Autor Subiect: Jimny 1.6  (Citit de 20018 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Emi

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
Jimny 1.6
« : 19.Dec.2012, 03:16:18 p.m. »
Am facut o imbunatatire la veveritza. Mi-am pus un motor de Swift Sport M16A.  :fluier:   :-))

il iei, il pui sus si dai la cheie.  :good:

Asta e 1.3

asta e 1.6 ;-)

« Ultima Modificare: 19.Dec.2012, 03:18:02 p.m. de Emi »

Offline shpeedy

Re: Jimny 1.6
« Răspuns #1 : 19.Dec.2012, 03:45:32 p.m. »
WOW !!!  :dream:

Mai multe detalii despre "implant" ??? Ce ai mai schimbat la masina ? Nu e prea mare cresterea de puterea (+50%) pentru sub-ansamblele stock ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Emi

• Full Member
« Răspuns #2 : 19.Dec.2012, 03:54:40 p.m. »
El a facut toata treaba! :P

Offline Emi

• Full Member
« Răspuns #3 : 19.Dec.2012, 04:02:09 p.m. »
WOW !!!  :dream:

Mai multe detalii despre "implant" ??? Ce ai mai schimbat la masina ? Nu e prea mare cresterea de puterea (+50%) pentru sub-ansamblele stock ?

Nu am schimbat nimic. aaa decat o mufa la un senzor...... nu s-a pupat cu cea de jimny. atat.   Inca nu am ajuns la cei 125CP ai motorului. Momentan rulex cu ECU de jimny.  :D  .... nu mai dispun de bani sa-mi cumpar un Megasquirt 3 ...si asta costa peste 400euro...... Sa ma duc la SKN sau la wpp pt un soft ma costa vreo 350eu lejer........ Prefer sa mai astept. Poate se indura cineva si ma lasa sa-i citesc softu de pe un 1.6 sau daca nu spre primavara cand mai fac rost de bani imi cumpar MS3 si gata.    Nu,nu ar fi prea mare puterea  de+50 pt mecanica de jimny. Eu vreau power si cuplu pt offroad. sa urc si eu cu a2a si a3a. M-am saturat sa urc ca melcu cu a1a chiar si cu reductorul de sj410.      Ma rog, multi mi-au zis sa schimb masina daca vreau power...dar nu vreau. Vreau sa scot tot ce e mai bun din jimny si sa le arat ca face fata peste tot, poate chiar mai bine decat mastodontii de 2-3tone.

Offline unde

« Răspuns #4 : 19.Dec.2012, 04:36:04 p.m. »
Nu e prea mare cresterea de puterea (+50%) pentru sub-ansamblele stock ?

Sa nu exageram... internele masinii nu prea se compara cu cele de la turisme, plus ca exista versiuni HD pentru destul de multe chestii (planetare, ambreiaj, cap de planetara, cruci cardanice, etc.)
 Eu sint curios cam ce se va intimpla cu consumul (la acelasi stil de mers).

@Emi: am emailul unuia din tipii care se ocupa de MS in UK. Daca esti interesat, da-mi un PM.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline BXXENL

« Răspuns #5 : 19.Dec.2012, 04:58:16 p.m. »
Am si eu o pisica ce seamana extrem de mult cu a ta, crezi ca ma poate ajuta sa pun si eu M16A de SS pe sx4 meu? O hranesti cu ceva special pe a ta? :))

E foarte tare ca s-a potrivit direct, si la cutie, si la suporti, si la  ECU... totusi nu te temi ca s-ar putea sa nu fie chiar ok softul de jimny pe SS? Compresia e mult mai mare. banuiesc ca oricum folosesti benzina de 98+ si acum iarna esti mai ferit de detonatii, desi filtrul ala nu pare sa traga aer rece de afara.

Oricum, foarte tare mutarea, sper sa te tina cat mai mult si sa faci furori in teren cu ea. FELICITARI!
  • SX4 1.5
Alex

Offline >pexic<

« Răspuns #6 : 19.Dec.2012, 06:16:56 p.m. »
Salut Emi, sa inteleg ca acum ventilatorul de racire este actionat electric ?
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline Emi

• Full Member
« Răspuns #7 : 19.Dec.2012, 09:59:48 p.m. »
Salut Emi, sa inteleg ca acum ventilatorul de racire este actionat electric ?

Ce ventilator? Eu am vasco'cupla :).... celalalt e ventilatorul de la AC.

Offline Emi

• Full Member
« Răspuns #8 : 19.Dec.2012, 10:04:53 p.m. »
Am si eu o pisica ce seamana extrem de mult cu a ta, crezi ca ma poate ajuta sa pun si eu M16A de SS pe sx4 meu? O hranesti cu ceva special pe a ta? :))

E foarte tare ca s-a potrivit direct, si la cutie, si la suporti, si la  ECU... totusi nu te temi ca s-ar putea sa nu fie chiar ok softul de jimny pe SS? Compresia e mult mai mare. banuiesc ca oricum folosesti benzina de 98+ si acum iarna esti mai ferit de detonatii, desi filtrul ala nu pare sa traga aer rece de afara.

Oricum, foarte tare mutarea, sper sa te tina cat mai mult si sa faci furori in teren cu ea. FELICITARI!

Baga pisica in discutii si vezi ce parere are =)) Poate iti face o surpriza de sarbatori :-)) ;-)

englezoii si-au pus M18A si ruleaza cu ECU de 1.3 :D. Filtrul ala e un jeg :-)). Sa zicem ca e mai bun ca ala stock cu 2%  :-))

Offline octav_man

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #9 : 20.Dec.2012, 01:57:55 a.m. »
Felicitari! Prima data cand vad un 1,6 de pe Swift pe Jimny pus la modul ... plug-and-play!!!
E cu mufa USB 2.0 sau 3.0 ?!
 :P
Cred ca dupa ce da caldura am sa te caut ca ma bate un gand de up-grade la procesor la Jimny! Ii fac overclocking la 1,6 !!!
Felicitari! Nice job!