Autor Subiect: Cutie de viteze cu probleme  (Citit de 11224 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Cutie de viteze cu probleme
« Răspuns #10 : 16.Apr.2009, 09:36:00 p.m. »
- Si la Samurache in Grecia pateam la fel, cel care inchiria mia-a zis ca asa sunt toate.
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #11 : 17.Apr.2009, 07:05:07 a.m. »
Trebuia sa ma gandesc io ca orice "tipa" sexi are naravurile ei...  :"> Trebe numa sa stii cum sa o ... :notlst:

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #12 : 09.Mai.2009, 04:52:41 p.m. »
AJUTOR!!!!! Sa-mi spuna si mie cineva cat ar costa timoneria la cutia de viteze pentru ignis 2000 4x4. Macar cu aproximatie va rog. A desfacut-o mecanicu azi si a spus ca neste tije bucse nu-s ce is uzate si trebe schimbate musai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #13 : 12.Mai.2009, 08:30:52 p.m. »
AJUTOR!!!!! Sa-mi spuna si mie cineva cat ar costa timoneria la cutia de viteze pentru ignis 2000 4x4. Macar cu aproximatie va rog. A desfacut-o mecanicu azi si a spus ca neste tije bucse nu-s ce is uzate si trebe schimbate musai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pentru cine vrea sa stie, la Iasi kitu de timonerie costa intre 700 si 800 lei!!!!  >:)

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #14 : 12.Mai.2009, 09:42:36 p.m. »
la mine caraie cate odata cand bag marsarier...de multe ori cand e pe liber si bag marsarier atunci parca se blocheaza si se aude caraitu acela..ca si cand nu calci bine ambreiajul....dar scot pe liber fac 2/3 pedale...si intra...sa imi fac probleme?
enjoy clubbing!!!

Offline cobra20

« Răspuns #15 : 13.Mai.2009, 07:13:06 a.m. »
nu fa probleme ca asa face si al meu cateodata il ia fara probleme, cateodata merge pana la jumate cateodata se baga cu un crancanit ca te sperii de parca s-ar fi rupt ceva, asta este, am mai auzit ca schimbatorul asta pe care il avem pe masina este prea slab in comparatie cu puterea motorului, mai exact motoroul DOOH este un motor nou facut special pentru masina asta, iar schimbatorul este technologia veche. Deci stai linistit ca asa fac toate, din pacate  :(
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #16 : 13.Mai.2009, 08:51:01 a.m. »
-Clar, din categoria: "toate face la fel" :(
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #17 : 13.Mai.2009, 01:18:14 p.m. »
Asa zic si eu din pacate. Am facut un "update" la tija de la schimbator, adica am mai lungir-o cu citiva centimetri dupa ce o taiasem =)) Acum este intre si pot sa zic ca merge ca uns, deocamdata. Asta cu asa fac toate nu prea imi pica mie bine si o sa strang banuti sa-mi iau timoneria noua peste o luna, doua. O sa o schimb cinad o sa inceapa din nou problemele. Mult noroc dragilor si spor ca io is in concediu pana marti si numa bine ma apuc de scut :good:

Offline danker

« Răspuns #18 : 13.Mai.2009, 02:44:02 p.m. »
- Mult success! vezi ca nu scapi asa usor, multe poze cu scutul inainte si dupa montare, eventual si o schitza cu dimensiuni, este un subiect de interes.  ;)
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #19 : 13.Mai.2009, 05:23:14 p.m. »
asa fac toate! chichita din fabricatie.

Eu de ceva zile mi se pare sau chiar asa e ca incepe sa imi faca problema spusa mai sus de piglet. Parca pe la jumatatea cursei in viteaza 1,2,3 cred ca si la 4 (dar mai putin) intampina un mic obstacol ... zici ca e sectionata un pic acolo (cam asa se simte). 60.000 km cu ea si am schimbat uleiul din cutia de viteza la 44.000.
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..