Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 69859 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Devilson

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 22
Din pacate aventura mea cu marca Suzuki a luat sfarsit inainte de a incepe prin "amabilitatea" dealerului din Rm. Valcea (Marshal). Dupa ce le.am trimis certificatul fiscal pentru achizitionarea unui voucher REMAT, dupa zeci de minute vorbite la telefon aproape zilnic, dupa mesaje sms, dupa mailuri transmise intre mine si reprezentantul firmei, dupa ce am primit datele masinii pt a.i face asigurare casco si rca si cand mai aveam 3 zile si mergeam sa ridic masina am fost sunat si anuntat foarte sec : "masina a fost vanduta. Ne pare rau".

Desi in discutiile cu reprezentantul firmei am fost asigurat telefonic de mai multe ori ca masina a foat rezervata pe numele meu si nu pleaca nicaieri din showroom, in ultima discutie telefonica reprezentantul mi.a zis ca a avut o zi libera si un coleg de firma a vandut masina chiar in ziua aia. O minciuna si o scuza penibila.

Nu este posibil si normala o astfel de abordare a clientului. Efectiv a fost bataie de joc.

Va doresc numai bine si multa bafta cu masinutele voastre. Mi.a placut foarte mult Vitara...dar...asta e.

Offline cristidav

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #1 : 15.Aug.2015, 05:21:34 p.m. »
Mare pacat. Bataie de joc pe fata. Rusine...

Imi pare rau pentru tine :(
« Ultima Modificare: 15.Aug.2015, 05:30:38 p.m. de cristidav »
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline aleksanders

« Răspuns #2 : 15.Aug.2015, 05:53:37 p.m. »
@ devilson - pe site-ul suzuki este inscris un stoc pentru fiecare din dealeri - vezi in tara unde gasesti masina care sa corespunda cerintelor tale si nu te da batut din cauza unor oameni fara cuvant. Febra achizitiei de vitara a mai scazut si cred ca poti scoate reduceri mai bune  ;) - bafta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Devilson

• Newbie
  • *
« Răspuns #3 : 15.Aug.2015, 06:04:36 p.m. »
Am sunat prin tara si pe unde au pe alb ba pleaca dealerul in concediu ba sunt masinile rezervate. Plus ca imi trebuie masina pana vineri. Imi facusem niste planuri si nu vreau sa renunt la ele. Asta e. Am trecut pe alta marca unde am gasit masina stoc.

Offline cristidav

« Răspuns #4 : 15.Aug.2015, 06:58:01 p.m. »
Fara nicio intentie de a critica, sunt curios care e concurenta :)

Offline Devilson

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : 15.Aug.2015, 07:55:06 p.m. »
Masina aleasa nu e din aceeasi clasa. E vorba de un hyundai elantra. Vitara si elantra au fost optinile mele la inceput, ambele placandu.mi la fel de mult.
Factorul 4x4 nu era un must pt mine...dar era binevenit.

Offline cristidav

« Răspuns #6 : 15.Aug.2015, 09:23:47 p.m. »
Hmmm, ciudat... de la o berlina/limuzina pana la un SUV de oras e cam mare diferenta :P Dar sa te bucuri de ea fericit, daca Suzuki n-a vrut sa se bucure de banii tai  ;)

Offline luc68

« Răspuns #7 : 15.Aug.2015, 10:14:51 p.m. »
Masina aleasa nu e din aceeasi clasa. E vorba de un hyundai elantra. Vitara si elantra au fost optinile mele la inceput, ambele placandu.mi la fel de mult.
Factorul 4x4 nu era un must pt mine...dar era binevenit.
Imi pare rau ca nu ai devenit posesor de vitara...dar felicitari pentru achizitia facuta si sa te bucuri sanatos de ea. In ceea ce-i priveste pe cei de la Suzuki Rm Valcea, ii stiu destul de bine,  eu mi-am luat vitara de acolo si am fost tratat cu amabilitate si profesionalism, asa ca imi e greu sa cred ca daca ti-au facut o promisiune ferma nu s-au tinut de cuvant, mai ales ca din cate vad pe site-ul lor au o oferta oarecum generoasa in ceea ce priveste stocul de vitare. Adica nu mai e ca acum ceva vreme cand ne uitam lung sa mai vedem cate una pe stoc, iar unii dintre noi am asteptat livrarea 2-3 luni. Iti inteleg frustrarea dar ar fi interesant si un punct de vedere de-al lor.
« Ultima Modificare: 15.Aug.2015, 10:20:28 p.m. de luc68 »
  • Spirit 1.6 VVT Allgrip Rugged

Offline Devilson

• Newbie
  • *
« Răspuns #8 : 15.Aug.2015, 10:26:55 p.m. »
Chiar nu stiu ce s.a intamplat de au procedat in acest fel insa mi.a lasat un gust amar. Au masini pe stoc, dar nu albe 4x4 si passion. Mi.au oferit o alta masina, neagra sau maro cu alb...insa o doream alba. Si atata timp cat stabilisem ziua platii si a livrarii, mi se pare incacceptabil sa suni clientul cu cateva zile inainte si sa.i zici ca i.ai vandut masina. Desi, repet, m.au asigurat de cateva ori ca masina e rezervata pe numele meu si nimic nu se poate intampla.
Am cerut pe mail datele masinii sa pot face casco si rca si mi.au furnizat toate detaliile masinii. Bine ca nu apucasem sa fac politele..ca atunci chiar era distractie. Le.am trimis certificatul fiscal pt a obtine un tichet RABLA. Comanda mai ferma de atat nu stiu care ar fi.
Iar scuza ca reprezentantul a avut zi libera si un coleg i.a vanduta masina rezervata pt mine....mi se pare fabuloasa!!!

In fine...multumesc pt gandurile bune. Nu cred ca vreun reprezentant de la Marshal v.a intra aici si imi va da o explicatie reala a ceea ce mi s.a intamplat. Si eu am avut o parere foarte buna despre ei pana in momentul in care m.au anuntat ca mi.au vandut masina si ca le pare rau.

Nu are rost sa dezvoltam o polemica pe acest subiect.
« Ultima Modificare: 15.Aug.2015, 10:30:49 p.m. de Devilson »

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #9 : 16.Aug.2015, 12:54:11 a.m. »
Comanda mai ferma de atat nu stiu care ar fi.
Eu, dupa rezervarea verbala a masinii existente in showroom, am incheiat/semnat un contract scris cu dealerul. Continea datele de identificare ale masinii rezervate si niste termene si conditi privind plata, din partea mea, si de livrare a masinii, din partea lor. E adevarat ca ei nu-si asumau mare lucru prin contract, in schimb eu trebuia sa le platesc 5000 ron daca renuntam la masina.
Din fericire, n-am avut nici un incident contractual. Mai mult, la un moment dat m-au cautat sa ma intrebe daca nu vreau o masina gri, ca au un client care vrea o masina alba. Le-am spus ca n-am nimic impotriva daca ramanem la pretul din contract, adica sa nu platesc pretul vopselei metalizate. Au zis ca nu se poate si atunci nici eu n-am agreat schimbul.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka