Autor Subiect: Instalatie GPL pe New Vitara  (Citit de 78043 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: Instalatie GPL pe New Vitara
« Răspuns #120 : 26.Feb.2017, 07:33:36 a.m. »
Nu înțelegi pentru că nu citești restul forumului. Așa cum nu înțelegi să nu mai postezi succesiv și să îți editezi timp de 30 minute postările deși ai fost atenționat de câteva ori. Lipsă de respect aș spune eu.
Pentru a nu devia, citește aici. Apoi revino pe singurul topic care te interesează și încearcă să convingi lumea că totuși ai garanție deși răspunsul oficial Suzuki a fost că nu mai ai. Deci nu ai citit nici măcar topicul tău favorit, sunt colegi care au încercat să te ajute, un mulțumesc era de apreciat, la fel și scuzele pentru atenționările repetate.

Buna ziua,

Mă numesc ... şi deţin un automobil Suzuki Vitara, fabricaţie iulie 2015, motor 1.6 benzina. Intenţionez să montez instalaţie GPL pe maşină şi vă solicit un răspuns oficial privind menţinerea garanţiei oferite de către Suzuki Romania, ca urmare a montării sistemului de alimentare GPL  montat de către dealerii auto autorizaţi Suzuki.
In prezent m-am informat la doi dealeri autorizaţi suzuki şi ambii mi-au prezentat posibilitatea montării doar a instalaţiei Landi Renzo Evo , aspect cu care sunt de acord.
Întrucât îmi doresc să montez sistemul de alimentare Landi Renzo propus la unul din service-urile autorizate Suzuki  vă rog sa îmi comunicaţi dacă îmi este afectată garanţia asupra motorului şi a componentelor lui .
In eventualitatea in care motorul ar suferi defecţiuni in timpul garanţie ca urmare a montării şi utilizării instalaţiei de GPL va rog sa îmi comunicaţi  dacă remedierea defecţiunilor va rămâne în sarcina producătorului maşinii .
Astept cu interes raspunsul scris la adresa de email

astazi a venit si raspunsul primit de la SUZUKI
Suzuki Relatii Clienti <suzuki@europ-assistance.ro>

Stimate Domn / Doamna,

Va multumim pentru mailul trimis, in urma caruia va trimitem urmatoarele:

Va informam ca urmand montarea sistemului de alimentare GPL veti pierde garantia asupra motorului si componentelor lui.

Daca aveti alte nelamuriri, va stam la dispozitie!

Cu stima,
VICZE-MÁTHÉ Gyula // ext. 1301

VICZE-MÁTHÉ Gyula
Suzuki Relatii Clienti
TEL: +40 312 222 702
E-MAIL: contact@suzuki.ro

You Live We Care

www.suzuki.ro
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy, SuViPa

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #121 : 26.Feb.2017, 09:47:05 a.m. »
Well done, Bogdan. :good: Te-ai trezit duminica asta înaintea mea :ceas:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #122 : 26.Feb.2017, 09:49:50 a.m. »
S-a gândit cineva că necesit pusi la 5:30. Dog  :-((

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • Constanta
« Răspuns #123 : 26.Feb.2017, 01:10:35 p.m. »
Nu am mai postat succesiv după ce am fost atenționat.

Ce vrei să înțeleg, că cei din Romania ce comercializează Suzuki sunt niste impostori, care îți vând ceva ( cu asigurări că nu pierzi nimic , dar de fapt tu ai pierdut garanția), că din câte am înțeles cam toți montează instalații gpl Landi Renzo, sau înțeles și în privința Mărcii instalației (au format un cartel ce mai).
Îți vând o mașina cu acte de garanție 3+2 ani, îți iau bani pe revizie regulate, trecute în caietul de garanție, și doamne ferește să ai un necaz, îți spun că ai montat o instalație pt care ai pierdut garanția, (saracii nici nu au văzut chestia aia acolo la revizie...Dar cine oare a făcut asta?),că ei ar fi avertizat imediat că nu se face așa ceva.
Poate că aveți dreptate... exista o conspirație a celor ce vând așa ceva...Și culmea toți vând Landi Renzo, or fi făcut ei ceva nepotisme de pun numai un tip de instalație....
Noroc că ați descoperit ...
  • Noul vitara

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #124 : 26.Feb.2017, 08:45:24 p.m. »
Nu!
Trebuia să înțelegi de la bun început ceea ce au încercat să îți explice mulți colegi de forum. Garanția este oferită de producător, nu de vânzător. Ăla îți vinde ce vrei să cumperi și îți spune ce vrei să auzi.

Vina îți aparține, în loc să bubui cu aceleași întrebări pe forum la care nici măcar nu ai citit răspunsul, mai bine trimiteai un mail la Suzuki România și primeai același răspuns pe care l-a primit colegul daniel99.
Alex ți-a explicat în toate felurile posibile, shpeedy ți-a explicat că nu e ok nici tehnic. Eu încă insist că datorezi măcar un mulțumesc colegilor care te-au ajutat.

Nu am mai postat succesiv după ce am fost atenționat.

Atentie ! Timp de 30 minute de la prima postare, ai posibilitatea s-o completezi/modifici(prin tasta "Modifica") evitand astfel transmiterea  mai multor mesaje succesive. Multumim.

In decurs de treizeci(30) minute poti modifica un mesaj deja postat(ai o tasta "Modifica"), evitand postari succesive in acelasi topic.

Dar te rog nu mai scrie postari succesive - ai posibilitatea editarii unei postari in 30 de minute de la scriere...

Da, de vreo 5 ori, moderat de două ori... etc.

Offline shpeedy

« Răspuns #125 : 27.Feb.2017, 08:08:21 a.m. »
Bogdane, nu-i bai...

Acuma sincer sper ca Vitara colegului sa fie ocolita de probleme, atat pe perioada garantiei, cat si dupa. Daca se ajunge la probleme, nu cred c-o sa-l ajute prea mult un "Ti-am spus noi...".

Marius: multi km fara probleme iti doresc!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: SuViPa

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #126 : 27.Feb.2017, 08:18:37 a.m. »
Sa speram ca motoarele Vitarelor echipate cu GPL sa nu pățească avarii ca cele ale SX4, iar dacă pățesc, sa fie rezolvate pe garanție.

Asta ziceam și eu... :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Suiramrazal

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
    • Constanta
« Răspuns #127 : 27.Feb.2017, 06:19:36 p.m. »
La montaj am înțeles că au fost prezenți cei de la Suzuki (nu am întrebat mai mult, nu m a interesat), că ar fi avut niste probleme anterioare cu calculatorul parcă, și din câte am înțeles au montat trei instalații gpl, pe Suzuki (nu neapărat vitara)
Multi km fara probleme va doresc și eu  și să vă bucurați de suzi
Colegul deranjat de postarile mele succesive ,sau de părea mea (obiectivă cred eu) în legătură cu garanția, poate sta liniștit nu voi mai posta aici în legătură cu subiectul asta , doar dacă doamne ferește se întâmplă ceva cu mașina datorita instalație, sau voi avea probleme cu ea(cu sau fără garanție). Ca idee ultimul consum făcut pe gpl, incluzând drumuri exterioare și oraș (Constanța), a fost de 6,3.Numai bine va doresc
« Ultima Modificare: 27.Feb.2017, 06:39:36 p.m. de Suiramrazal »
  • Noul vitara

Offline Mircika

« Răspuns #128 : 09.Apr.2017, 10:40:45 p.m. »
Parerea mea este ca nu se mai merita la ora actuala, pe o masina de generatie noua care oricum are un consum relativ mic si cu start-stop, sa ti mai montezin o instalatie GPL; in primul rand exista riscul sa ti bulesti motorul , lucru ce il pot confirma cu masina mea actuala , un cielo cu instalatie din fabrica  si cand zic "bulit" ma refer ca motorul se opreste daca nu se incalzeste bine, plus ca vibreaza destul de tare la relanti situatie in care motorul a fost servisat regulat; in al doilea rand este o investitie in plus, alti bani, alte drumuri de facut etc, bine o sa zica unii ca se amortizeaza investitia, asa este , dar in timp.....nush daca ati observat dar pretul GPL tinde sa creasca
  • Cielo

Offline tra

« Răspuns #129 : 10.Apr.2017, 04:08:40 p.m. »
Nu!
Trebuia să înțelegi de la bun început ceea ce au încercat să îți explice mulți colegi de forum. Garanția este oferită de producător, nu de vânzător. Ăla îți vinde ce vrei să cumperi și îți spune ce vrei să auzi.

Vina îți aparține, în loc să bubui cu aceleași întrebări pe forum la care nici măcar nu ai citit răspunsul, mai bine trimiteai un mail la Suzuki România și primeai același răspuns pe care l-a primit colegul daniel99.
Alex ți-a explicat în toate felurile posibile, shpeedy ți-a explicat că nu e ok nici tehnic. Eu încă insist că datorezi măcar un mulțumesc colegilor care te-au ajutat.

Da, de vreo 5 ori, moderat de două ori... etc.

Ai luat mașina de la "Kamsas" aka Expocar?
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină