Autor Subiect: Veau sa mi cumpar un swift 1,2 GA. Ce ma sfatuiti  (Citit de 2953 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline abc123

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Veau sa mi cumpar un swift 1,2 GA. Ce ma sfatuiti
« : 01.Sep.2014, 07:33:11 p.m. »
Vreau sa mi cumpar un swift 1,2 GA 5 usi, motor benzina. Ce parere aveti despre raport calitate pret si orice altceva ar trebui sa stiu despre masina. Multumesc !

Offline cristidav

Re: Veau sa mi cumpar un swift 1,2 GA. Ce ma sfatuiti
« Răspuns #1 : 01.Sep.2014, 10:28:36 p.m. »
Recent se plangea careva pe aici ca nu ai drumuri pentru o masina asa joasa (ceea ce e lesne de inteles). De ce nu SX4 (varianta 2WD), la o mica diferenta de pret ?
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline shpeedy

« Răspuns #2 : 01.Sep.2014, 11:48:46 p.m. »
Vreau sa mi cumpar un swift 1,2 GA 5 usi, motor benzina. Ce parere aveti despre raport calitate pret si orice altceva ar trebui sa stiu despre masina. Multumesc !

Ca Suzuki are in general un raport bun calitate<>pret cred ca e o certitudine pentru multi de pe acest forum (altfel nu cred ca am fi aici, in calitate de posesori de Suzuki). Cu exceptia faptului ca GA este nivelul de echipare cel mai sarac, in rest poti gasi suficiente info pe forum despre Suzuki 1.2 - pentru inceput aici, aici si aici.

Recent se plangea careva pe aici ca nu ai drumuri pentru o masina asa joasa (ceea ce e lesne de inteles). De ce nu SX4 (varianta 2WD), la o mica diferenta de pret ?

Daca nu ma-nsel era vorba de SSS, nu de Swift normal; asa ca nu cred ca se poate generaliza. Cat despre garda la sol, poate ca nu toata lumea are nevoie de +16cm ca sa utilizeze masina; daca are nevoie intr-adevar de garda la sol, poate ca o alternativa mai buna la Swift - in acelasi buget - ar fi Sandero Stepway cu ai sai 20cm...  ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline SirAndrew

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Galati
« Răspuns #3 : 13.Aug.2017, 05:33:18 p.m. »
Salutare. Sa nu deschid un topic nou, am zis sa postez aici.
Direct la subiect. Sotia vrea masina. Prima ei masina. I s-a pus pata pe Swift. Si mie imi place ce-i drept. Am gasit o varianta alba din 2011 benzina cu 108k km la bord. Nu am vorbit inca cu proprietarul. Pare ok. Ma feresc de alte modele gen Polo, la fel cum ma feresc de sensibilitatile si frustrarile marii majoritati a romanilor. Nu vreau sa fac parte din marea majoritate bolnava dupa Volkswagen.
Deci. Probleme comune? La ce sa ma uit mai atent? Ce pot vedea in neregelua la o prima vizualizare. Am incredere ca Suzuki nu a fost batjocorita ca grupul VAG, deci nu cred ca mai trec pe la vreun service sa o caute de varice.
Multumesc.
  • Swift

Offline enicky

« Răspuns #4 : 13.Aug.2017, 09:08:30 p.m. »
Sa nu deschid un topic nou, am zis sa postez aici.
     Bine ai venit ! Personal apreciez ca n-ai deschis un topic nou, pt. ca de obicei asa "se poarta" : prima postare=deschis topic nou.
  N-am prea inteles sensul batjocurei cu toate ca stiu la ce faci aluzie, dar la fel ca si tine n-am inteles nici pasiunea(oarba) romanilor pentru aceasta marca.
  La masina dorita de tine trebuie sa verifici exact ca la orice masina sh : autenticitatea km, rugina, lovituri ascunse sub vopsea, ritmicitatea reviziilor, drive test atent daca se poate si pe drum pietruit. La aceasta masina veche nu pui problema de producator ci de ex-propietar care poate n-a fost un sfant. Ca atare nu ezita o verificare in service sau cu un amic mecanic, tinichigiu, vopsitor. Pt. 6 ani vechime masina are rulaj bogat, deci ar fi avut nevoie de o intretinere pe masura.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #5 : 14.Aug.2017, 01:44:32 a.m. »
Era un anunt pe forum cu un swift de vanzare, vezi daca s-a dat
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7205.0
In plus fata de ce a spus colegul pot sa-ti spun din propria experienta, swiftul nevestei, dupa 10 ani si 50.000 km facuti numai in oras, ca a necesitat niste reparatii uzuale.
Bucsi bascula, bielete antiruliu si o sonda lambda.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp