@Ty: Ca orice chestie pe lumea asta, si pretul la dealer poate fi negociat; asta depinde atat de abilitatile de negociator ale fiecaruia, cat si de costul dealer-ului pe respectiva masina (fctie. de mai multe variabile aferente comenzii date la producator, inclin sa cred ca nu toate masinile au acelasi cost de intrare in gestiunea dealer-ului). Din 'folclor', am inteles ca marginea unui dealer raportata la pretul de lista al masinilor variaza intre 15-25%, dar in aceasta margine trebuie sa intre si costurile lui de functionare, si profitul. La achizitia SX4-ului in urma cu 5 ani, am obtinut nivelul de top la vremea respectiva (GS) aproape de pretul celui inferior (GLX).
Referitor la achizitionarea din Rep. Moldova, cred ca ar trebui tinut cont ca Rep. Moldova nu e in UE -> ar putea aparea niste taxe (vamale, de ex.) care trebuiesc luate in considerare si care sa aduca costul total mai mare decat achizitia din Romania...
Revenind la topic, in aceasta dimineata - trecand pe langa Piata Constitutiei (unde se pregateste
SAM) - am zarit si doua Suzuki ce vor fi expuse: un Swift Sunburst Yellow Metallic si o Vitara Atlantis Turquoise Pearl Metallic (culoare integrala).