Autor Subiect: Noul Suzuki Vitara 2015  (Citit de 340001 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Noul Suzuki Vitara 2015
« Răspuns #560 : 24.Apr.2015, 10:56:30 p.m. »
Deci pentru cea mai scumpa versiune conform Suzuki.ro,  Vitara 1.6 DDIS Luxus ALLGRIP, asigurarea casco e intre 805 si 1035 Euro pe an.  :)

Offline mtm

« Răspuns #561 : 25.Apr.2015, 02:50:43 a.m. »
azi am batut palma si am agreat banca. Sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa si intram in posesia masinii:
Suzuki Vitara Passion 1.6 4x2 Galactic Grey Metallic - am reusit sa obtin si o mica reducere (bonus), asa ca ma declar multumit.

singurul impediment ce il vad acum sa nu primim masina sapt viitoare este RAR, intrucat am inteles ca nu este facuta omologare universala la ea si se face individual fiind prea noua sau ceva de genu.

revin cu poze cand voi avea masina in garaj/in fata casei.
  • Mazda 6 2.3 GG 2003 si Suzuki Swift 1.3 2007
Have fun under the Moonlight !

Offline vladvvv

« Răspuns #562 : 25.Apr.2015, 07:01:07 a.m. »
azi am batut palma si am agreat banca. Sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa si intram in posesia masinii:
Suzuki Vitara Passion 1.6 4x2 Galactic Grey Metallic

Felicitari! Sa ne tii la curent cum merg lucrurile. Personal, de abia astept sa vad pozele cu Passion.
La mine mai sunt 3 luni pana la productie  :happy:
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip benzina (Horizon Orange&Black + rugged)

Offline danyepz

« Răspuns #563 : 25.Apr.2015, 10:45:45 a.m. »
Suzuki Vitara Passion 1.6 4x2 Galactic Grey Metallic - am reusit sa obtin si o mica reducere (bonus), asa ca ma declar multumit.

singurul impediment ce il vad acum sa nu primim masina sapt viitoare este RAR, intrucat am inteles ca nu este facuta omologare universala la ea si se face individual fiind prea noua sau ceva de genu.

revin cu poze cand voi avea masina in garaj/in fata casei.

Felicitări.
Am vorbit cu dealer-ul acum 2 zile și spunea ca are omologarea făcută de ceva timp.
Arata foarte bine passion pe gri,cu jantele și grila gri carbon,o alegere excelenta după părerea mea.
De curiozitate și dacă poți spune la ce dealer s-a dat comanda și ce discount ai primit?
Întreb asta pt ca destui potențiali cumpărători nu au dat comanda tocmai în așteptarea unui discount mai generos...pe de alta parte exista foarte multe comenzi date.... Numai la autonet pana miercurea trecuta erau 17 comenzi.
Alte opționale pe mașină în afara de cele standard s-au mai pus?

• Swift 1.2 2019

Offline luc68

« Răspuns #564 : 25.Apr.2015, 10:50:45 a.m. »
Salutare tuturor
Sunt nou pe aici, dar ca viitor posesor de vitara, am zis sa ma bag si eu in seama. Astept cu nerabdare modelul comandat: Spirit benzina, 4x2, ivory met/black.
 vladvvv tu ce model astepti?

scuze acum am vazut "Benzina de la Radacini. Culoarea aleasa este orange + black iar grila si ornamentele laterale piano black".
« Ultima Modificare: 25.Apr.2015, 11:01:11 a.m. de luc68 »
  • Spirit 1.6 VVT Allgrip Rugged

Offline vladvvv

« Răspuns #565 : 25.Apr.2015, 11:25:39 a.m. »
Salutare tuturor
Sunt nou pe aici, dar ca viitor posesor de vitara, am zis sa ma bag si eu in seama. Astept cu nerabdare modelul comandat: Spirit benzina, 4x2, ivory met/black.
 vladvvv tu ce model astepti?

scuze acum am vazut "Benzina de la Radacini. Culoarea aleasa este orange + black iar grila si ornamentele laterale piano black".

Am oscilat mult intre Passion 4x4 sau Spirit 4x2, dar am mers pe Passion pana la urma ... si inca sper sa fie alegerea potrivita  :D
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip benzina (Horizon Orange&Black + rugged)

Offline TVS

« Răspuns #566 : 25.Apr.2015, 04:53:19 p.m. »

Salut si felicitări. Înseamnă ca mașina era pe stoc?
  • vitara-spirit 1,6 VVT , 4x4, manual, white pearl, 2015

Offline mtm

« Răspuns #567 : 25.Apr.2015, 07:33:47 p.m. »
Masina ar fi fost 16000 in mod normal. Am batut palma pe 15900 si am primit bonus cotiera. Singurul extra de moment care ma interesa. Redtor Oradea. Masina este pe stoc. Mai au un passion alb si unul albastru biton. Si posibil ca vor mai primi in prima sapt de mai alte variante dar nu rosie sau neagra.
  • Mazda 6 2.3 GG 2003 si Suzuki Swift 1.3 2007
Have fun under the Moonlight !

Offline AT

« Răspuns #568 : 26.Apr.2015, 01:04:40 a.m. »
Se pare ca pana acum cele mai multe comenzi au fost date pentru motorizarea benzina ,
motivul principal mai mult ca sigur fiind raportul cel mai bun pret / SUV / utilitate,
unde factorul utilitate a depins de necesitatea reala a fiecaruia ( doar 2×4 sau 4x4 sau 4x4 imagine).
Si toate acestea in plaja de pret 14.100 -19.400 EUR ( excluzand ultima varianta Luxus).
Parerea mea este ca pe aceasta plaja Suzuki a reusit sa ofere pentru fiecare o masina "corecta"
bazata pe motorul traditional Suzuki .

• Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline nitescucip

« Răspuns #569 : 26.Apr.2015, 09:07:01 a.m. »
Iar ca echipare, din spusele celor de la reprezentanță, cea mai vândută pana acum este passion, la distanță semnificativă față de oricare alta
  • Vitara Spirit Allgrip 1.6 benzina
Ciprian