cost, dar tot un best buy ramane. Eu as recomanda-o oricui

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

• Suzuki Vitara Passion 1.6 VVT

Offline Utilizator_Anonim

Suspensia firava fata de generatiile anterioare (vitara, garand vitara) de acceea am zis ca traieste din gloria de odinioara
Vopsea proasta
Garda mica
Medianav f prost se deconecteaza daca afara sunt 38 de grade sau -10
Scaunele mizerabile pentru persoane peste 1.80 ( perna/cusatura/umflatura de la nivelul omoplatului e crancena la drum lung) ca si pedalierul ( s-au plans mai multi pe forum, inclusiv eu ca la drum lung amorteste glezna)
Pozitiv
-motorul de 1.4 turbo e reusit si e suficient pe caroseria aceasta
-oglinzi bune
-tractiunea integrala buna pe zapada/nisip
Nu discut de dotari pt ca se regasesc si la concurenta
Ps pt carcotasi-suntem la al 3-a suzuki in familie
Cel mai reusit dpdv al calitatii mi s-a parut primul, adica swiftul din 07
Sx4 clasic din 2010 a fost inferior calitativ (caseta de directie schimbata de 2 ori in garantie, finisaje, vopsea, grosime tabla etc)
Consider ca se scade calitatea de la generatie la generatie
« Ultima Modificare: 13.Sep.2018, 07:15:57 a.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: ambmihai

Offline shpeedy

In exact acelasi 'setup' - Swift 2007 si SX4 2010 - confirm si eu calitatea perceputa mai buna pentru Swift (finisaje, materiale la interior). La fel, din cele cateva interactiuni avute cu Vitara, o consider mai slaba calitativ fata de SX4...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline smiley

@petrikz mai trebuie sa tii cont ca fata de ceea ce ai vazut la modelul pe care il au ei si anume pre-facelift, cel nou ar trebui sa aiba plansa de bord si poate si alte finisaje mai de calitate...
Cat despre cat de bine rezista in gropi... as spune ca ar trebui sa reziste mai bine decat un kia Ceed sau Corolla, ca na are pretentii de crossover..

Corolla cu siguranta e mai confortabila la interior si la drum lung, finisaje mai de calitate din poze, ca in trecut Tyota avea plasice mai "spartane" . Ca - as vedea la corolla optionalele care par cam putine si de ex nu ai Carplay sau Android Auto, nu am vazut sa aiba cruise control adaptiv sau alte sisteme active de siguranta..

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline Utilizator_Anonim

De obicei la facelift sunt rezolvate problemele modelului prefacelift si e recomandabila achizitia modelului imbunatatit
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline SPIRIDUSHU

cum se comporta la gropi ...ei , pai pana acolo sa ne intrebi cum se comporta la liniile de tramvai mai iesite. Iti spun, cu masina asta, ajungi ca casti ochii (ca sa nu zic altfel), cat cepele la gropi si vei sfarsi prin a deprinde arta ocolirii gropilor. Pana atunci, dupa aproape fiecare groapa mai serioasa luata la peste 30 Kmph, ori vei opri pe dreapta sa verifici ca nu s-a rupt, ori tot drumul te vei gandi ca ceva nasol s-a intamplat.
Cam asta este descrierea suspensiei dar stai linistit mult zgomot si zdruncinatura ptr nimic, a mea e din 2015 si n-am probleme cu ea dar recunosc ca tratez altfel limitatoarele de viteza.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline smiley

@SPIRIDUSHU Faptul ca face galagie poate nu ar fi neaparat o problema, ce m-ar interesa pe mine spre exemplu e: limitatoarele si gropile / denivelarile iti pun in pericol coloana cervicala / te muta de pe scaun ?

Sau comparativ cu un Logan(asta nou) care din punctul meu de vedere absoarbe binisor gropile, cum ar fi ?

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline JMu

Suspensia pe gama Dacia a fost și este în continuare superioara suspensiei de pe Suzuki.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017