0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Buna ziua, Mă numesc ... şi deţin un automobil Suzuki Vitara, fabricaţie iulie 2015, motor 1.6 benzina. Intenţionez să montez instalaţie GPL pe maşină şi vă solicit un răspuns oficial privind menţinerea garanţiei oferite de către Suzuki Romania, ca urmare a montării sistemului de alimentare GPL montat de către dealerii auto autorizaţi Suzuki.In prezent m-am informat la doi dealeri autorizaţi suzuki şi ambii mi-au prezentat posibilitatea montării doar a instalaţiei Landi Renzo Evo , aspect cu care sunt de acord.Întrucât îmi doresc să montez sistemul de alimentare Landi Renzo propus la unul din service-urile autorizate Suzuki vă rog sa îmi comunicaţi dacă îmi este afectată garanţia asupra motorului şi a componentelor lui .In eventualitatea in care motorul ar suferi defecţiuni in timpul garanţie ca urmare a montării şi utilizării instalaţiei de GPL va rog sa îmi comunicaţi dacă remedierea defecţiunilor va rămâne în sarcina producătorului maşinii .Astept cu interes raspunsul scris la adresa de email
astazi a venit si raspunsul primit de la SUZUKISuzuki Relatii Clienti <suzuki@europ-assistance.ro>Stimate Domn / Doamna,Va multumim pentru mailul trimis, in urma caruia va trimitem urmatoarele:Va informam ca urmand montarea sistemului de alimentare GPL veti pierde garantia asupra motorului si componentelor lui.Daca aveti alte nelamuriri, va stam la dispozitie!Cu stima,VICZE-MÁTHÉ Gyula // ext. 1301VICZE-MÁTHÉ GyulaSuzuki Relatii ClientiTEL: +40 312 222 702E-MAIL: contact@suzuki.roYou Live We Carewww.suzuki.ro
Nu am mai postat succesiv după ce am fost atenționat.
Atentie ! Timp de 30 minute de la prima postare, ai posibilitatea s-o completezi/modifici(prin tasta "Modifica") evitand astfel transmiterea mai multor mesaje succesive. Multumim.
In decurs de treizeci(30) minute poti modifica un mesaj deja postat(ai o tasta "Modifica"), evitand postari succesive in acelasi topic.
Dar te rog nu mai scrie postari succesive - ai posibilitatea editarii unei postari in 30 de minute de la scriere...
Sa speram ca motoarele Vitarelor echipate cu GPL sa nu pățească avarii ca cele ale SX4, iar dacă pățesc, sa fie rezolvate pe garanție.
Nu!Trebuia să înțelegi de la bun început ceea ce au încercat să îți explice mulți colegi de forum. Garanția este oferită de producător, nu de vânzător. Ăla îți vinde ce vrei să cumperi și îți spune ce vrei să auzi.Vina îți aparține, în loc să bubui cu aceleași întrebări pe forum la care nici măcar nu ai citit răspunsul, mai bine trimiteai un mail la Suzuki România și primeai același răspuns pe care l-a primit colegul daniel99.Alex ți-a explicat în toate felurile posibile, shpeedy ți-a explicat că nu e ok nici tehnic. Eu încă insist că datorezi măcar un mulțumesc colegilor care te-au ajutat.Da, de vreo 5 ori, moderat de două ori... etc.