Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 69916 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lerua07

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #270 : 15.Apr.2016, 08:38:33 p.m. »
Am citit de chestia asta cu strabatul/miscarea fetelor de la usi cand este actionat geamul. Azi , de curiozitate, am "bagat in draci" usa soferului tot inchizand/deschizand geamul. Culmea.... fata usii nu se misca/stramba/increteste absolut de loc !  :)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline rzapo

« Răspuns #271 : 15.Apr.2016, 08:48:37 p.m. »
 :">felicitari, sa ia succes si sa fi fericit cu noua masinuta. atentie sa pastrezi toate actele, sa cer inclusiv acietul de garantie extinsa.. si sa ii pui sa semneze ca ti l-au inmnat..  nu de alta dar daca ajungi sa ai nevoie de ea.. e delicat.. :) da cu virgule..... din pacate.
si la mine a fost perfect la vinzare la inminare a inceput sa scirtie... si la post vinzare e rugina....
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline aleksanders

« Răspuns #272 : 15.Apr.2016, 09:24:46 p.m. »
aurel are masina ideala - un jurnal de bord si cu masina care merge perfect...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: Lerua07

Offline wolfin

« Răspuns #273 : 15.Apr.2016, 09:46:22 p.m. »
(uitati-va la cardan si planetare :D ) si le iert
masina incepe sa mi se para geniala

Esti ironic sau ....?
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline rdc

« Răspuns #274 : 15.Apr.2016, 10:10:19 p.m. »
culmea, nu
cand imi vin remuscarile ma gandesc ca am luat un mini-suv, cu destul de ok 4x4 (testat), acc si rbs la pret de compacta
plus modu' sport care inca imi pune o urma de zambet pe fata
oricum, in 4-5 ani cand o sa inceapa sa expire piese n-o sa mai fie a mea :)
deci inca cred ca e best buy pana in 17, hai 18-19k
peste suma aia e doar bai :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #275 : 15.Apr.2016, 10:22:13 p.m. »
Am citit în adolescenta un roman din care-mi amintesc o remarca interesanta. Persoanele importante sau cu influenta din industria auto refuzau mașinile produse luni și vineri, atunci când muncitorii veneau din week-end sau erau cu gândul la el. Poate e și asta o explicație a diferențelor de calitate dintre mașinile de același tip. Sa revenim însă la relația cu dealerii...

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rzapo

« Răspuns #276 : 16.Apr.2016, 12:24:04 a.m. »
exact despre relatia cu dealeri era vorba.. un proces de vinzare are si o parte secundara, de care orice dealer serios trebuie sa tina seama, si anume post vinzarea sau/si perioada de garantie a produsului.. nu doar sa incaseze banii..
  • Suzuky SX4 4x4 navi
Radu Zaporojan

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #277 : 17.Apr.2016, 08:03:58 a.m. »
Am citit în adolescenta un roman din care-mi amintesc o remarca interesanta. Persoanele importante sau cu influenta din industria auto refuzau mașinile produse luni și vineri, atunci când muncitorii veneau din week-end sau erau cu gândul la el. Poate e și asta o explicație a diferențelor de calitate dintre mașinile de același tip. Sa revenim însă la relația cu dealerii...

Trimis folosind Tapatalk

Cred ca procesul dureaza mai mult de o zi, masinile noastre au prins mai multe zile de luni si vineri sau de restul saptamanii.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline bogdanus

« Răspuns #278 : 17.Apr.2016, 01:37:07 p.m. »
Intamplator am descoperit ca Dab auto a devenit de curind si dealer suzuki.Stie cineva mai multe detalii?

Offline enicky

« Răspuns #279 : 17.Apr.2016, 04:22:26 p.m. »
    Dupa cum se vede Suzuki.ro nu anunta nimic (ca de obicei se misca "repede"), dar pe site-ul Dab deja a aparut.
  Am avut o experienta cu Dab, adica cu service-ul : am avut o reparatie la ford(bara fata, far dreapta rupta o ureche). Pot spune ca au facut reparatia super ok, bara vopsita la culoare identica, rapid executata, comportament ireprosabil pot spune, dar pretul a fost si el tot ....super. In opinia mea, a fost cel putin dublu ca sa nu zic mai rau !!!(deviz 60mil lei vechi). Noroc cu ...RCA-ul primit !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip