0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Poate vroiai sa spui de link-ul asta, intrucat cel dat de tine duce doar la o enumerare de oferte la instalatii GPL.Sper sa nu te superi pe mine cand iti spun ca nu de putine ori am incercat sa-ti urmaresc rationamentul/sirul de idei si cam de acelasi numar de ori m-am lasat pagubas...In situatia data, cum bine spui si tu, dealer-ul respectiv nu face altceva decat sa-si vanda marfa. Dar asta nu-l face cu nimic mai avizat (putini sunt comerciantii care chiar stiu ce vand si cum sa vanda) si in mod clar nici mai obiectiv decat altii pe respectivul subiect.Parerea mea...
In alta ordine de idei, am observat pe forum o mare reticenta la orice idee noua de upgrade al unei masini : zice cineva ca a facut sau ca ar vrea sa faca ceva, imediat se gasesc doi membri si un moderator sa-i caute bete-n roate ! Sau poate mi s-a parut ?
Ei, hai sa zicem c-am exagerat putin, dar dupa intrebari imi dau seama :" de ce sa pui leduri, la ce-ti trebuie trapa, de ce vrei gaz, de ce vrei scut", s.a. Si fiindca mi-ai ridicat mingea la fileu, sa stii ca si eu cand am cumparat-o m-am gandit la gpl, dar nici nu mai voiam sa spun, ca cine stie ce comentarii se mai faceau .