Autor Subiect: Timp de asteptare New Vitara  (Citit de 92862 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: Timp de asteptare New Vitara
« Răspuns #440 : 25.Apr.2017, 01:10:02 p.m. »
Ai ghicit la Sara Motors  :-S

Nu vreau să fiu rău, dar pe viitor căutați pe net înainte de a vă lua țeapă, nu după.

Ce se va întâmpla.... vei fi dervit cu clasicul text, mașina a intrat la teste suplimentare. Timp în care ei jonglează cu banii tăi și te plimbă până nu mai poți. Dar îți vor oferi cadouri, roți, preșuri, scuturi, revizii, orice numai să nu îi deranjezi.
Termenul de livrare la Sara Motors este între 3 și 10 luni, depinde de numărul de fra... clienți pe care i-au prins în perioada respectivă și câți au dat toți banii în avans. Mașina o primești, dar nu-ți programa concedii cu ea anul ăsta.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline cristianzhr

« Răspuns #441 : 27.Apr.2017, 11:17:16 a.m. »
Uiți oare să specifici că dealerul Suzuki lipsea și ai discutat, respectiv comandat mașina de la dealerul Ford al Royal Motors? Ceea ce nu-i absolvă de vină, dar cazul tău e izolat.
Așadar, înainte de a arunca cu mizerii, spune toată povestea.

Nu mi se pare ca am aruncat cu mizerii, iar daca am fost un caz izolat asta inseamna ca nu trebuie mentionat?
  • Suzuki Vitara
Suzuki Vitara Passion Allgrip, 1.6 vvt

The following users thanked this post: kellogs

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #442 : 27.Apr.2017, 11:51:39 a.m. »
Ba da, dar cu toate detaliile.
Una e să spui că dealerul Ford al Royal Motors e neserios, alta e să spui că dealerul Suzuki al Royal Motors e neserios.
Pentru că toți cei care am achiziționat de acolo am avut o experiență bună.

Offline cristianzhr

« Răspuns #443 : 27.Apr.2017, 11:58:54 a.m. »
Eu am achizitionat masina de la Suzuki Royal Motors nu de la Ford Royal Motors. Si cred ca era de datoria reprezentantei daca Consilierul de Vanzari de la Suzuki era plecat la o sedinta sau in concediu, cel care il inlocuieste sa fie un om competent. Eu de la Turnu Severin nu puteam sa ma duc de 3 ori sa comand o masina pana il gasesc pe consilierul de vanzari Suzuki.
  • Suzuki Vitara
Suzuki Vitara Passion Allgrip, 1.6 vvt

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #444 : 27.Apr.2017, 12:05:09 p.m. »
Absolut de acord.
Tocmai de aceea s-a și vehiculat numele agentului Suzuki. Să se discute cu el sau să fie căutat, după caz.

Cazul tău e unul izolat și bineînțeles, nefericit ca experiență.

Offline stefanvoicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • Gen: Bărbat
    • brasov
« Răspuns #445 : 14.Iun.2017, 11:50:24 a.m. »
 Am platit avansul la jumatatea lunii februarie cu data de productie la finalul lunii Iunie.
Am sunat azi la reprezentanta si mi s-a spus ca masina este produsa si asteapta sa fie transportata.
Livrare pe 26 luna curenta. Yeiiii. :good:

• vitara passion 2wd 1.6 benzina mt

Offline ...

« Răspuns #446 : 14.Iun.2017, 02:14:55 p.m. »
Cu Arinovis?

Offline stefanvoicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
    • brasov
« Răspuns #447 : 14.Iun.2017, 02:32:49 p.m. »
Exact, Arinovis.
  • vitara passion 2wd 1.6 benzina mt

Offline Adun

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
    • Timisoara
« Răspuns #448 : 23.Iun.2017, 07:59:03 p.m. »
Salutare,
Deci incep prin a spune ca am facut gresala sa-mi comand masina de la Sara Motors Timisoara. Masina platita in martie, data de livrare 30 iunie. Azi am primit mult asteptatul telefon ca masina mai intarzie si noua data de livrare este 27 iulie, si luni sa merg sa vorbim despre bonificatii. Pe mine sincer nu ma prea incalzesc bonificatiile, imi doresc masina cat mai repede, deoarece am concediu programat in August. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, parere, idee cum sa grabesc livrarea masinii v-as fi recunoscator.
Stiu ca am gresit cand am comandat de la faimosul dealer din Timisoara. Puteti sa radeti daca vreti e prostia mea, dar as aprecia si cateva sfaturi utile :).
Cine face ca mine ca mine sa pateasca! :))
  • Suzuki Vitara 1.6 2WD Passion AT

Offline jupanul1

« Răspuns #449 : 23.Iun.2017, 08:27:05 p.m. »
Cred că singurul lucru realist pe care poți să-l faci e să te duci și să bați pe cineva de la Sara. Orice altceva s-a dovedit în timp că nu are nici un fel de succes. Nu-i vorbă, nici cu bătaia nu rezolvi nimic, dar măcar te mai răcorești...

P.S. - pamfleeeet....
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: Adun